Kızlar merhaba erkek arkadaşım dün askere gitti,gitmeden önce çok sorun yaşamıştık,ayrılmıştık da karşılıklı hatalarımız oldu biliyorum benim daha fazla oldu.Babam erkek arkadasımla konustu işte görüşmeyin falan diye ama saygı-sevgi çerçesinde,tabii duramadım ben gene aradım çok seviyoruz birbirimizi çünkü...Neyse ben gitti gidecek derken çok hasta oldum hayattan elimi ayağımı çektim canlarım
sebebim de şu:ilerde annemler istemicek diye sevgilimi...çok güzel bir mesleği var sadece önümüzde 15 ay var...bi türlü kopamıyoruz birbirimizden çok kavga etmemize rağmen yan yana gelelim hemen barışıyoruz...ben bugun dayanamadım anneme dedim ki beni arıyor,ben de onu arıyorum çok özledik birbirimizi ddm(ayrı şehirlerdeyiz)o da babama anlatmış durumu,ben babama açıldım babacım dedim böyle böyle...askerliği de çok yakınımıza hatta dibimize çıktı.gidip tanışalım bakalım diyorlar şimdi de ama ben erkek arkadasımın ne tepki vereceğini çok merak ediyorum...daha önceden çok istemişti annemle tanışsın ama babama ne deriz diye bişey diyememiştik çocuğa hep yarım kaldı yani...babam da sen okulu bitirr o da gelsin mesleğini yapsın,hayırlısı dedi,telefonda da beğenmiş konuşmasını efendi diyor...benim sorunum şu ki acaba ne der arkadaşım
(( şimdi bugun aradı aşkım geliceksin dimi yanıma dedi;ben bununla gidicem karşısına sizce olumlu karşılar mı?çok tedirgin oluyorum,biraz fikir verir misiniz rica etsemmm.bi yandan da annem sanki ayağına gidiyormuş gibi hissediyor çok bozuluyor bana,üzülüyor da
(( ama öyle değil kii çocuk tanışmak istedi kaç kere...hepinize sevgilerr.

Son düzenleme: