Nasil cikicam icinden

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
2 yillik iliskim var uzaktan uzaga yurutmeye calistik.bu sirada is durumlari sinav temposu hep kangren halde ilerlemeye calistik.bazen ayda1 bazen 2 ayda bir gorustuk.imrendim yanyana olanlara..evlenme teklifi etti bir kac ay once sonra isten ayrilma durumu cikti.a grubu istiyorum diye gecesini gunduzune katarken beni bir kenarda unuttu.gun icinde sesini ozledim diye arasa yetecekti belkide.haftasonu alani var ama ben yaninda bile olamiyoum artik tukenmis bir seyler..

Ayrilmak istiyorum bir yandan degisik bir bag var aramizda cunku bir gun bile bile isteye uzmedik birbirimizi cok guveniyorum saygi duyuyorum ama bir seyler gitmiyor..mutlu degilim sartlar iyi olsa daha farkli olurmuydu bilmiyorum.

Bir yandan tum cevrem nisan bekliyo herkes biliyo..annem hasta ve bir seyleri dunya gozuyle goreyim halinde biz kussek benden cok uzuluyo seviyoda onu..hayatima daha once bir cok insan girdi ve hep basarisizlikla sonuclandi iliskilerim..birini tanimaya gucumde yok. cevremdeki gozleri kotu dusunceleri kaldiramayabilirim.oyle ki ilk basladigimizda bile sahte hesaplardan bakalim ne zaman bitecek diye mesajlar aldim..yuzum gulmuyo.diyeceksiniz ki sen de de vardir..bu gune kadar hic sevilmedigimi biliyorum ilk kez seviliyorum ama mutsuzum..ilk kez iyi bir baba olur hayatim iyi gecer diyorum ama asikmisim gibi degilim ve gercekten cok yorgunum.
2 gundur konusmuyoruz cunku cikmaza girdik kotuyum diyorum gececek diyo bana uzun cumleler bile kurmuyo..
Bende anlatmaktan yoruldum.tek basima olecegim galiba

Bu kadar karşındaki kişiye odaklı yaşamamalısın ..
Yeni birini tanımaya gücüm yok demişsin ama millet eşinden ayrılıyor yeniden evlenip mutlu oluyor ..
Niye böyle kendini şartlıyorsun ..
O seninle az ilgileniyorsa ya sen de takmayacaksın, ya da ne istediğini açıkça belirteceksin ..
Sürekli beklentiye girip mutsuz olmayı biraz da sen istiyorsun ..
İçinde birşeyler öldüyse ki bana biraz öyle geldi anlatımlarımdan ..
Hiçbirşey dünyanın sonu değil, kendi hayatına bakabilirsin ..

Canım anneciğin senin mutlu olmanı istiyo dünya gözüyle görmek istediği bu aslında, yalnızca senin evlenmen gelinlik giymiş olman değil, bunu düşünüyosan eğer annen senin mutsuz olduğun sonunda da ayrılacağın bi yola girmeni elbette istemez.
El alem ne der olayına da çok takılma lütfen. Çünkü onlar hep söyleyecek bişey bulur. Her durumda mutlaka konuşacak konu vardır onlara sen laf versen de vermesen de.. Hayat senin tasası onların kısaca. Mutsuzluğunla mutlu olacak insanlr için hayatını şekillendirme derim ben...
Rabbim hakkında hayırlısını versin...

Bu kadar karşındaki kişiye odaklı yaşamamalısın ..
Yeni birini tanımaya gücüm yok demişsin ama millet eşinden ayrılıyor yeniden evlenip mutlu oluyor ..
Niye böyle kendini şartlıyorsun ..
O seninle az ilgileniyorsa ya sen de takmayacaksın, ya da ne istediğini açıkça belirteceksin ..
Sürekli beklentiye girip mutsuz olmayı biraz da sen istiyorsun ..
İçinde birşeyler öldüyse ki bana biraz öyle geldi anlatımlarımdan ..
Hiçbirşey dünyanın sonu değil, kendi hayatına bakabilirsin ..
Bugune kadar kimseyi terketmedim gercekten bana cok bagli ama bir seyleri kaciriyor ahh almaktan korkuyorum uzmekten korkuyorum..ya da pisman olmaktan korkuyorum elle tutulur bir sey olsa belki daha kolay ama dusunmekten yoruldum eve icimdeki her sey sondu gitti..

