Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Evet aynen öyle ailesi bir an önce evlendirmek istiyordu farklı evet ama daha gecen haftaya kadar birbirimizi ne kadar ozledigimizden bahsediyorduk haftaya gorusme hayalleri kuruyorduk o yüzden şoka girdim resmenSevgilinle evlilige bakis aciniz farkli. Sen bir omur surecek bir evlilik icin iyi bir hazirlik yapmak istiyorsun, sevgilin de bir an once ihtiyaclarimi nasil karsilarim derdinde ailesi de bir an once bas goz etmek istiyor zaten. Iki ailenin evlilige bakis acisi farkli. Sen kariyerini yap da sevgilin basinin caresine bakar zaten.
Evet zaten o yüzden şaşırıyorum ilişkimiz mükemmel falan sanıyordum ama o kolay vazgeçti ve geçen haftaya kadar kavuşma planları yapıyorduk haftaya gidecektim mesela hiç beklemediğim bi anda oldu o yüzden kabul edemiyorumSensiz kalmak istemiyorum diyeceğine yalnız kalmak istemiyorum diyor... seni zaten haketmiyormuş boşver canım, bak biz seninle aynı yastayız büyük ihtimalle ya da senden büyük de olabilirim. Uzuuun yıllardır birlikteyiz sevgilimle okul nedeniyle uzak sehirlerdeydik. Simdi o daha da uzaklaşacak işi dolayısıyla gemiye çıkacak ve biraz daha bekliycez. 2 yıl kadar. Ama ayrılmak gecmedi hic aklımızdan. Seven insan bekler, kavusacagi günün heyecanını taşır içinde.
Eski sevgilinin derdi onun orda gönlünü eğlendirecek birisi olsun yemegi temizligi ütüsü olsun tamam.. aşk da evlilik de bu değil.
Erkenden görmüş oldun işte, demekki böyle hemen bırakıp gidecek bir adammış.
Ve ailesi de cok karışıyor bu adama, evlen dediler evlenmek icin tutturdu ayrıl dediler barışmıyor.. bosver cidden olmazmış bundan
Ve gerçekten seviyorum başka biriyle falan hayal edemiyorum böyle okurdum da garip gelirdi yaşanmadan anlaşılmıyormuşSensiz kalmak istemiyorum diyeceğine yalnız kalmak istemiyorum diyor... seni zaten haketmiyormuş boşver canım, bak biz seninle aynı yastayız büyük ihtimalle ya da senden büyük de olabilirim. Uzuuun yıllardır birlikteyiz sevgilimle okul nedeniyle uzak sehirlerdeydik. Simdi o daha da uzaklaşacak işi dolayısıyla gemiye çıkacak ve biraz daha bekliycez. 2 yıl kadar. Ama ayrılmak gecmedi hic aklımızdan. Seven insan bekler, kavusacagi günün heyecanını taşır içinde.
Eski sevgilinin derdi onun orda gönlünü eğlendirecek birisi olsun yemegi temizligi ütüsü olsun tamam.. aşk da evlilik de bu değil.
Erkenden görmüş oldun işte, demekki böyle hemen bırakıp gidecek bir adammış.
Ve ailesi de cok karışıyor bu adama, evlen dediler evlenmek icin tutturdu ayrıl dediler barışmıyor.. bosver cidden olmazmış bundan
Mantık evliliği değil aslında hep diyodu tam aradığım kişisin özelliklerini överdi iyi anlaşıyoruz derdi sevdiğini de hissederdim. Bilmiyorum niye böyle oldu
Mantık olsa en basta ailesinin dedigi kisiyle evlenirdi ama benle devam etti sonuçta
Konularini bilen disaridan bir goz olarak soyluyorum ben soka girmedim. Tamam anladik acelesi var da hayatin da bazi gereklilikleri var. Senin kariyerine mani olmamasi kendini frenlemesi lazim. Illa evlenmessek ayrilacagim diyorsa da ayrilik hediyesi olarak bir sisme bebek gonder.Evet aynen öyle ailesi bir an önce evlendirmek istiyordu farklı evet ama daha gecen haftaya kadar birbirimizi ne kadar ozledigimizden bahsediyorduk haftaya gorusme hayalleri kuruyorduk o yüzden şoka girdim resmen
Ona bennde derdim tam istediğim insansın diye burdan belli olmaz bence. Ki oda benim istediğim insandı gerçekten. Ama vazgeçmeyecek kadar çok sevmediği belli zaten şaşkınlığım en çok bu yüzden kötü hissediyorumzaten mantık olarak baktığı burdan belli "tam aradığım kişisin" demek kriterlerimi karşılıyorsun demek. bak kriterlerini karşılamadığın (onun yanına hemen gitmediğin) anda şutlandın
sevgilinin bu yaptığı bana ekstrem geldi seni gerçekten sevmiyormuş demek bu.
