Ben de bu anlattiklarinin aynisini yasadim.giyim magazasinda sadece bir ay dayanabildim bir ay sonra da isten cikardilar.satislarim da cok iyiydi.ama ona ragmen cikardilar.neymis hırs yokmuşmuş bende.bi de satis yapsam diger calisanlar cephe alirdi bana satis yapmasam mudur boyle gelip bana laf sokar giderdi.bu arada bu calistigin mağaza s... diye magaza mi.ben bu magazada calistim ve bu analttiklarinin birebir aynisini yasadim
Yok s ile baslamiyor benim.
Ama enteresan yani
Bir de bana diyolar ki bana daha iyi davranjyolarmis ben masummusum diğerleri ağlayarak gidiyorlarmis vs vs
Müdüre anlattim olan biteni, daha önce bi firmada müdür yardimciligi yaptigim icin mudur bana guvenirdi
Uzun uzun konuştuk. Siz saniyorsunuz ki kalidan gelen her müşteriye sirayla bakiliyor ama öyle değil kimin borusu ötüyorsa o bakiyor en cok müşteriye.
Kamera kaydından gösterdim bakin 23 tane müşteri girdi pazartesi saat 3e kadar bana bir tanesini bile yonlendirmediler desim.
Satış yapamiyorum değil. Satış yapmama izin verilmiyor dedim.
Kimi elimden satısı alir kimi bnm musterim yokken 2 müşteriye bakar
Depoya gonderilmem artik klişe oldu rutine bağlandi sizde kameradan herseyi görüyorsunuz dedim.
Sonra müdürümüz sinirlendi ve magazada acilisindan once 2 saat toplanti yaptik.
Hak yenildiğini kul hakkindanuzun uzun bahsettii tabi anlicak olsalar zaten yapmazlar.
Pazartesiden itibaren en yuksek satis benim cunku artik sirayla bakılıyor müşterilere.
Herkes bi cephe almisti suan foss havalari söndü.
Arkadaşlar kimsenin hakkini yemeyin. Sizin küçük bir iğnelemeniz bazi insanlarda aşılmayacak yaralar açabiliyor.
Bnm iş allaha şükür ki, şuanlik düzeldi.
Ama bunun bile geçici bi sure oldugunayuzde bir milyon eminim :)