Nasıl bu isi yapacağim?

şimdi giyim demişsiniz 5000 2000 gibi rakamlardan söz ediyorsunuz

cidden nerede yapılıyor bu satışlar

ülkede cepte para yok da kim gelip binlerle mal alıyor hem de her çalışandan ayrı ayrı

5 kişi çalışsanız, 1 TL ye çorap satsanız oraya günde 25.000 kişi mi girip çıkıyor

25000 ürün satılıyorsa depocu vs yetmez

toptansa bu rakamlar o zaman başka da müşteriye birebir satış gibi anlatıyorsunuz cidden merak ettim nerede bu kadar çok bir şeyler alabilen insanlar
Ulkede her kesimin parasi yok diye bir sey yok ki. Zengin fakir ayrimi cogaldi, statuler kaydi orta halli fakire,fakir fakfakire gecti olan bu. Yoksa gayet ucuk fiyatlara giyenen milyonlar var evine kuru ekmegi zor götüren oldugu gibi.

Ulkede her kesimin parasi yok diye bir sey yok ki. Zengin fakir ayrimi cogaldi, statuler kaydi orta halli fakire,fakir fakfakire gecti olan bu. Yoksa gayet ucuk fiyatlara giyenen milyonlar var evine kuru ekmegi zor götüren oldugu gibi.

Ben o rakamları sayı diye düşünmüştüm

Onlar 5000 tane konu sahibi 2000 tane şeklinde

Tek bir parça da 5000 tl eder ve satılır onda sıkıntı yok

Ben de bu anlattiklarinin aynisini yasadim.giyim magazasinda sadece bir ay dayanabildim bir ay sonra da isten cikardilar.satislarim da cok iyiydi.ama ona ragmen cikardilar.neymis hırs yokmuşmuş bende.bi de satis yapsam diger calisanlar cephe alirdi bana satis yapmasam mudur boyle gelip bana laf sokar giderdi.bu arada bu calistigin mağaza s... diye magaza mi.ben bu magazada calistim ve bu analttiklarinin birebir aynisini yasadim

Ben de bu anlattiklarinin aynisini yasadim.giyim magazasinda sadece bir ay dayanabildim bir ay sonra da isten cikardilar.satislarim da cok iyiydi.ama ona ragmen cikardilar.neymis hırs yokmuşmuş bende.bi de satis yapsam diger calisanlar cephe alirdi bana satis yapmasam mudur boyle gelip bana laf sokar giderdi.bu arada bu calistigin mağaza s... diye magaza mi.ben bu magazada calistim ve bu analttiklarinin birebir aynisini yasadim
Yok s ile baslamiyor benim.
Ama enteresan yani
Bir de bana diyolar ki bana daha iyi davranjyolarmis ben masummusum diğerleri ağlayarak gidiyorlarmis vs vs
Müdüre anlattim olan biteni, daha önce bi firmada müdür yardimciligi yaptigim icin mudur bana guvenirdi
Uzun uzun konuştuk. Siz saniyorsunuz ki kalidan gelen her müşteriye sirayla bakiliyor ama öyle değil kimin borusu ötüyorsa o bakiyor en cok müşteriye.
Kamera kaydından gösterdim bakin 23 tane müşteri girdi pazartesi saat 3e kadar bana bir tanesini bile yonlendirmediler desim.
Satış yapamiyorum değil. Satış yapmama izin verilmiyor dedim.
Kimi elimden satısı alir kimi bnm musterim yokken 2 müşteriye bakar
Depoya gonderilmem artik klişe oldu rutine bağlandi sizde kameradan herseyi görüyorsunuz dedim.
Sonra müdürümüz sinirlendi ve magazada acilisindan once 2 saat toplanti yaptik.
Hak yenildiğini kul hakkindanuzun uzun bahsettii tabi anlicak olsalar zaten yapmazlar.
Pazartesiden itibaren en yuksek satis benim cunku artik sirayla bakılıyor müşterilere.
Herkes bi cephe almisti suan foss havalari söndü.
Arkadaşlar kimsenin hakkini yemeyin. Sizin küçük bir iğnelemeniz bazi insanlarda aşılmayacak yaralar açabiliyor.
Bnm iş allaha şükür ki, şuanlik düzeldi.
Ama bunun bile geçici bi sure oldugunayuzde bir milyon eminim :)

Bir gömleğin 400 tl bir montun bin liradan fazla olduğu bir giyim mağazası:))

hangi mağazada satış personeline bu kadar baskı var merak ettim.
Ben de öğrencilikte çalıştım birkaç mağazada. Benim çalıştığım yerlerde böyle bir şey yoktu. Müşteriyi rahatsız etmek satmaya çalışmak müşteri kapışmak yasaktı. Evet prim vardı ama Müşteri bir şey sormadan fazla rahatsız etmeyin derlerdi.

