- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
Bakın bir de karşıya geçip oradan bakın olayaBen 2 yildir hic gidemedim babam 7 de evde olmami isteyen biri 25 yasindayim ama hala ozgur degilim fedakarlik yapip hep o gelir.uzerinde cok yuk var anliyorum ama cok sey istemiyorum ki biraz ruhum doysa yetecek inan..o da o sirada onu kaciriyo pisman olurmuyum dusuncesi hep bu yuzden velki benden fazla yeri geldiginde emek harciyo ama ben mutsuzluguma engel olamiyorum..
Ben 2 yildir hic gidemedim babam 7 de evde olmami isteyen biri 25 yasindayim ama hala ozgur degilim fedakarlik yapip hep o gelir.uzerinde cok yuk var anliyorum ama cok sey istemiyorum ki biraz ruhum doysa yetecek inan..o da o sirada onu kaciriyo pisman olurmuyum dusuncesi hep bu yuzden velki benden fazla yeri geldiginde emek harciyo ama ben mutsuzluguma engel olamiyorum..
ya biraz daha rahat olsana. adam aradı aramadı düşünme .hem aşık dgilsin ,hem de arasın iki güzel laf söylesin istiyorsun.Bugune kadar kimseyi terketmedim gercekten bana cok bagli ama bir seyleri kaciriyor ahh almaktan korkuyorum uzmekten korkuyorum..ya da pisman olmaktan korkuyorum elle tutulur bir sey olsa belki daha kolay ama dusunmekten yoruldum eve icimdeki her sey sondu gitti..
Bugune kadar askin nasil acilar veridginide biliyorum o yanilmalarim insan zannettiklerimin nokta bile olmadiklarini bu kez huzurum vardi ama artik yetmiyor..bazeb kendimi sorguluyorum hissizlesmisim cogu seye annemden baska hicbir sey aci vermiyor..asik olmusum ve bitmis zamaninda sanki ki oyle oldugunuda inaniyorum insan hicbir zaman 18 yasindaki duygularini yasayamiyor..ama ariyor..garip varliklariz vesselam : ))Başkaları için evlilik gibi birşeye kalkışma, zorlamanın da anlamı yok bu tür konularda hem senin yaşın kaç ki daha:) acıya fazla meyilliyiz bazı kadınlar olarak bence. Hep aşk değil mantık deyip duruyorsun diğer konularda da görüyorum seni. İnan bir zaman sonra mantık da azalabiliyor o zaman elde hiçbirşey kalmayabilir. Çok karmaşık işler. 2 yıl dile kolay ne kadar emeğin vardır. Kafam bi dünya doğru düzgün yazamıyorum afedersin ama kısaca kasma diyorum, herşey olacağına varır. Sen o adamı baştan mantık çerçevesinde olur deyip oturtmuşsun kafana belki mantık boyutunu sorgulaman gerekiyordur. Sınav stresi çok kötü yapwbiliyor insanı ayrıca bilemiyorum
2 yildir ozverili davraniyorum galiba.. issizdi tanistigimizda ise girdi inaniyodum cunku gercekten cok guzel bir yerden mezun buldu orda sorunlar yasadi o surecte yine unutuldum isteki sorunlardan sana odaklanamadim dedi isten ayrildigi gun cocuk gibi mutluydu kpssye odaklansn diye girme ise dedim kpss bitti alani var cumartesi iste ama hala is gorusmesi yapmiyo basvurmuyorm henuz diyo istyorumki bana net olsun artik onu gectim beni omru boyunca bir kosede unutcagi dusuncesi var cunku hep hayatimizda bir seyler icin ugrasicaz ben ne zaman ihtiyacm olsa yanimda yoksn dedim sende yoksun dedi 2 yildir yanindayim ama sirf su donem iyi degilim diye her seyi silip atabiliyo oysa destek oldugumu dusunuyorum yanlismiyim?Sen ilgi istiyorsun ama sevgilin de geleceğini için uğraşıyor. Sınavlarına çalışıyor. Aşk istiyorsun ama ilk zamanlar zaten aşkı yaşamadın mi. Şimdi özveri zamanı bence. Destek ol sevdiğine de sınavlarını versin. Çocuk gibı ilgi de ilgi deme canım. Sonuçta hayat acımasız. İşsiz güçsüz beynelmiynel olsa daha çok seveceksin galiba. Dediğim gibi şimdi özveri zamanı. ..
