Nasıl bulabilirim ki nasipse çıkar mı karşıma

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Merhaba kızlar ben 1 hafta önce Bi programa katıldım görevli olarak Orada biriyle çok bakıştık oda görev için gelmiş Sonra bizim olduğumuz yere geldi ekip arkadaşlarım ve benim . Sohbet falan ettiler iş arkadaşlarımdan bir abiyle . Bende Nasıl gittim ordan anlamıyorum sıkıldım arkadaşlarımdan birinide aldım sohbet etmeye gittim . 1 saat öyle boş boş geçti yanınd durmadım saf gibi . Daha sonda geldiğimde işin zorluğundan falan söz etti benim konuşmak için yer aradı resmen. adımı sordu söyledim . Nerelisin falan dedi . Sonra ben sordum siz nerelisiniz diye . Tek bildiğim nereli olduğu ne iş yaptığı (polis ) kaçlısın diye bile sordu ben aptal gibi adını sormadım :/ Nasıl saflığıma geldi anlamadım daha sonra onun mesaisi doldu ve gitti ama benim kafama orda dank etti hiç pas vermedim gibi oldu arkadaşlarım falan aradı bide onlarla sohbet ettim hiç ilgim yokmuş gibi mi oldu Anlamadım . Sonr Çok pişmanlık yaşadım ulaşmak için baya Bi çaba sarfettim Büyükşehir sonuçta kim bilir nerede çalışıyo arkadaşlarıma sordum Nasıl ulaşırım vs diye adını bilmeden zor dediler . Ama aklımdan çıkmıyor sürekli onu düşünüyorum onu bulmak istiyorum Nasıl bulabilirim . Kendime teselliler veriyorum birde kaderimse bir daha çıkar karşıma hem o benim Hakkı'mda daha çok bilgiye sahip ulaşmak istese belki ulaşabilirdi bana off kızlar düşüncelerinizi söyler misiniz ?

kızım bahsetmişti buda yeni trendy
ahhhh şu popüler kültür

Ben kaderci biriyimdir

Normalde onceden olsa sor sorustur dus pesine ara bul derdim ama kader olmayinca olmuyor yoruldugunla kaliyorsun

Ama kaderse bi sekilde onune cikiyor hic beklemedigin anda hakkinda hayirlisi olsun insallah

Neden pas vermedin kız zor kızı mı oynadın yani al noldu şimdi

İlginç bence ciddi gerçek ilişkilere adım at adam belki evlidir çok var böyle

Düşüncemi söylüyorum kafanı daha kaliteli mantıklı şeylerle meşgul etmelisin

- "Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür." Hz.Mevlana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…