Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

yaptığınız inancıma göre çok çok ters bir şey..
gelgelelim kimseyi aldatmamışsınız. bir yuvayı yıkmamışsınız. yani sizin yaşadığınızdan şu ani çin etkilenecek birisi yok!
yalnız ileride evleneceğiniz adam bu tür şeyleri hazmedemeyen birisi olursa ona her baktıkça suçluluk duygusu yaşarsınız..
ama olan olmuş. önünüze bakıp bu adamdan kurtulun. ve kendi ayaklarınızla otel o dalarına gitmeyin!
zira toy bir ergen değilsizni yaşanmışlıklar var. birçok şeyin farkındasınızdır.
aksi takdirde başınıza çok daha kötü işler açılabilir ya da birgün karnımdaki bebekle ne yapacağım diye düşünürken bulabilirsiniz kendiniz..

sizi korkutmak ıstemem ama adam piskopat sen yanlısı otele gitmekle yapmısın nasıl guvenip yanlız kalırsın bunla sen direk polise git bu adam pesini burakmazsa ne olacak tv de hergun kadın cinayetleri oluyor sana bi koruma versinler

bence kendinizi fazla suçlamayın.
bu duruma herkes düşebilir.
hayatınıza giren biriyle ilişki yaşamışsınız ama bu adam fazla psikopat çıkmış siz de haliyle yaşadıklarınızdan pişmanlık duyuyorsunuz.
bence kendinize kızmayın.
belki çoğumuz böyle bir durumda o anın atmosferiyle aynı şeyleri yapardık.
sizin için bundan sonra önemli olan bu adamı gerçekten hayatınızdan çıkarmak istiyorsanız o yönde davranmak.
yani bir anda olmuyorsa da yavaş yavaş uzaklaşın.
görüşmeyin, buluşmayın mesela.
o da zamanla sıkılır vazgeçer belki. yani umarım öyle olur..

nasıl nerde tanıştınız bu adamla?yaşadıklarınız korkutucu gerçekten,ama şöyle bişey var bir erkek film izleyelim sarılalım bize gidelim v.s diyorsa aman diyim inanmayın güvenmeyin,hiçbir erkek sadece sarılarak masumca bir evin içinde sizinle durmaz,hergün tvler de mutlaka kadına şiddetle birlikte ölümşe sonuçlanan olayları izliyoruz ve bunları düşünerek bir erkekeğe yaklaşmalı,bunları düşünerek adım atmalıyız diye düşünüyorum..eğer sesi kesildiyse sizde şu an hiçbirşey yapmadan sessiz kalın şayet yine başlarsa polis den gerekirse ailenizden yardım alın,en kosa sürede kurtulmanız ümidiyle..

Tabi ki bu duruma herkes dusebilir fakat biraz akil meselesi bu isler.Adam kafana silah mi dayadi yuüru otele diye.Kendi isteginle gitmissin zevkini almissin sonrasinda pisman olup napicam diyorsun.Adamin ilgisi macolugu vs. senin ilgini cekmis yani bunlari iyi bisey sanmissin.Dikkat seni kameraya cekmis olmasin bu maco bozuntusu.Cekmese bile idbyetinizden

cekmese bile is yerinizden birine duyurmasi kafi.Alinan zevkten sonra malesef pismanlik gec.Tecavuz etmemis sonucts.Allah islah etsin.Ayni yanlisi yapmayin bir daha.Cocuk degilsiniz kandirilasiniz.

Siz acil polise bence !!

K kendindenbikanhatun Yalnız bir kadının cinellik konusunda da kendini idare etmeyi öğrenmesi gerekiyor ve bu hiç de kolay değil. Sanırım karşına hoşlandığın bir erkek çıktığında daha da zor olmalı. İnsanız ve hepimiz hata yapmaya çok müsaitiz.

Olan olduktan sonra karar verilmesi gereken şey bence şu. Siz olanları hazmetmek için mi uğraşıyorsunuz yoksa yaşananlardan gerçekten pişman mısınız?

