Nasıl bu kadar kolay vazgeçebilir kabullenemiyorum

Evet aynen öyle ailesi bir an önce evlendirmek istiyordu farklı evet ama daha gecen haftaya kadar birbirimizi ne kadar ozledigimizden bahsediyorduk haftaya gorusme hayalleri kuruyorduk o yüzden şoka girdim resmen

Evet zaten o yüzden şaşırıyorum ilişkimiz mükemmel falan sanıyordum ama o kolay vazgeçti ve geçen haftaya kadar kavuşma planları yapıyorduk haftaya gidecektim mesela hiç beklemediğim bi anda oldu o yüzden kabul edemiyorum

Ve gerçekten seviyorum başka biriyle falan hayal edemiyorum böyle okurdum da garip gelirdi yaşanmadan anlaşılmıyormuş

zaten mantık olarak baktığı burdan belli "tam aradığım kişisin" demek kriterlerimi karşılıyorsun demek. bak kriterlerini karşılamadığın (onun yanına hemen gitmediğin) anda şutlandın

sevgilinin bu yaptığı bana ekstrem geldi seni gerçekten sevmiyormuş demek bu.

Evet aynen öyle ailesi bir an önce evlendirmek istiyordu farklı evet ama daha gecen haftaya kadar birbirimizi ne kadar ozledigimizden bahsediyorduk haftaya gorusme hayalleri kuruyorduk o yüzden şoka girdim resmen
Konularini bilen disaridan bir goz olarak soyluyorum ben soka girmedim. Tamam anladik acelesi var da hayatin da bazi gereklilikleri var. Senin kariyerine mani olmamasi kendini frenlemesi lazim. Illa evlenmessek ayrilacagim diyorsa da ayrilik hediyesi olarak bir sisme bebek gonder.

Ona bennde derdim tam istediğim insansın diye burdan belli olmaz bence. Ki oda benim istediğim insandı gerçekten. Ama vazgeçmeyecek kadar çok sevmediği belli zaten şaşkınlığım en çok bu yüzden kötü hissediyorum

Kabul etmen gerekiyor ama. Insan hayal kırıklığı yaşıyor sonucta gözünde kimbilir nasıldı eski sevgilin, ne kadar mükemmeldi. Ama bak görmüş oldun çok da bi olayı yokmus, sokaktaki sıradan erkekler gibiymis. Ne senin hayallerini ne de seni haketmiyormus. Kabul etmesi acı veriyor ama durum bu.

Bence daha fazla arama sorma. Kendini küçük düşürme. Senin ailen seni kimbilir ne hayaller ne iyi dileklerle büyüttü neden gururunu çiğnetiyorsun ki arayarak? Sen bilmiyor musun senin gibi iyi eğitimli birini bulamayacak, kendisi kaybedecek yani. Degerini düşürme. Bence okulunu bitirip ailenin gondermek istedigi dil okuluna git ve yurtdışı keyfi yaşa gençliğinin tadına bak..

Geçmeyecek sanıyorsundur simdi icindeki acı, ama burda bir konu aç istersen "ayrildiktan sonra tekrar daha cok sevip sevilen var mi" diye gör bak kaaaaaç tane cevap gelecek :) ilk başta sızlar bu hayal kırıklığı ama sonra geçer, bütün acılar gibi hafifler ve geçer :) ve bir bakmışsın birisi içini yeniden ısıtmaya başlıyor

O yüzden adamı aramaktan, gel konusalım demekten vazgec. Peki keyfin bilir de çıkar hayatından sosyal hesaplarından. Eski sevgilin hayatının merkezine kendi keyfini koymuş çünkü bu çok belli.

Haha :)) ya aslında öyle bir durumda yok yani hiçbir şey yaşamayan bi çift değildik cinsel anlamda. Beklememe sebebi bu değil yani. Orda yalnız kalmaktan korktu tek sebep bu oldugunu düşünüyorum

Biraz emri vaki olmuş hatta biraz değil fazlasıyla. O istediğinde haklı olablir farklı bir şehir de yuvası olsun eşi olsun ve bir arada olalım istiyor. Ama sende haklısın kesinlikle. İşte şu an yapmanız gereken konuşup orta bi yol bulmak. İnce bir cizgidesiniz şu an. Vereceğiniz karar hayatınızdaki belkide en önemli kararın başlangıcı olacak.