Cok yorgunum yaninda olack gucum yok gibi hissediyorum daha dogrusu bir sey hissetmiyorum kendiside soyledi ayrilsan benden hak veririm sana cok sabrettin dedi gercektende oyle.dedim ya issizken tanistik iste sorunlar yasadik o sureclerde ben hep unutuldum belki basit bir sey ama dogum gunleerikde bile sevdigim insan yanimda degildi..ben her seye tamam olur dedim mesela calisirken araba alip yanima daha sık gelebilrdi (2saatlik yol) ca ama kardesine yardim ettti bizi erteledi cogu yerde..kolaylastirmak yerine zorlasti her sey .dusunuyorum duzelse simdi istedigi yere gelse ben nasil toparlanabilrim ?? Kapris degil inanki kaprisli biri oldugumu dusunmuyorum.bir yerde sevgiye ac hale geliyorsunuz.ben ona sayfalarca mesjlar yazardim dogum gunlerinde icimden geldiginde artik biraktim..cunku goremiyorum.bos biri de degil ezbere siirler bilir bir kez bisey yap oku mutlu et ama hep unuttu beni..tek istedigim o uzakligi bir nebze hafifletmekti benim..Bakın bir de karşıya geçip oradan bakın olaya
25 yaşında daha ailesine bile herhangi bir şey diyemeyen ama sürekli ilgi bekleyen bir kız ruhunu doyursun diyorsunuz da beklentinizin bir ölçütü yok
Hayat garanti olsun diye çırpınan bir adam
Ders çalışırken tel ile aramadı diye yapılan kapris
Ben olsam beni değil ilgimi seviyor derim zira umut bağladığım ve pazar günü olan sınavın öncesi böyle trip yapan sevgili olmamalı
Insan arkadaşı ile olan sorunları erteler sınavı geçsin, morali bozulmasın diye
Istemiyorsanız da elalemi unutun onlar değil siz evleneceksiniz
Doğru aslında özveri göstermişsin. Seni kaybetme korkusu yok galiba. Sınavdan sonra ayrılacağıni söylesen nasıl tepki verirdi acaba.2 yildir ozverili davraniyorum galiba.. issizdi tanistigimizda ise girdi inaniyodum cunku gercekten cok guzel bir yerden mezun buldu orda sorunlar yasadi o surecte yine unutuldum isteki sorunlardan sana odaklanamadim dedi isten ayrildigi gun cocuk gibi mutluydu kpssye odaklansn diye girme ise dedim kpss bitti alani var cumartesi iste ama hala is gorusmesi yapmiyo basvurmuyorm henuz diyo istyorumki bana net olsun artik onu gectim beni omru boyunca bir kosede unutcagi dusuncesi var cunku hep hayatimizda bir seyler icin ugrasicaz ben ne zaman ihtiyacm olsa yanimda yoksn dedim sende yoksun dedi 2 yildir yanindayim ama sirf su donem iyi degilim diye her seyi silip atabiliyo oysa destek oldugumu dusunuyorum yanlismiyim?
Bu hafta evet.. biz cumartesidden beri konusmuyoruz sinavi iyi gecmis o gun benim kotuydu ve yine kotu hissettim cok..zaten uzun zamandir bu ruh hali icindeyim bekliyorum ki bak sinav iyidi su zaman sunu planliyorum su tarihte sunu yapabiliriz desin allah askina surekli gececek gececek diyen biri var karsinizda biraz olsun kalbinize su serpemiyorsa nasil ilerleyebilir destek olabilirsinizAlan sınavı bu haftasonu değil mi? Bu dönemde keşke üzmeseydiniz. Benim eşim de kpss ye çalışıyor nasıl bir psikolojide olduklarını iyi biliyorum. Sevmiyorsanız sırf evlenmek için evlenmeyin, sınav sonrası düşünün bunları ama şimdi değil
Daha oncede soyledim duzelicem duzelticem inan cok farkli olacak hatta isten ayrildigi gun artk sana odaklanicam..geldigimiz hal ortada..basa donuyorum.sinavdan sonra konusalm dedim konusalm dedi gerci eski hali onunda yok o da bendrn bikti sanirimDoğru aslında özveri göstermişsin. Seni kaybetme korkusu yok galiba. Sınavdan sonra ayrılacağıni söylesen nasıl tepki verirdi acaba.
