Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

Kendini suclamayi birakip bundan sonrasina bakmalisin.Ne derse desin kesinlikle bir daha gorusme tehditlerle seni korkutup yanlis seylere zorlar bir de Allah korusun.Bir de hamilelik riski yoktur ins.

ya neden calistiginiz yere kadar acik adreslerinizi veriyorsunuz hayret bisey..
tlf numaranizi degistirin,gerekirse is yerinizi degistirin adam saplantili bi tipse sizi asla birakmaz.
beraber oldunuz tamam oldu bitti yapabileceginiz bisey yok bundan sonra.
bugun kandil bol bol tovbe edin Allahin rahmeti sonsuzdur.

Allah yardımcın olsun cnm bir kere bosanmissin maço tiplerin aslında iyi bir sey olmadığını görmüş ol artık ve uzak dur onlardan. Her şeyde en iyi şey dengedir. Ilginin, alakanin da dengelisi iyidir

Simdi insan Otele tv izlemek icin gitmez ki, üstelik olayin dini boyutunu karistirmiyorum bu seninle alakali bir sey bana yorum yapmak düsmez, ama cinsel yoldan bulasan hastaliklarda var Allah korusun, 3 kez görüp internet üzerinden tanistidigin biriyle iliskiye girerek cok büyük riske girmissin. Doktora gidip kontrol olmani tavsiye ediyorum gercekten.

Neyse.

Üzerlerine vazifeymiş gibi beddua edenler var size ne oluyor arkadaş. Allah bile kuluna bu kadar gaddar değil

Bence buraya anlattıklarında gerçekten samimiysen bu gece eline geçen güzel bir fırsat
Kaçırma derim
Kimler ne hatalar yapıyor buda sana tecrübe oldu yapacak birşey yok

Hatalardan sonra ki hatamız da olanlara takılıp kalmak oluyor. Yani elbette pişmanlık duymak lazım. Ancak hemen toparlanıp bir daha benzer bir yanlışa düşmemek için kişi kendini eğitmeli. Cinsel açıdan kendini yönetmeyi başarmaya çalışmalı. Bundan sonra karşısındakini daha iyi tanımak için nasıl davranması gerektiğini, cinsel cazibesine kapılmamak için iradesini nasıl güçlendireceğini öğrenmeli. Siz zaten bunları yapabilecek akıldasınız ama işte şeytan insanın aklını çelmesini çok iyi biliyor aleyhil-lane.

Kisi yanlis
Yazdiklarinda baska bir sorun gormuyorum Ben
Onu da bilememissin
Bence kisiden uzak dur olanlari da unut gitsin
Ama leke falan diye dusunme Hic.
Olmusla olmuse care yok zaten
Bundan sonra dikkatli ol

Ya sana ne oluyor ben o kadına ona aldırma bırak kendisi doğru yolda dedim sana demedim bi insana geber diyebilen bi insan doğru yolda olsa ne olacak dedim Aaaaaaa nasıl ya gece gece bi anla bi dinle saldırıyosunuz bu yazdığım ikinci mesaj türlü insan var ya bu yazdığım son mesaj olur dahada bu forumlara. Düşmedim zaten hatalarına çok şükür hamile hamile bi git başımdan. sana yazdığım bi önceki mesaja bak istersen belki utanırsın.
Çok popüler oldun galiba arkanda duranları bile mesajlarını unutup yanlış anlayıp ayıp yapıyosun asıl... Binbirtürlü insan işte muhattap olmamak lazım... Mübarek günde beddua etmem senin ve sizin gibi kimseyede geber demem..Allaha havale ediyorum..

Son düzenleme:
3 kere buluştuğun biriyle birlikte olabilirsin bu durum hiçkimsenin seni yargılamasına sebep oluşturmaz. O adamı yargılayan göremiyorum nedense nasıl yeni tanıştığı biriyle hemen birlikte olur diye. Hep kadına hep kadına. Namussa eğer bunun adı ki bence değil, erkekte de arayacaksın. Ya da o güzel çenelerinizi kapayacaksınız. Kadın olarak sizler yapmayın bari. Sen o beddua edenlere falan hiç duyma canım.