Haha :)) ya aslında öyle bir durumda yok yani hiçbir şey yaşamayan bi çift değildik cinsel anlamda. Beklememe sebebi bu değil yani. Orda yalnız kalmaktan korktu tek sebep bu oldugunu düşünüyorum
Yanlis dusunuyorsun. Bazi insanlar icin bazi seylerin rutin duzeni cok onemli cinsellik bunlardan biri ama tek kriter degil ve bu insanlar icin bu kriterleri saglamak karsisindaki kisinin cikarlarindan daha onemli. Herkesin sevgi tanimi farkli maalesef.

Valla çok enteresan "yalnız kalmak istemiyorum" cümlesi. Yerinize birini koyabilecek demek ki. Oyuncu değişikliği gibi bir şey. İlla senin olmana gerek yok, kim olsa olur diyor. O zaman üzmeyin kendinizi bu adam için diyorum ben de.

ohooo polisle evlenip doğu hizmetine gitmenin alternatifi yurtdışında dil kursu mu? kaç kaç kaç durma hiç adam sana iyilik yapmış haberin yok

canım bak ben de sınava hazırlanıyorum sevgilim seninki gbi ülkenin en ucunda en kötü yerlerden birinde doğu hizmetinde. ikimiz de yalnızız bi başımıza savaşıyoruz hayatla. telefonla vs birbirmize yetmeye çalışıyoruz yani polis psikolojisi daha da zor tabi ölüm korkusu var ucunda ama demek ki dirayetli bir adam değilmiş yolun başında bunu öğrenmen iyi oldu bence.

ben seni haklı buldum
eğer seni gerçekten seviyorsa sen nasıl onu bekliyorsan oda seni bekleyebilmeli
seninde hayallerin var ve boşuna okumuyorsun
ben bir süre sonra sana haksızlık yaptığını anlayıp geri döneceğini düşünüyorum
açıkçası bende senin yerinde olsam önce atanmayı sonra evlenmeyi tercih ederdim

sende dık dur lutfen mantıksız dusundugunı bıliorsun. yuz yuzeyı neden karıştırıorsun soyleseydın dumduz. bole bole bole .
sen benden vazgectı dıorsun da blof bu blof yersen yandın. yemessen 2nizde kazanacaksınız. farkın da degilsiniz.
vee senle bitti dıyen adamı neden arıorsun. saygı duy.

Bir de vu benim ilk aşk acım ilk oldugu için kabul edemiyorum sanırım
Evet ona da hak veriyorum tek gitmeye cesareti yok sonucta nasıl yerler biliyoruz...

Blöf derken nasıl yani? Evet herşeye tamam demem için diyor ama ya dönmezse diye çok korkuyorum insanın anlaşacağı birini bulması çok zor en yakın arkadaşmdı aynı zamanda o benim her saat konuşurduk her şeyimi anlatırdım beni dinlerdi akıl verirdi

Böyle şeyler demeyin daha cok üzülüyorum oni da anlıyorum oyaladıgımo düsünüyor

İlk yazdiginda da soyledim hala soyluyorum ,
Adam bencil,
İlk ve buyuk tavizi verirsen gerisi zaten gelir ,
Sana deger vermiyor karari cok bencilce ,
Baskasinin lafiyla is yapiyorv,ailesi arkadaslari ,guvenilir degil,
Ailesi birini buldu kesin ,ogretmen hemsire gibi tayini olan ,ondan yalniz mi kalicam diyor ,
Hayirlisi olsun de gec ,

Tabi işe gir ondan sonra evlen, yalniz siz is olmadan gidemem diyorsunuz heralde evlenince de gitmeyecek değilsiniz...
Birisi var heralde hazırda, yalniz sizi ailecek çok sık boğaz ediyorlar bundan 2 önceki konu sanırım ailesi hemen evlenmenizi istiyor diyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…