- 8 Aralık 2015
- 805
- 843
- 23
- Konu Sahibi kendindenbikanhatun
-
Neyse.hanimefendi, diger hanim bana 'insallah pismanliktan geberirsin' gibi cok gereksiz bir soz sarfetti. ben ise gayet ilimli bir yorum yaptim. kendimi aklamaya calismiyor, hatami sucumu ort bas etmiyor, tam tersi yuzume yuzume vurmaniz icin buraya gelip gonlumdeki kafamdaki derdimi paylasiyorum. ayip ediyorsunuz uzgunum, dilerim Allahtan kimse bu yasadiklarimi ve pismanligini yasamaz. siz dahil. lakin kinamayin. mubarek gecede..
32 yasindayim. haklisiniz, keske irademi korusaydim..insallah sagolun.
hanimefendi, ilk yorumunuzda 'pismanliktan geberirsin insallah' gibi bir tabir kullanarak yeterince gereksiz yorum yapmistiniz aslinda..? herneyse. Umarim dustugum hataya dusmezsiniz hicbir zaman.
Hatalardan sonra ki hatamız da olanlara takılıp kalmak oluyor. Yani elbette pişmanlık duymak lazım. Ancak hemen toparlanıp bir daha benzer bir yanlışa düşmemek için kişi kendini eğitmeli. Cinsel açıdan kendini yönetmeyi başarmaya çalışmalı. Bundan sonra karşısındakini daha iyi tanımak için nasıl davranması gerektiğini, cinsel cazibesine kapılmamak için iradesini nasıl güçlendireceğini öğrenmeli. Siz zaten bunları yapabilecek akıldasınız ama işte şeytan insanın aklını çelmesini çok iyi biliyor aleyhil-lane.Amin. Tesekkur ederim. Inanin hem yasananlardan buyuk pismanlik duyuyorum, hemde hazmedemiyorum bu denli aptal olusumu. Haklisiniz, nasil olurda korunmam! Hemde ben! Demekki bir yerlerde bende buyuk konustum, bende birilerini kinadimki aynilari benimde basima geldi..gerci kendi aptalligimi boyle kamufle etmiyorum asla. Hata hata hata….
Ya sana ne oluyor ben o kadına ona aldırma bırak kendisi doğru yolda dedim sana demedim bi insana geber diyebilen bi insan doğru yolda olsa ne olacak dedim Aaaaaaa nasıl ya gece gece bi anla bi dinle saldırıyosunuz bu yazdığım ikinci mesaj türlü insan var ya bu yazdığım son mesaj olur dahada bu forumlara. Düşmedim zaten hatalarına çok şükür hamile hamile bi git başımdan. sana yazdığım bi önceki mesaja bak istersen belki utanırsın.hanimefendi, diger hanim bana 'insallah pismanliktan geberirsin' gibi cok gereksiz bir soz sarfetti. ben ise gayet ilimli bir yorum yaptim. kendimi aklamaya calismiyor, hatami sucumu ort bas etmiyor, tam tersi yuzume yuzume vurmaniz icin buraya gelip gonlumdeki kafamdaki derdimi paylasiyorum. ayip ediyorsunuz uzgunum, dilerim Allahtan kimse bu yasadiklarimi ve pismanligini yasamaz. siz dahil. lakin kinamayin. mubarek gecede..
32 yasindayim. haklisiniz, keske irademi korusaydim..insallah sagolun.
hanimefendi, ilk yorumunuzda 'pismanliktan geberirsin insallah' gibi bir tabir kullanarak yeterince gereksiz yorum yapmistiniz aslinda..? herneyse. Umarim dustugum hataya dusmezsiniz hicbir zaman.
konuma girdigimde ilk cumlemde buydu zaten, tam olarak ne bekledigimi bilmiyorum. belki empati, belki kizmanizi, belki gozumun onune bakmama daha cok yardimci olmanizi..
ailemi bu duruma dahil etmem, ancak ele avuca sigdiramazsam elbetteki.
Umarim pismanliktan geberir dogru yolu bulursun
hanimefendi inanin yanlis anladim ozaman.Ya sana ne oluyor ben o kadına ona aldırma bırak kendisi doğru yolda dedim sana demedim bi insana geber diyebilen bi insan doğru yolda olsa ne olacak dedim Aaaaaaa nasıl ya gece gece bi anla bi dinle saldırıyosunuz bu yazdığım ikinci mesaj türlü insan var ya bu yazdığım son mesaj olur dahada bu forumlara. Düşmedim zaten hatalarına çok şükür hamile hamile bi git başımdan. sana yazdığım bi önceki mesaja bak istersen belki utanırsın.
Çok popüler oldun galiba arkanda duranları bile mesajlarını unutup yanlış anlayıp ayıp yapıyosun asıl... Binbirtürlü insan işte muhattap olmamak lazım... Mübarek günde beddua etmem senin ve sizin gibi kimseyede geber demem..Allaha havale ediyorum..
Vesvesedir edin tevbenizi bekletmeyin umut kesmeyin dinden cikarsiniz.... tevbe sart farzdir sonra birdaha o gunaha donmeyinonunda bosanmis oldugunu biliyorum, ama haklisin aslinda emin bile degilim. belki hala evlidir! 3. gun demeyelimde ucuncu bulusma diyelim..
ben bu sucluluk duygusuyla su mubarek gecede tovbe bile edemem utancimdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?