Eğer ikincisi ise, üzülmenizi anlıyorum ancak kendinizi fazla hırpalamayın. Bundan sonrası için nasıl bir hayatınız olacak kendinizi ona hazırlayın yani korunma kalkanınızı oluşturmaya başlayın.

Ancak evlilik yaşamış bir hanımın korunmadan ilişkiye girmesi yani o kadar kendinden geçmesi düşündürücü. Demek ki gerçekten dikkatli olmalısınız, bir yerden sonra gözünüz hiç bir şeyi görmüyor demek ki. Kendinizle kalmalı ve bunu düşünmelisiniz bence. Allah yardımcınız olsun.

Ben tek bi yere takıldım zorla benımle bırlıkte oldu dıyorsunuz sonrada tum bunları bırlıkte oldukdansonrakı romantık dakıkalarda anlattı dıyorsunuz
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Ben tek bi yere takıldım zorla benımle bırlıkte oldu dıyorsunuz sonrada tum bunları bırlıkte oldukdansonrakı romantık dakıkalarda anlattı dıyorsunuz
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
sonrasi gercekten cok romantikti, uzun uzun slow sarkilarda dans ettik, keyifli sohbet ettik. yanindan ayrildigiktan sonra sanki mutasyon gecirdi herif, gram abartmiyorum inanin. yanindayken muthis bi adam, guler yuzlu tatli dilli, ilgili, gayette akilli hemde. yaninda olmadigim an ozlediginden piskopata bagliyormus, kendi oyle dedi. ne ozlemesi, bildigin dengesiz bi manyak yahu.

İster yatarsin ister opusursun. Ama istersen. Kendini tuvalete kitleyecek, kafani vuracak kadar zorlanmissin. Bana hiiic normal gelmedi bu. Tehdit ederse polise gidecegini soyle ve sakin ama sakin bos gezme. Kendiji koruyabilecegin bisey taşı yaninda. Musta olur, bicak olur, biber gazi olur.

Online tanistik, sosyal medyadan yani. Haklisiniz, buyuk salaklik. Bilinc altinda bilerek belkide biseylere yinede izin verdim..
cekmese bile is yerinizden birine duyurmasi kafi.Alinan zevkten sonra malesef pismanlik gec.Tecavuz etmemis sonucts.Allah islah etsin.Ayni yanlisi yapmayin bir daha.Cocuk degilsiniz kandirilasiniz.
Is yerime duyurma gibi bir durum mumkun degil, o konuda cekinmiyorum. Lakin sosyal cevremde duyurmasindan cekinmiyor degilim..aynen, cocuk bile bu salakliga gelmez yahu. Ooofff.
Amin. Tesekkur ederim. Inanin hem yasananlardan buyuk pismanlik duyuyorum, hemde hazmedemiyorum bu denli aptal olusumu. Haklisiniz, nasil olurda korunmam! Hemde ben! Demekki bir yerlerde bende buyuk konustum, bende birilerini kinadimki aynilari benimde basima geldi..gerci kendi aptalligimi boyle kamufle etmiyorum asla. Hata hata hata….

birlikte olabilirsiniz orasına bişey demek kimseye düşmez. ama size zorla,baskıyla aynı şeyleri yaşatmaya çalışırsa o zaman kabul etmeyin.gerekirse polise başvurun. boyun eğmeyin. inanın bi süre sonra o da vazgeçecektir sizden.yeter ki kararlı durun.sert olun.

vallahı oyle aman sakın yıne kanayım deme boyle bı adamdan yaka kurtarmak zor olur

anlimda hala hafif bir morluk ve sislik var. acmazsan kiracagim tehditininde sanki gozu donmustu..ah ah ah beyinsizim ben yaa.

korkarak yazıyorım
umarım hamile falan kalmamışsındır lütfen erken erken dr git muyane ol
allah yardımcın olsun
ertesi gunu hapi aldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…