Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
10 sene sonra olsa gidecektim ara verebilirdim işime. En başta gitsem tamamen ara vermis olucam baslamadan biticek is hayatım. Geldigimde de is bulamayacagımbelki o da " 1.5 seneye ragmen neden daha da erteliyor, beni sevmiyor mu, bu kadar kolay mi" diyordur.
evlilik hayati paylasmaksa ve tek sebebiniz dogu goreviyse yaptiginiz dogru gelmedi bana da. siz evliyken de tekrar dogu gorevi cikabilir.o zaman ne yapacaksiniz?
Ben niye mutlu olamayacağım?Senden bu kadar kolay vazgeçmiş
Sen daha ne üzülüyorsun ki
Bırak akışına inan evlensen bile asla huzurlu olamayacaksın hem geride bıraktıkarın hemde anlayışsızlığı bu kadar ile sınırlı kalmaz
Ay pardon anladım şimdiSenden bu kadar kolay vazgeçmiş
Sen daha ne üzülüyorsun ki
Bırak akışına inan evlensen bile asla huzurlu olamayacaksın hem geride bıraktıkarın hemde anlayışsızlığı bu kadar ile sınırlı kalmaz
Birkaç gündür çok yorgunum nasıl anlatamadım diyordum yorgunluğuma verin diye yazacaktımAy pardon anladım şimdi
Yeri değişecek biliyorum ama gelicektim onunla farklı illerde fabrikalar calısma alanım var ama doguda hiç yokYapamayacağın sözler vermeseydin sende.
Seninle her yere gelirim gibi cüretkar konuşmasaydın madem.
Sürekli de yalnız kalmak istemiyorum diyorsa yakında bulur birini ve sen hesap sorarsan da "sana demiştim yalnız kalmak istemediğimi" der.
Polis bu, 2 yıl orda durunca bitmeyecek sürekli yeri değişebilir.
Yoluna bak.
Nasıl gelemeyecek gelecektibence mantıklı karar vermiş
orda çalışamayacağım diyorsun doğudan sonra çat diye batıya gelemeyecek sonuçta ilerisi için planın var mı?
Nasıl gelemeyecek gelecekti
Biraz çalşlıp özel sektörde, sonra kpss'ye girecektim atanabilirdim farklı illere ama doğuda o şans yok
Düşündüm ama onun da garantisi yok ki kpss'den 89-90 puan almam lazımdı ve kontenjan bölümümde çok az atanamazsam ne olacaktıdirekt kpss ye neden girmeyi düşünmedin? özel sektörde çalışmak şart mı? özel sektöre başlayıp sonra kpssye girmek kısmını anlamadım da? maddi açıdan mı?
Düşündüm ama onun da garantisi yok ki kpss'den 89-90 puan almam lazımdı ve kontenjan bölümümde çok az atanamazsam ne olacaktı
Mantık evliliği değil aslında hep diyodu tam aradığım kişisin özelliklerini överdi iyi anlaşıyoruz derdi sevdiğini de hissederdim. Bilmiyorum niye böyle olduanladım bi yandan hazırlanıp bi yandan iş aranabilirdi mesela.
o size güvenmemiş gelecek için sorun bu. sizi de vazgeçemeyecek kadar çok sevmemiş. mantık evliliği olacakmış bu yani.
şartlarınız uymamış en doğru olan ayrılmak gibi görünüyor uzaktan bakınca içinizi bilemeyiz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?