Evet zaten o yüzden şaşırıyorum ilişkimiz mükemmel falan sanıyordum ama o kolay vazgeçti ve geçen haftaya kadar kavuşma planları yapıyorduk haftaya gidecektim mesela hiç beklemediğim bi anda oldu o yüzden kabul edemiyorum
Haha :)) ya aslında öyle bir durumda yok yani hiçbir şey yaşamayan bi çift değildik cinsel anlamda. Beklememe sebebi bu değil yani. Orda yalnız kalmaktan korktu tek sebep bu oldugunu düşünüyorumKonularini bilen disaridan bir goz olarak soyluyorum ben soka girmedim. Tamam anladik acelesi var da hayatin da bazi gereklilikleri var. Senin kariyerine mani olmamasi kendini frenlemesi lazim. Illa evlenmessek ayrilacagim diyorsa da ayrilik hediyesi olarak bir sisme bebek gonder.
Biraz emri vaki olmuş hatta biraz değil fazlasıyla. O istediğinde haklı olablir farklı bir şehir de yuvası olsun eşi olsun ve bir arada olalım istiyor. Ama sende haklısın kesinlikle. İşte şu an yapmanız gereken konuşup orta bi yol bulmak. İnce bir cizgidesiniz şu an. Vereceğiniz karar hayatınızdaki belkide en önemli kararın başlangıcı olacak.Kızlar önceki konumda bahsetmiştim erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz polis ben üniversite okuyorum 7 aydır orda. Benim okulumun bitmesini bekliyordu okul bitince evlenmek istedi daha fazla yalnız kalmak istemediği için. Sonra doğu görevi çıkacağı için ben istemedim sen git gel gelince evleniriz hem işe girmiş çalışmış olurum dedim. Çünkü benim orda çalışma imkanım yok İstemedi ben daha fazla yalnız kalmak istemiyorum dedi. Simdi de yalnızım ünide de yalnızdım dedi. Hani seninle her yere gelirim diyodun noldu dedi ve bitirmeye karar verdi. Bugun aradim hala aynı düşünüyor benim fikrim değişmicek yalnız kalmak istemiyorum hani gelicektin benle diyor.. Ailesi arkadaşları bile o zaman ayrıl demiş. Gel buraya yüzyüze sakince konusalım çözüm bulalım dedim, benim kararım değişmeyecek emin ol mantıklı bir karar aldığımı düşünüyorum ben yalnız kalmak istemiyorum dedi.
1.5 seneden nasıl bu kadar kolay vazgeçer? Gerçekten pişman olup kabul edip geleceğini düşünüyorum çünkü seviyor eminim
Yanlis dusunuyorsun. Bazi insanlar icin bazi seylerin rutin duzeni cok onemli cinsellik bunlardan biri ama tek kriter degil ve bu insanlar icin bu kriterleri saglamak karsisindaki kisinin cikarlarindan daha onemli. Herkesin sevgi tanimi farkli maalesef.Haha :)) ya aslında öyle bir durumda yok yani hiçbir şey yaşamayan bi çift değildik cinsel anlamda. Beklememe sebebi bu değil yani. Orda yalnız kalmaktan korktu tek sebep bu oldugunu düşünüyorum
Kabul etmen gerekiyor ama. Insan hayal kırıklığı yaşıyor sonucta gözünde kimbilir nasıldı eski sevgilin, ne kadar mükemmeldi. Ama bak görmüş oldun çok da bi olayı yokmus, sokaktaki sıradan erkekler gibiymis. Ne senin hayallerini ne de seni haketmiyormus. Kabul etmesi acı veriyor ama durum bu.
Bence daha fazla arama sorma. Kendini küçük düşürme. Senin ailen seni kimbilir ne hayaller ne iyi dileklerle büyüttü neden gururunu çiğnetiyorsun ki arayarak? Sen bilmiyor musun senin gibi iyi eğitimli birini bulamayacak, kendisi kaybedecek yani. Degerini düşürme. Bence okulunu bitirip ailenin gondermek istedigi dil okuluna git ve yurtdışı keyfi yaşa gençliğinin tadına bak..
Geçmeyecek sanıyorsundur simdi icindeki acı, ama burda bir konu aç istersen "ayrildiktan sonra tekrar daha cok sevip sevilen var mi" diye gör bak kaaaaaç tane cevap gelecek :) ilk başta sızlar bu hayal kırıklığı ama sonra geçer, bütün acılar gibi hafifler ve geçer :) ve bir bakmışsın birisi içini yeniden ısıtmaya başlıyor
O yüzden adamı aramaktan, gel konusalım demekten vazgec. Peki keyfin bilir de çıkar hayatından sosyal hesaplarından. Eski sevgilin hayatının merkezine kendi keyfini koymuş çünkü bu çok belli.
