Nasil cikicam icinden

Bence araya soğukluk girmiş....Yeniden bir araya gelince bu düşünceleriniz değişmiyorsa onunla konuşmayı deneyebilirsiniz.

Bakın bir de karşıya geçip oradan bakın olaya

25 yaşında daha ailesine bile herhangi bir şey diyemeyen ama sürekli ilgi bekleyen bir kız ruhunu doyursun diyorsunuz da beklentinizin bir ölçütü yok

Hayat garanti olsun diye çırpınan bir adam

Ders çalışırken tel ile aramadı diye yapılan kapris

Ben olsam beni değil ilgimi seviyor derim zira umut bağladığım ve pazar günü olan sınavın öncesi böyle trip yapan sevgili olmamalı

Insan arkadaşı ile olan sorunları erteler sınavı geçsin, morali bozulmasın diye

Istemiyorsanız da elalemi unutun onlar değil siz evleneceksiniz

Bence sadece özlem ve yalnızlık zorluyor sizi. Cok mu uzak sehirlerdesiniz birbirinizden?

Alan sınavı bu haftasonu değil mi? Bu dönemde keşke üzmeseydiniz. Benim eşim de kpss ye çalışıyor nasıl bir psikolojide olduklarını iyi biliyorum. Sevmiyorsanız sırf evlenmek için evlenmeyin, sınav sonrası düşünün bunları ama şimdi değil

ya biraz daha rahat olsana. adam aradı aramadı düşünme .hem aşık dgilsin ,hem de arasın iki güzel laf söylesin istiyorsun.
adamı da rahat bırak sınavı varmış. hayatının konmusu bu sıvan tabi senden daha kıymetli olacak???
lütfen geez dolaş telefona adama odaklı yaşama...
herkese göre hayatımı hiç kurmadıgım için böyle yazanlara hep aynıni derim : herkes nilşan evlilik bebek bekliyor olabilir. eger cok istiyorlarsa kendileri yapsın. benim hayatım -benim kararım.(herkes annem bile olsa ben anneme babama göre yaşamam, tüh onlar bilmem neyi de göremediler diye üzülmem.)
eşimle benim bebegimiz olmuyor. 2. bir tüp bebegi negatif olacagını bile bile sırf annem veya herkes istiyor tavsiye ediyor diye yapmam.
çünkü işin aslını benden başka kimse bilmiyor. herkes bol keseden atıyor...pehhheeyyy...

Bugune kadar askin nasil acilar veridginide biliyorum o yanilmalarim insan zannettiklerimin nokta bile olmadiklarini bu kez huzurum vardi ama artik yetmiyor..bazeb kendimi sorguluyorum hissizlesmisim cogu seye annemden baska hicbir sey aci vermiyor..asik olmusum ve bitmis zamaninda sanki ki oyle oldugunuda inaniyorum insan hicbir zaman 18 yasindaki duygularini yasayamiyor..ama ariyor..garip varliklariz vesselam : ))

2 yildir ozverili davraniyorum galiba.. issizdi tanistigimizda ise girdi inaniyodum cunku gercekten cok guzel bir yerden mezun buldu orda sorunlar yasadi o surecte yine unutuldum isteki sorunlardan sana odaklanamadim dedi isten ayrildigi gun cocuk gibi mutluydu kpssye odaklansn diye girme ise dedim kpss bitti alani var cumartesi iste ama hala is gorusmesi yapmiyo basvurmuyorm henuz diyo istyorumki bana net olsun artik onu gectim beni omru boyunca bir kosede unutcagi dusuncesi var cunku hep hayatimizda bir seyler icin ugrasicaz ben ne zaman ihtiyacm olsa yanimda yoksn dedim sende yoksun dedi 2 yildir yanindayim ama sirf su donem iyi degilim diye her seyi silip atabiliyo oysa destek oldugumu dusunuyorum yanlismiyim?

Cok yorgunum yaninda olack gucum yok gibi hissediyorum daha dogrusu bir sey hissetmiyorum kendiside soyledi ayrilsan benden hak veririm sana cok sabrettin dedi gercektende oyle.dedim ya issizken tanistik iste sorunlar yasadik o sureclerde ben hep unutuldum belki basit bir sey ama dogum gunleerikde bile sevdigim insan yanimda degildi..ben her seye tamam olur dedim mesela calisirken araba alip yanima daha sık gelebilrdi (2saatlik yol) ca ama kardesine yardim ettti bizi erteledi cogu yerde..kolaylastirmak yerine zorlasti her sey .dusunuyorum duzelse simdi istedigi yere gelse ben nasil toparlanabilrim ?? Kapris degil inanki kaprisli biri oldugumu dusunmuyorum.bir yerde sevgiye ac hale geliyorsunuz.ben ona sayfalarca mesjlar yazardim dogum gunlerinde icimden geldiginde artik biraktim..cunku goremiyorum.bos biri de degil ezbere siirler bilir bir kez bisey yap oku mutlu et ama hep unuttu beni..tek istedigim o uzakligi bir nebze hafifletmekti benim..