Aranızda saygıyı yitirmediyseniz gene eski günlerdeki gibi olabilirsiniz bence. Sonuçta gözden irak olan gönülden de irak olur derler. Söz heyecanınıZi kaybetmissinizDaha oncede soyledim duzelicem duzelticem inan cok farkli olacak hatta isten ayrildigi gun artk sana odaklanicam..geldigimiz hal ortada..basa donuyorum.sinavdan sonra konusalm dedim konusalm dedi gerci eski hali onunda yok o da bendrn bikti sanirim
Saygiiyi yitirmedik ama nasil toparlayacagim konusunda emin olamiyorum.mutlulugu tekrar nasil yakalariz hicbir fikrim yok tesekkrler yorumunuz icinAranızda saygıyı yitirmediyseniz gene eski günlerdeki gibi olabilirsiniz bence. Sonuçta gözden irak olan gönülden de irak olur derler. Söz heyecanınıZi kaybetmissiniz
Ozelde yapamadi bana kalsa sartlari cok iyidi katlanamadi patronuna sirf o mutlu olsun diye sesim cikmadi kpss sonlara yaklasirken basvuru yapmis olmasi lazimdi yapmiyorumki ben henuz diyo sonra ben ikimiz icin cabaliyorum diyo hayret ediyorum..dogru kisimi diye sorgulamam tek bu yonde hala bir duzen oturtamamasi ve 30 yasinda o..kisiligine bir sey diyemem her yerde gercekleri soyler konusur,haksizin hakkini savunur o yuzdende olmuyo biraz..Anne için büyük geçmiş olsun,Rabbim şifasını versin inşallah.
Çevre nişan bekliyor,anne senden çok seviyor ile olmuyor işte bu işler.
Sınavı inşallah kazanır da sadece ona odaklı plan yapılmaz bana göre.
Belli ki küçük değilsiniz ikiniz de memurluğa bu kadar dayatmak yerine mesleği ile alakalı bir iş bulup para biriktirse şimdiye kadar gelecek planlardınız bence.
Sen ona odaklısın o da kendine bence.
Bir de şu sahte hesaplardan gelen mesajlar çok garibime gitti. İnsanların işi gücü yok seninle mi uğraşacak yoksa adamın geçmişinde yaşadığı yanlışlar bugün ilişkinize zarar mı verecek bence bunlar da önemli.
Buradan bakınca doğru bir ilişki,doğru bir erkek gibi durmuyor.
Ama sen gencecik yaşta pes edersen sana hiç kimse yardımcı olmaz.
Cok dogru soyluyosun bunu en yakin arkadasin zannettigin insanlar yapiyor bir de ..bizim nisan su tarihte seninki ne zaman vs..nefret ediyorum insanoglundn o an..mutlu olmadigimi biliyorum suan ama o yokkende mutlu olurmuyum bilmiyorum gercekten..iliskinyasamiyorz sanki suan gunluk olaylari konusuyoruz sadce bunlari anlatincda tartisiyoruz..cikmaza girdikBende yakın bir zamanda annemi babamı çevremdekileri düşünüp ayrılığı geçiştirdim. Şuan herkes daha üzgün. HAyatında kararlar alırken merkeze kendini koymalısın. Ben ne istiyorum ? ben ne ile mutlu olucam ?
Karşındaki insandan bir süre uzaklaş kendi duygularından emin ol. Uzun süredir birlikteymişssiniz belki senin için sadece anılar değerlidir karşındaki insan sandığın kadar değerli değildir.
O evlilik muhabbetini bana da yapıyorlar ama ben gülüp geçiyorum valla. Boşver sende takmaa. Bizim büyükler böyle 20 yaşına geldin mi evlen evlen evlen görücü buldum evlen evlensene demekten başka bişi bilmezler :)
İnan hayat o kadar güzel ki canını bu kadar sıkma. Heleki etrafındaki insanlara göre hiç hareket etme. İlerde sen keşke dersin onlar demez.