Canım anneciğin senin mutlu olmanı istiyo dünya gözüyle görmek istediği bu aslında, yalnızca senin evlenmen gelinlik giymiş olman değil, bunu düşünüyosan eğer annen senin mutsuz olduğun sonunda da ayrılacağın bi yola girmeni elbette istemez.
El alem ne der olayına da çok takılma lütfen. Çünkü onlar hep söyleyecek bişey bulur. Her durumda mutlaka konuşacak konu vardır onlara sen laf versen de vermesen de.. Hayat senin tasası onların kısaca. Mutsuzluğunla mutlu olacak insanlr için hayatını şekillendirme derim ben...
Rabbim hakkında hayırlısını versin...
Aminn hepimziin hakkinda hayirlisini versin..cok sagol

kaç yaşındasın? gerçi kaç olursan ol bu psikoloji nedeniyle devam etmen daha büyük mutsuzluklar doğurur. boşver ya etrafı ne dinliyorsun.. adamı zorla, evlenmeyince evde kalmış, çocuk yapmayınca kısır psikolojisine sokuyorlar! ağızlarını çuvaldızla dikesim geliyor elalemin!

bana da evlemeyi hiç düşünmüyorken arkadaşım sözlenince ablası sen de var mı bir durum diye sordu. yok henüz dedim. "eee çok adam hiç adam oldu sonunda demi" dedi :KK57: daha yaşım 24 tü bu cümleyi söylediğinde!! kardeşi de çıkarken aldatıldığı adamı affedip evlendi zaten, kızı da nasıl bir psikolojiye sokmuşlarsa evlen evlen diye!!! bunu diyen de okumuş avukat kadın! "dağlar kadar ferim olacağına sinek kadar erim olsun" atasözünü yaşatmaya çalışıyorlar.:oha:

bunun aynısını ben yaşadım. 3 sene. sınav okul mesafe yüzünden yaşadığım sevgililikten de bişey anlamadım. sürekli bi mutsuzluk hali, ilerleyememe hali..

ayrıldım sonra. rahatladım ayrılınca.

2 yillik iliskim var uzaktan uzaga yurutmeye calistik.bu sirada is durumlari sinav temposu hep kangren halde ilerlemeye calistik.bazen ayda1 bazen 2 ayda bir gorustuk.imrendim yanyana olanlara..evlenme teklifi etti bir kac ay once sonra isten ayrilma durumu cikti.a grubu istiyorum diye gecesini gunduzune katarken beni bir kenarda unuttu.gun icinde sesini ozledim diye arasa yetecekti belkide.haftasonu alani var ama ben yaninda bile olamiyoum artik tukenmis bir seyler..

Ayrilmak istiyorum bir yandan degisik bir bag var aramizda cunku bir gun bile bile isteye uzmedik birbirimizi cok guveniyorum saygi duyuyorum ama bir seyler gitmiyor..mutlu degilim sartlar iyi olsa daha farkli olurmuydu bilmiyorum.

Bir yandan tum cevrem nisan bekliyo herkes biliyo..annem hasta ve bir seyleri dunya gozuyle goreyim halinde biz kussek benden cok uzuluyo seviyoda onu..hayatima daha once bir cok insan girdi ve hep basarisizlikla sonuclandi iliskilerim..birini tanimaya gucumde yok. cevremdeki gozleri kotu dusunceleri kaldiramayabilirim.oyle ki ilk basladigimizda bile sahte hesaplardan bakalim ne zaman bitecek diye mesajlar aldim..yuzum gulmuyo.diyeceksiniz ki sen de de vardir..bu gune kadar hic sevilmedigimi biliyorum ilk kez seviliyorum ama mutsuzum..ilk kez iyi bir baba olur hayatim iyi gecer diyorum ama asikmisim gibi degilim ve gercekten cok yorgunum.
2 gundur konusmuyoruz cunku cikmaza girdik kotuyum diyorum gececek diyo bana uzun cumleler bile kurmuyo..
Bende anlatmaktan yoruldum.tek basima olecegim galiba