Doğru aslında özveri göstermişsin. Seni kaybetme korkusu yok galiba. Sınavdan sonra ayrılacağıni söylesen nasıl tepki verirdi acaba.

Bu hafta evet.. biz cumartesidden beri konusmuyoruz sinavi iyi gecmis o gun benim kotuydu ve yine kotu hissettim cok..zaten uzun zamandir bu ruh hali icindeyim bekliyorum ki bak sinav iyidi su zaman sunu planliyorum su tarihte sunu yapabiliriz desin allah askina surekli gececek gececek diyen biri var karsinizda biraz olsun kalbinize su serpemiyorsa nasil ilerleyebilir destek olabilirsiniz

Doğru aslında özveri göstermişsin. Seni kaybetme korkusu yok galiba. Sınavdan sonra ayrılacağıni söylesen nasıl tepki verirdi acaba.
Daha oncede soyledim duzelicem duzelticem inan cok farkli olacak hatta isten ayrildigi gun artk sana odaklanicam..geldigimiz hal ortada..basa donuyorum.sinavdan sonra konusalm dedim konusalm dedi gerci eski hali onunda yok o da bendrn bikti sanirim

Daha oncede soyledim duzelicem duzelticem inan cok farkli olacak hatta isten ayrildigi gun artk sana odaklanicam..geldigimiz hal ortada..basa donuyorum.sinavdan sonra konusalm dedim konusalm dedi gerci eski hali onunda yok o da bendrn bikti sanirim
Aranızda saygıyı yitirmediyseniz gene eski günlerdeki gibi olabilirsiniz bence. Sonuçta gözden irak olan gönülden de irak olur derler. Söz heyecanınıZi kaybetmissiniz

Aranızda saygıyı yitirmediyseniz gene eski günlerdeki gibi olabilirsiniz bence. Sonuçta gözden irak olan gönülden de irak olur derler. Söz heyecanınıZi kaybetmissiniz
Saygiiyi yitirmedik ama nasil toparlayacagim konusunda emin olamiyorum.mutlulugu tekrar nasil yakalariz hicbir fikrim yok tesekkrler yorumunuz icin

Ozelde yapamadi bana kalsa sartlari cok iyidi katlanamadi patronuna sirf o mutlu olsun diye sesim cikmadi kpss sonlara yaklasirken basvuru yapmis olmasi lazimdi yapmiyorumki ben henuz diyo sonra ben ikimiz icin cabaliyorum diyo hayret ediyorum..dogru kisimi diye sorgulamam tek bu yonde hala bir duzen oturtamamasi ve 30 yasinda o..kisiligine bir sey diyemem her yerde gercekleri soyler konusur,haksizin hakkini savunur o yuzdende olmuyo biraz..

Mesajlarin benimle alakali oldugunu dusunuyorum gecmsiinde 1iliskisi olmus sadece ciddi..nerden anladin dersen biz kavga etmistik bende silmistim fotolarimi eski erkek arkdsm msj atmis sen habire sevgilimi degistryorsun yazmis yani ondan sonra 2 kisi oldu sadece ama boyle dusunuyolar bir de ..

Cok dogru soyluyosun bunu en yakin arkadasin zannettigin insanlar yapiyor bir de ..bizim nisan su tarihte seninki ne zaman vs..nefret ediyorum insanoglundn o an..mutlu olmadigimi biliyorum suan ama o yokkende mutlu olurmuyum bilmiyorum gercekten..iliskinyasamiyorz sanki suan gunluk olaylari konusuyoruz sadce bunlari anlatincda tartisiyoruz..cikmaza girdik

siz dolmuşsunuz onu anladım ben

peki siz ne yaptınız iki yıl içinde ilişkinin geleceği için

mesaj atmak vs bence çok da önemli değil zira

bakın adam iki saatlik yola gelmedi diyorsunuz

hepsini okuyamadım siz çalışıyor musunuz

yani bir pazar çıkıp siz de gidebilirdiniz 10 da gidin 12 de oradasın 4 te binin 6 da evdesiniz