Cok yorgunum yaninda olack gucum yok gibi hissediyorum daha dogrusu bir sey hissetmiyorum kendiside soyledi ayrilsan benden hak veririm sana cok sabrettin dedi gercektende oyle.dedim ya issizken tanistik iste sorunlar yasadik o sureclerde ben hep unutuldum belki basit bir sey ama dogum gunleerikde bile sevdigim insan yanimda degildi..ben her seye tamam olur dedim mesela calisirken araba alip yanima daha sık gelebilrdi (2saatlik yol) ca ama kardesine yardim ettti bizi erteledi cogu yerde..kolaylastirmak yerine zorlasti her sey .dusunuyorum duzelse simdi istedigi yere gelse ben nasil toparlanabilrim ?? Kapris degil inanki kaprisli biri oldugumu dusunmuyorum.bir yerde sevgiye ac hale geliyorsunuz.ben ona sayfalarca mesjlar yazardim dogum gunlerinde icimden geldiginde artik biraktim..cunku goremiyorum.bos biri de degil ezbere siirler bilir bir kez bisey yap oku mutlu et ama hep unuttu beni..tek istedigim o uzakligi bir nebze hafifletmekti benim..
siz dolmuşsunuz onu anladım ben
peki siz ne yaptınız iki yıl içinde ilişkinin geleceği için
mesaj atmak vs bence çok da önemli değil zira
bakın adam iki saatlik yola gelmedi diyorsunuz
hepsini okuyamadım siz çalışıyor musunuz
yani bir pazar çıkıp siz de gidebilirdiniz 10 da gidin 12 de oradasın 4 te binin 6 da evdesiniz
bir de beklentiniz esasen net değil bence
"Ozelde yapamadi bana kalsa sartlari cok iyidi katlanamadi patronuna sirf o mutlu olsun diye sesim cikmadi kpss sonlara yaklasirken basvuru yapmis olmasi lazimdi yapmiyorumki ben henuz diyo"
demişsiniz mesela
evet adam daha sınav olmadan neden iş başvurusu yapsın
bir yola girmiş ve o yolda yürüyor
başvuru yapsa ne olacak zaten çağırsalar da gitmeyecekmiş ki sınav çalışıyor
adam özel sektörde patronlu iş değil devlet istemiş
yapar yapamaz atanamaz belki ama bu aşamada ona kanalize olmuş
siz onun eski işinden memnun olabilirsiniz ama çalışan o, demek ki o memnun değilmiş
bir de sınav dedi ilgisini azalttı diyorsunuz da o sınavlara çalışmak zor zaten ama asıl sıkıntı hayattaki belirsizlik duygusu
size nişan soruyorlar
bir de onu düşünün, 30 yaşındaki adama iş sorarlar
sizi istemeye gelse babanız vermez bile şimdi
işi gücü olsun der herkes
adamın akranları evli çoluk çocuk sahibi onun işi bile yok
bu stres ona yeter zaten bu ortamda da gün içinde sesinizi duymak için 5 dakika araması talebi vs bana makul gelmiyor
belki ben yaşlıyım, içim sizin gibi kıpır kıpır değil ama beklentiniz yüksek olduğu sürece bu tip durumlarda üzülen siz olursunuz
Basvuru yapmasa bile cagiriliyo gayette iyi yerler oluyo hazirlikli olsun diye diyorum bilmiyorum evlenmek degilde uzak kalmak cok yordu beni.konusamamak paylasamamak surekli alttan almak surekli sabretmek..onun elinden fazlasinin gelmeyeceginin farkinda oldugim icin bu kadr uzgunum belkide bunlari anlatinca sucladigimi dusunuyo..kendimi ifade bile edemiyorum..o zamanda her seyden vazgeciyorum resmenama işte bu aşamada daha fazlaısnı beklemeyin ondan
adam açıkça bunalmış
makul bir şey söylesin deyince sabret demekten başka makul bir şey yok ki
bir de " son zamana dogruydu yani son 1 hafta en azindan bir ise girer o sekilde bir yola cikabilirdik" cümleniz de makul değil
yani iş o kadar kolay bulunmuyor
ne mezunu bilmiyorum ama hiç sevmediği karakterine eğitimine uymayan bir iş bulmak yetmez ki
siz bunalmışsınız yaş 25 oldu hadi artık herkes evleniyor biz daha adını bile koyamadık diyorsunuz
oradan bakınca haklısınız ama biraz da o işsizlik stresinde olan adamın penceresinden bakmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?