Haha :)) ya aslında öyle bir durumda yok yani hiçbir şey yaşamayan bi çift değildik cinsel anlamda. Beklememe sebebi bu değil yani. Orda yalnız kalmaktan korktu tek sebep bu oldugunu düşünüyorum
sende dık dur lutfen mantıksız dusundugunı bıliorsun. yuz yuzeyı neden karıştırıorsun soyleseydın dumduz. bole bole bole .Kızlar önceki konumda bahsetmiştim erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz polis ben üniversite okuyorum 7 aydır orda. Benim okulumun bitmesini bekliyordu okul bitince evlenmek istedi daha fazla yalnız kalmak istemediği için. Sonra doğu görevi çıkacağı için ben istemedim sen git gel gelince evleniriz hem işe girmiş çalışmış olurum dedim. Çünkü benim orda çalışma imkanım yok İstemedi ben daha fazla yalnız kalmak istemiyorum dedi. Simdi de yalnızım ünide de yalnızdım dedi. Hani seninle her yere gelirim diyodun noldu dedi ve bitirmeye karar verdi. Bugun aradim hala aynı düşünüyor benim fikrim değişmicek yalnız kalmak istemiyorum hani gelicektin benle diyor.. Ailesi arkadaşları bile o zaman ayrıl demiş. Gel buraya yüzyüze sakince konusalım çözüm bulalım dedim, benim kararım değişmeyecek emin ol mantıklı bir karar aldığımı düşünüyorum ben yalnız kalmak istemiyorum dedi.
1.5 seneden nasıl bu kadar kolay vazgeçer? Gerçekten pişman olup kabul edip geleceğini düşünüyorum çünkü seviyor eminim
Bir de vu benim ilk aşk acım ilk oldugu için kabul edemiyorum sanırımKabul etmen gerekiyor ama. Insan hayal kırıklığı yaşıyor sonucta gözünde kimbilir nasıldı eski sevgilin, ne kadar mükemmeldi. Ama bak görmüş oldun çok da bi olayı yokmus, sokaktaki sıradan erkekler gibiymis. Ne senin hayallerini ne de seni haketmiyormus. Kabul etmesi acı veriyor ama durum bu.
Bence daha fazla arama sorma. Kendini küçük düşürme. Senin ailen seni kimbilir ne hayaller ne iyi dileklerle büyüttü neden gururunu çiğnetiyorsun ki arayarak? Sen bilmiyor musun senin gibi iyi eğitimli birini bulamayacak, kendisi kaybedecek yani. Degerini düşürme. Bence okulunu bitirip ailenin gondermek istedigi dil okuluna git ve yurtdışı keyfi yaşa gençliğinin tadına bak..
Geçmeyecek sanıyorsundur simdi icindeki acı, ama burda bir konu aç istersen "ayrildiktan sonra tekrar daha cok sevip sevilen var mi" diye gör bak kaaaaaç tane cevap gelecek :) ilk başta sızlar bu hayal kırıklığı ama sonra geçer, bütün acılar gibi hafifler ve geçer :) ve bir bakmışsın birisni yeniden ısıtmaya başlıyor
O yüzden adamı aramaktan, gel konusalım demekten vazgec. Peki keyfin bilir de çıkar hayatından sosyal hesaplarından. Eski sevgilin hayatının merkezine kendi keyfini koymuş çünkü bu çok belli.
Evet ona da hak veriyorum tek gitmeye cesareti yok sonucta nasıl yerler biliyoruz...canım bak ben de sınava hazırlanıyorum sevgilim seninki gbi ülkenin en ucunda en kötü yerlerden birinde doğu hizmetinde. ikimiz de yalnızız bi başımıza savaşıyoruz hayatla. telefonla vs birbirmize yetmeye çalışıyoruz yani polis psikolojisi daha da zor tabi ölüm korkusu var ucunda ama demek ki dirayetli bir adam değilmiş yolun başında bunu öğrenmen iyi oldu bence.
Blöf derken nasıl yani? Evet herşeye tamam demem için diyor ama ya dönmezse diye çok korkuyorum insanın anlaşacağı birini bulması çok zor en yakın arkadaşmdı aynı zamanda o benim her saat konuşurduk her şeyimi anlatırdım beni dinlerdi akıl verirdisende dık dur lutfen mantıksız dusundugunı bıliorsun. yuz yuzeyı neden karıştırıorsun soyleseydın dumduz. bole bole bole .
sen benden vazgectı dıorsun da blof bu blof yersen yandın. yemessen 2nizde kazanacaksınız. farkın da degilsiniz.
vee senle bitti dıyen adamı neden arıorsun. saygı duy.
Böyle şeyler demeyin daha cok üzülüyorum oni da anlıyorum oyaladıgımo düsünüyorValla çok enteresan "yalnız kalmak istemiyorum" cümlesi. Yerinize birini koyabilecek demek ki. Oyuncu değişikliği gibi bir şey. İlla senin olmana gerek yok, kim olsa olur diyor. O zaman üzmeyin kendinizi bu adam için diyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?