Durumuna gelince yavaş yavaş uzaklaşmaya başla bu adamdan. Bana amacı biraz cinsel ilişki gibi geliyor. İstediğini vermeyince zamanla uzaklaşacaktır. Mesajlarında, konuşmalarında soğuk davran. Yavaş yavaş yap. Birden ayrılmak istiyorum diye kestirip atarsan iyice sana takar gibi geliyor bana.

CinselliK yasaMaK hata zaten bu sekilde.. Keske tek basina kalabileceginiz bi yere gitmeseydin. Olacagi belliymis aslinda cunku bi taraf zorluyor digeride karsi koyacak durumda degil zaten. Kinamak kimsenin haddi degilde istediginle istedigini yasarsin diyen arkadaslar?? Bizler hangi arada bu kadar izole olduk hangi ara degerlerimiz yerle bir oldu hayret ediyorum..zaten sorunda orda bu kiz istememis korkudan birlikte olmus gibi gozukuyor.. Herif katilmis demek,.. İsin zor Allah yardimcin olsun.

konuma girdigimde ilk cumlemde buydu zaten, tam olarak ne bekledigimi bilmiyorum. belki empati, belki kizmanizi, belki gozumun onune bakmama daha cok yardimci olmanizi..
ailemi bu duruma dahil etmem, ancak ele avuca sigdiramazsam elbetteki.

Size kızabilecek bir otorite vs. değilim ben . Bu kadar abartmayın insanlar hata yapabilir .Önemli olan yapılanın hata olduğunu anlamak . Yine de böyle insanlara karşı böyle hatalar yapmamak gerek . Görüşmeyin kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey bu gibi.

birlikte olmak istemişsin olmuşsun ne kandırması boşandım özgürüm istediğim ile yatarım mantığında da olabilirsin senin özel hayatın. Adamın derdi de belli alacağını da almış soğuk olun umursamayın kendi gider

hanimefendi inanin yanlis anladim ozaman.
kusura bakmayin lutfen, okadar cok yorum yapan oldu ki, kim ne yazdi kim ne yazmadi bilemiyorum o yuzden. yanlis anlasilma. tekrardan kusura bakmayin.

off leke falan... ne lekesi yahu bu kadar da arabesk olma.bu senin özel hayatın nihayetinde..
bana göre kendini suçlu göreceğin tek nokta; maskülen abimizin en başında "a...dan z..ye benim istediğim ilişki şudur şöyledir,ben ilişkilerimi böyle yaşarım.." diye gayet açıkça belirtmesi.
yani maskülen abimizin bu kısımda hakkını teslim etmek gerek, başlığa istinaden ben bir kandırılma filan göremedim açıkçası.daha çok istediğini almak için tehlikeli bir hırsa kapılmış erkek şeysi var. bunu bilerek o toplara girmişsin.
yalnız adamın istediğini elde ettikten sonraki tavırları daha da ilginçleşiyor nazarımda. Adam adeta bekaretini kaybettiği için paniğe kapılıp terkedilmekten deli gibi korkan kadın triplerine girmiş.dakika başı aramalar, nerdesinler kimlesinler ne haltlar yiyorsunlar..
velhasılıkelam bu adamdan kurtulmak lazım.
nasıl?
belki <<<benimle seviştin,artık evlenmekten zorundasın>> triplerine girip, yapışkan bir hatun gibi davranırsan belki korkup kendisi kaçar.

onunda bosanmis oldugunu biliyorum, ama haklisin aslinda emin bile degilim. belki hala evlidir! 3. gun demeyelimde ucuncu bulusma diyelim..

ben bu sucluluk duygusuyla su mubarek gecede tovbe bile edemem utancimdan..
Vesvesedir edin tevbenizi bekletmeyin umut kesmeyin dinden cikarsiniz.... tevbe sart farzdir sonra birdaha o gunaha donmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…