Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
gayet uygun fiyatlar bir yatak örtüsüne 40 000 veren uye bile var bu sitedeMerhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Ev kendimizin cnm eşim ve bn memuruzÇalışıyor musunuz toplam geliriniz ne kadar? Aylık ödemeniz ne olacak? Yani bu fiyatlar bence çok değil ama atıyorum asgari ücret tek maaş bi de ev kiraysa o zaman tabi ki çok. Hangi bütçeye göre yani?
Çok uygun mobilyalarda dökülüyor bi süre sonra beyaz eşyada bosh beyenıorum açıkçası uzun ömürlü olsun diye böyle bir tercih yaptım yemek odam kaldı bigayet uygun fiyatlar bir yatak örtüsüne 40 000 veren uye bile var bu sitede
İkimizde çalışıyoruz memuruz öderiz diye düşünüyorum evimize tadilat yaptırdık oda var yemek odası almadım daha oda varRahat ödeyebilecekseniz gayet normal fiyatlar. Bir tost makinesi bile olmuş 300 400 lira. Her şeyin fiyatı uçtu zaten. Eve geçince biraz tutumlu olursanız borçları bitirirsiniz.
Ev kendimizin cnm eşim ve bn memuruz
1300 tost makinesi 800 shaker olmuş valla 0 dan ev kurmak çok zor gunumuzdeRahat ödeyebilecekseniz gayet normal fiyatlar. Bir tost makinesi bile olmuş 300 400 lira. Her şeyin fiyatı uçtu zaten. Eve geçince biraz tutumlu olursanız borçları bitirirsiniz.
Eve tadilat yaptırdık cnm onun borcuda var o yüzden bide yemek odası fln yok bunun içindeBoşuna kaygılanıyorsunuz öyleyse ödersiniz bence,ben size şuanki bütçemizden bahsetsem üzülürsünüz bize
Onları almadım bile hediye beklıyorum evime gelenlerden :))))1300 tost makinesi 800 shaker olmuş valla 0 dan ev kurmak çok zor gunumuzde
valla hediye olarak en ucuzlarından alıyorlar kuzum sen ılerde kendin al yavaş yavaşOnları almadım bile hediye beklıyorum evime gelenlerden :))))
Eve tadilat yaptırdık cnm onun borcuda var o yüzden bide yemek odası fln yok bunun içinde
Olabilir yada nazım geçen birine kitlemem lazımcanim ne zormuş evlenmek ihtiyaç bitmiyo gerçektenvalla hediye olarak en ucuzlarından alıyorlar kuzum sen ılerde kendin al yavaş yavaş
en çok gerekenleri al kalanları evlendikten sonra ındırımlerden zevkine göre alırsın zaten.ben öyle yaptım maddi durumum olmasına rağmen aceleye gerek yok.hele ki tekstil çeyıze dantel pike şu bu hiç gerek yok.2 tek kişilik 2 çift kişilık nevresım al geçOlabilir yada nazım geçen birine kitlemem lazımcanim ne zormuş evlenmek ihtiyaç bitmiyo gerçekten
Doğru diyorsunuz bizim araba kredimiz var ev tadilatı bide eşyalar olunca maaş borca gidiyor tabiki ikimizin maaşı olmasa TEk kişi ile ödenecek borçlar değil gerçektenŞöyle ki aile dışına para çıkmazsa ( ailelere yardım,borç verme vs vs) eşlerden birinin abartılı harcamaları yoksa iki memur maaşı az değil bizim eve de o meblağda bi tutar giriyor,kızımın özel okulu ev kredisi yaşadığımızın hayatın bi standartı olmasına rağmen hiç sıkıntı çekmiyoruz. Çünkü alınan para hane içinde kalıyor ve harcamalarımızdan haberdarız.
Bende yeni evlendim yatak odamı ve koltuk takımımı aldım . Benim de birtek yemek odam kaldı. Borçlarımız biraz azalınca almayı düşünüyorum onu da. İkiniz de memurmuşsunuz biraz zorlansanız da ödersiniz. Güle güle kullanın eşyalarınızıİkimizde çalışıyoruz memuruz öderiz diye düşünüyorum evimize tadilat yaptırdık oda var yemek odası almadım daha oda var((
Onlar var cnm bekarken almıştım pek bi eksiğim kalmadı yemek odası ve küçük ev aletleri kaldıen çok gerekenleri al kalanları evlendikten sonra ındırımlerden zevkine göre alırsın zaten.ben öyle yaptım maddi durumum olmasına rağmen aceleye gerek yok.hele ki tekstil çeyıze dantel pike şu bu hiç gerek yok.2 tek kişilik 2 çift kişilık nevresım al geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?