Yok s ile baslamiyor benim.
Ama enteresan yani
Bir de bana diyolar ki bana daha iyi davranjyolarmis ben masummusum diğerleri ağlayarak gidiyorlarmis vs vs
Müdüre anlattim olan biteni, daha önce bi firmada müdür yardimciligi yaptigim icin mudur bana guvenirdi
Uzun uzun konuştuk. Siz saniyorsunuz ki kalidan gelen her müşteriye sirayla bakiliyor ama öyle değil kimin borusu ötüyorsa o bakiyor en cok müşteriye.
Kamera kaydından gösterdim bakin 23 tane müşteri girdi pazartesi saat 3e kadar bana bir tanesini bile yonlendirmediler desim.
Satış yapamiyorum değil. Satış yapmama izin verilmiyor dedim.
Kimi elimden satısı alir kimi bnm musterim yokken 2 müşteriye bakar
Depoya gonderilmem artik klişe oldu rutine bağlandi sizde kameradan herseyi görüyorsunuz dedim.
Sonra müdürümüz sinirlendi ve magazada acilisindan once 2 saat toplanti yaptik.
Hak yenildiğini kul hakkindanuzun uzun bahsettii tabi anlicak olsalar zaten yapmazlar.
Pazartesiden itibaren en yuksek satis benim cunku artik sirayla bakılıyor müşterilere.
Herkes bi cephe almisti suan foss havalari söndü.
Arkadaşlar kimsenin hakkini yemeyin. Sizin küçük bir iğnelemeniz bazi insanlarda aşılmayacak yaralar açabiliyor.
Bnm iş allaha şükür ki, şuanlik düzeldi.
Ama bunun bile geçici bi sure oldugunayuzde bir milyon eminim :
Mudure derdini anlatmana sevindim gercekten en azindan hakkini savunabilmissin.ben de magazada calisirken bi kiz vardi en cok satisi o yapardi ama yetenekli oldugundan degil herkesin hakkini yedigindendi.ben satis yapsam gelir musterimi alirdi ya laf sokardi.artik psikolojimi bozmustu o kiz.mudur de zaten onlardandi onlarin tarafini tutardi.yani ben derdimi mudure anlatsam da boştu.ama keske gidip icimden gelenleri soyleseymisi oylece susmasaymisim diyorum.sen susmadigin icn tebrik ediyorum seni😊 bu arada bence de simdiki sistem gecici bi sureliginedir sonradan yine ayni tas yani hamama dönerler merak etme

kizlarr merhaba yeni kayit oldum buraya. Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum..
benim sorunum isle ilgili. Ise baslayali 3 ay oldu primli bir yerde çalisiyorum. Kimse işi öğretmek istemiyor. Norm kadro kurmuslar yeni girenleri sürekli cikaetiyorlar ocak ayindan beri 18 personel cikmis ve hepsi yeni. Isi ogreneyim diyorum kimse ogretmek istemiyor. Satis yapsam göze batiyorum. Yapmasam müdürden her gün bir ton azar istiyorum. Bazen satışım biraz yüksek oluyor. Ertesi gün müdür yoksa depocuya yardim et ediyolar. Mecburen yardim ediyorum. Müdür neden satis yapamiyorsun elinden satis mi aliyolar diyor hayir diyorum. Beni dpoya cokuyorlar diyemiyorum.
part bi kiz var 2. Senesi haftanin 3 gunu geliyor. Satislarimiz ayni. Ben bu isi seviyorum sartlari cok iyi maas olsun yemek karti olsun prim odemeleri felan baya iyi. Ama gel gelelim sanirim benide cikartacaklar. Bugün herkes 5bin satis yapti ben 2 bin. Tam musteriye bakcam arkamdaki calisan ilgileniyor. Dedigim gibi cikmazdayim. Evet belki bu bir dert değil ama calismak zorundayim pandemiden dolayi is bulmak neredeyse imkansiz. Ben uzun sure bi iste calisiyorum. Cikip girmek istemiyorum seviyorum da bu isi.
siz olsaydiniz napardiniz? Satis yapsam calisanlar surekli problem yapiyor. Yapmasam müdürümüz. Ise yeni giren bi cocuk varmis iyi satis yapiyormus isten isi ogrenmedin diye cikarmislar. Satis yapamayan bir kiz varmis müdür satisin düşük diyip cikarmis. Vallahi 2 arada 1 derede kaldim. Siz olsaydiniz napardiniz? Nasil bir yol izlerdiniz?
Ben olsam müdürle açıkça konuşurudm

Back
X