Anne için büyük geçmiş olsun,Rabbim şifasını versin inşallah.
Çevre nişan bekliyor,anne senden çok seviyor ile olmuyor işte bu işler.
Sınavı inşallah kazanır da sadece ona odaklı plan yapılmaz bana göre.
Belli ki küçük değilsiniz ikiniz de memurluğa bu kadar dayatmak yerine mesleği ile alakalı bir iş bulup para biriktirse şimdiye kadar gelecek planlardınız bence.
Sen ona odaklısın o da kendine bence.
Bir de şu sahte hesaplardan gelen mesajlar çok garibime gitti. İnsanların işi gücü yok seninle mi uğraşacak yoksa adamın geçmişinde yaşadığı yanlışlar bugün ilişkinize zarar mı verecek bence bunlar da önemli.
Buradan bakınca doğru bir ilişki,doğru bir erkek gibi durmuyor.
Ama sen gencecik yaşta pes edersen sana hiç kimse yardımcı olmaz.

İyi de adamın alan sınavı var kendi derdine düşmüşken bir de sizi teselli etmesini bekliyorsunuz. Biraz soluklanın kafanızı dağıtın sonra oturup sorunlarınızı konuşursunuz

kaç yaşındasın? gerçi kaç olursan ol bu psikoloji nedeniyle devam etmen daha büyük mutsuzluklar doğurur. boşver ya etrafı ne dinliyorsun.. adamı zorla, evlenmeyince evde kalmış, çocuk yapmayınca kısır psikolojisine sokuyorlar! ağızlarını çuvaldızla dikesim geliyor elalemin!

bana da evlemeyi hiç düşünmüyorken arkadaşım sözlenince ablası sen de var mı bir durum diye sordu. yok henüz dedim. "eee çok adam hiç adam oldu sonunda demi" dedi :KK57: daha yaşım 24 tü bu cümleyi söylediğinde!! kardeşi de çıkarken aldatıldığı adamı affedip evlendi zaten, kızı da nasıl bir psikolojiye sokmuşlarsa evlen evlen diye!!! bunu diyen de okumuş avukat kadın! "dağlar kadar ferim olacağına sinek kadar erim olsun" atasözünü yaşatmaya çalışıyorlar.:oha:
Cok ornekleri var bende de inanin insanlar cildirmis neleri kabullenip evlenir olmuslar ben sorgulamaktan olurkenn eee sende bir seyler yokmu dediklerinde kann beynime sicriyo kendisinin ne halde evlendgini biliyorm benimle yaris halinde aklinca..insn olarak cok iyi biri ama iliskiyi yurutemiyoruz iste yanyana sorun yok aslinda cok egleniriz ama uzaktayken her seyi batar oldu hatta son 1 aydir oyle..asik olmak istiyorum her gecen gun daha gururlanmak onunla ne bileyim ben bakimli biriyim artik yanina gidrrken onemsemiyorum bilr kendimi begendirmek gibi bir tavrim yok eskiden olsa yeni bir sey giymeden gitmezdm dogrusu hangisi bilmiyorum gerci

bunun aynısını ben yaşadım. 3 sene. sınav okul mesafe yüzünden yaşadığım sevgililikten de bişey anlamadım. sürekli bi mutsuzluk hali, ilerleyememe hali..

ayrıldım sonra. rahatladım ayrılınca.
Nasil toparladn 3 yil yasanmisliklar..biz yuzduk yuzduk kuyruguna geldik diyebilcegimiz noktadayiz ama gucum yok bir zerrre..yaninda olmaktn yoruldum benim yanimda yok kendiso cunku

Belki o da bunalmıstır? Birlikte zor depresif bir dönemden gecoyorsunuzdur belki? Sınavı icin yanına gidemiyor musun bi süpriz yapıp?

Mesaj atan kisi senin böyle gel gitlerin olduğunu biliyor olmalı....
Eskilerden biri ya da onlarin kiz arkadaslarindan biri diye dusunuyorum ama aklimdan cikmiyor mesaj..herkes boyle dusunuyor ne yasadigimi bilmeden insanlarin neler yaptiklarini bilmeden..