bir de beklentiniz esasen net değil bence

"Ozelde yapamadi bana kalsa sartlari cok iyidi katlanamadi patronuna sirf o mutlu olsun diye sesim cikmadi kpss sonlara yaklasirken basvuru yapmis olmasi lazimdi yapmiyorumki ben henuz diyo"

demişsiniz mesela

evet adam daha sınav olmadan neden iş başvurusu yapsın

bir yola girmiş ve o yolda yürüyor

başvuru yapsa ne olacak zaten çağırsalar da gitmeyecekmiş ki sınav çalışıyor

adam özel sektörde patronlu iş değil devlet istemiş

yapar yapamaz atanamaz belki ama bu aşamada ona kanalize olmuş

siz onun eski işinden memnun olabilirsiniz ama çalışan o, demek ki o memnun değilmiş

bir de sınav dedi ilgisini azalttı diyorsunuz da o sınavlara çalışmak zor zaten ama asıl sıkıntı hayattaki belirsizlik duygusu

size nişan soruyorlar

bir de onu düşünün, 30 yaşındaki adama iş sorarlar

sizi istemeye gelse babanız vermez bile şimdi

işi gücü olsun der herkes

adamın akranları evli çoluk çocuk sahibi onun işi bile yok

bu stres ona yeter zaten bu ortamda da gün içinde sesinizi duymak için 5 dakika araması talebi vs bana makul gelmiyor

belki ben yaşlıyım, içim sizin gibi kıpır kıpır değil ama beklentiniz yüksek olduğu sürece bu tip durumlarda üzülen siz olursunuz

Estagfurullah tecrubelisiniz belkide benim yasim 25 belki cok sig dusunuyorum iyi geliyor farkli bakis acilari tecrubeler inanin..ne yaptiniz sorusuna her zaman yaninda oldugumu hissettirdim son 2 aya kadar o da..is basvurusundan kastim aslinda son zamana dogruydu yani son 1 hafta en azindan bir ise girer o sekilde bir yola cikabilirdik diye dusunuyorduk pozisyonu iyi olacak ona babamda bir sey demezdi ozelde olsa..ama is begenmeme gibii durumlari var.normalde gunde 10 kez arasin tarzinda biri degilim sesini duymak istedim diye icinden geldigini gorebilseydim keske..ben gidemiyorum cunku yalan soyleyemiyorum babama..okudigumuz yere gidiyoruz tattillerde bazen oyle gorusuyoruz 1hafta falan somestr olsun bayrmlar olsun falan..o zaman sorun varmis gibi degildi son bulustugumuzda o da garipti bende..ikimizde hayattan kopmus birbirmzle alakamiz yok gibiydik..ben cok sorguluyorum kendimi gercektn yaninda olmuyomuyum diye ama cok uzgun umutsuz hissediyorum kendimi hep guclu olmak zorunda olan tarafmis gibi.gececek yerine makul seyler soylesin anlatsin icim rahat etsin istiyorum dusunun ki bunu anlattgimda bile bende biktim bende insanim ben ikimiz icin cabaliyorum laflarini duyuyorum..anlamak ister gibi bir yani yok ki..

ama işte bu aşamada daha fazlaısnı beklemeyin ondan

adam açıkça bunalmış

makul bir şey söylesin deyince sabret demekten başka makul bir şey yok ki

bir de " son zamana dogruydu yani son 1 hafta en azindan bir ise girer o sekilde bir yola cikabilirdik" cümleniz de makul değil

yani iş o kadar kolay bulunmuyor

ne mezunu bilmiyorum ama hiç sevmediği karakterine eğitimine uymayan bir iş bulmak yetmez ki

siz bunalmışsınız yaş 25 oldu hadi artık herkes evleniyor biz daha adını bile koyamadık diyorsunuz

oradan bakınca haklısınız ama biraz da o işsizlik stresinde olan adamın penceresinden bakmaya çalışın

Canım ya adamın sınavı var o psikoloji çok berbat bekle bi girsin çıksın yine aynıysa ayrılırsın o kendi derdinde şimdi birazda haklı kolay değil bu ülkede devlete girmek

Basvuru yapmasa bile cagiriliyo gayette iyi yerler oluyo hazirlikli olsun diye diyorum bilmiyorum evlenmek degilde uzak kalmak cok yordu beni.konusamamak paylasamamak surekli alttan almak surekli sabretmek..onun elinden fazlasinin gelmeyeceginin farkinda oldugim icin bu kadr uzgunum belkide bunlari anlatinca sucladigimi dusunuyo..kendimi ifade bile edemiyorum..o zamanda her seyden vazgeciyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…