Başkaları için evlilik gibi birşeye kalkışma, zorlamanın da anlamı yok bu tür konularda hem senin yaşın kaç ki daha:) acıya fazla meyilliyiz bazı kadınlar olarak bence. Hep aşk değil mantık deyip duruyorsun diğer konularda da görüyorum seni. İnan bir zaman sonra mantık da azalabiliyor o zaman elde hiçbirşey kalmayabilir. Çok karmaşık işler. 2 yıl dile kolay ne kadar emeğin vardır. Kafam bi dünya doğru düzgün yazamıyorum afedersin ama kısaca kasma diyorum, herşey olacağına varır. Sen o adamı baştan mantık çerçevesinde olur deyip oturtmuşsun kafana belki mantık boyutunu sorgulaman gerekiyordur. Sınav stresi çok kötü yapwbiliyor insanı ayrıca bilemiyorum

Nasil toparladn 3 yil yasanmisliklar..biz yuzduk yuzduk kuyruguna geldik diyebilcegimiz noktadayiz ama gucum yok bir zerrre..yaninda olmaktn yoruldum benim yanimda yok kendiso cunku

ben de başkasıyla olamam, devam edemem, çok yalnız kalırım vs sanıyodum. büyük bi alışkanlık vardı çünkü. ama bunalmıştım işte. süründüm bir iki ay ayrılmadan önce yapamam diye. ama ayrıldım bi noktada. ilk haftalar zordu. hatta ilk ay zordu işte.

çalışıyodum zaten. evde olsa delirirdim de. iş güç arkadaşlar. atlattım yani. başkasıyla görüşüyorum mesela şimdi.

cidden devam etmek istemiyorsan bitir. nasıl atlatırım diye düşünme. atlatılıyor çünkü.

Bugune kadar kimseyi terketmedim gercekten bana cok bagli ama bir seyleri kaciriyor ahh almaktan korkuyorum uzmekten korkuyorum..ya da pisman olmaktan korkuyorum elle tutulur bir sey olsa belki daha kolay ama dusunmekten yoruldum eve icimdeki her sey sondu gitti..
Bu duygularla çok zor, önce bunları bi netleştir içinde

Belki o da bunalmıstır? Birlikte zor depresif bir dönemden gecoyorsunuzdur belki? Sınavı icin yanına gidemiyor musun bi süpriz yapıp?
Ben 2 yildir hic gidemedim babam 7 de evde olmami isteyen biri 25 yasindayim ama hala ozgur degilim fedakarlik yapip hep o gelir.uzerinde cok yuk var anliyorum ama cok sey istemiyorum ki biraz ruhum doysa yetecek inan..o da o sirada onu kaciriyo pisman olurmuyum dusuncesi hep bu yuzden velki benden fazla yeri geldiginde emek harciyo ama ben mutsuzluguma engel olamiyorum..

Eskilerden biri ya da onlarin kiz arkadaslarindan biri diye dusunuyorum ama aklimdan cikmiyor mesaj..herkes boyle dusunuyor ne yasadigimi bilmeden insanlarin neler yaptiklarini bilmeden..
Sen ilgi istiyorsun ama sevgilin de geleceğini için uğraşıyor. Sınavlarına çalışıyor. Aşk istiyorsun ama ilk zamanlar zaten aşkı yaşamadın mi. Şimdi özveri zamanı bence. Destek ol sevdiğine de sınavlarını versin. Çocuk gibı ilgi de ilgi deme canım. Sonuçta hayat acımasız. İşsiz güçsüz beynelmiynel olsa daha çok seveceksin galiba. Dediğim gibi şimdi özveri zamanı. ..

Bende yakın bir zamanda annemi babamı çevremdekileri düşünüp ayrılığı geçiştirdim. Şuan herkes daha üzgün. HAyatında kararlar alırken merkeze kendini koymalısın. Ben ne istiyorum ? ben ne ile mutlu olucam ?
Karşındaki insandan bir süre uzaklaş kendi duygularından emin ol. Uzun süredir birlikteymişssiniz belki senin için sadece anılar değerlidir karşındaki insan sandığın kadar değerli değildir.
O evlilik muhabbetini bana da yapıyorlar ama ben gülüp geçiyorum valla. Boşver sende takmaa. Bizim büyükler böyle 20 yaşına geldin mi evlen evlen evlen görücü buldum evlen evlensene demekten başka bişi bilmezler :)
İnan hayat o kadar güzel ki canını bu kadar sıkma. Heleki etrafındaki insanlara göre hiç hareket etme. İlerde sen keşke dersin onlar demez.

Back
X