Ödüyoruz şükür evham yaptım sanırım biraz :))1,5 ay sonra düğünüm var. salon takımını (konsol yok) 17 bin tl ye aldık.
yatak odası (gardrop yok, ayrı bir giyinme odamız var) 6 bin tl. (yatak dahil)
beyaz eşya almadık.
perde 3750 tl.
çok şükür borçsuz evleniyoruz. bence siz de bundan sonrası için harcamalarınızı kısarak ödeyip gidersiniz.
Allahım ne dertler var. Allah mesut etsin ikinizde memursunuz her türlü ödeme imkanınız var mutsuzluğunuzun sebebi nedir? Millet neler yaşıyor, böyle şeyleri kafanıza takıp kendinizi mutsuz ettiğinize değmez
Negayet uygun fiyatlar bir yatak örtüsüne 40 000 veren uye bile var bu sitede
Negercek mi ?????
Şuan banada çok uygun geldi yorumları okudukça Pazarlığı iyi yaptık onun etkisisi var cnm
Allah sizede nasip etsin ilk alınca çok söylendim ama şuan gerçekten icime sindi mutluyum o yüzden
Eşin de sende memursan neden bu kadar sıkıntılısın ki? Kaldı ki makul fiyata almışsınız her şeyinizi, evlenirken alınır böyle şeyler, sonradan düzmeye kalkınca zamanın geçer gençliğin geçer. Miss gibi evinde otur tertemiz. evlenince yapalım diye düşünürsen bi tanıdığım hala evine perde alamadı. ayrıca borçsuz bir şey sahibi olamazsın.Ev kendimizin cnm eşim ve bn memuruz
Pazarlıksız almam ben cnm genetik babanneme çekmişimAllah ağız tadıyla oturmayi nasip etsin canım. iyi ki de sıkı pazarlık etmissiniz :) hersey gonlunuzce olsun
Bencede mutlu ol ev senin sonuçta ve suanki hayat standartlarında aldıkların fiyatı normal bence inşallah bu arada
Eşin de sende memursan neden bu kadar sıkıntılısın ki? Kaldı ki makul fiyata almışsınız her şeyinizi, evlenirken alınır böyle şeyler, sonradan düzmeye kalkınca zamanın geçer gençliğin geçer. Miss gibi evinde otur tertemiz. evlenince yapalım diye düşünürsen bi tanıdığım hala evine perde alamadı. ayrıca borçsuz bir şey sahibi olamazsın.
Herkesin butcesi farklidir ama cok uygun geldi bana .Aylik taksit mi olacak .Ne kadar mesela .
Benım tum esyam 16 tutmustu perde halı dahıl. Ama ben ıs gorsun dıye aldm uygun aldm mondı oncekı sene modellerı. Sabıt bı yerdeysenız tasınma cok olmayacaksa pahalı degıl ama cok tasınacaksnz zaten yazık oluyor. Begenmıssın artık alınmıs bır seklde odenıyor onemlı olan ıcınıze sınmesıMerhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Hayırlı olsun eşyalarınız. Çok abartı bir fiyat değil aldığınız eşyalarla zaten ömür eskiyor nerdeyse. Kaliteli almak en mantıklısı.Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
İçime sindi taşınmayacağım o yüzden normal diyorumBenım tum esyam 16 tutmustu perde halı dahıl. Ama ben ıs gorsun dıye aldm uygun aldm mondı oncekı sene modellerı. Sabıt bı yerdeysenız tasınma cok olmayacaksa pahalı degıl ama cok tasınacaksnz zaten yazık oluyor. Begenmıssın artık alınmıs bır seklde odenıyor onemlı olan ıcınıze sınmesı
Kesınlıkle odendıgınde keske ıstedıgımı alsaydm demektense uc bın dort bın fazla odeyın daha ıyı. Sonra evlenınce hak verırsınız etrafınızda hep ıstıyerek almadm ıcıme sınmemıstı dıyen cok olacakİçime sindi taşınmayacağım o yüzden normal diyorum
Evlendim canım iyiki almışım diyorum okdr içime sindiki evimi bazen seyrediyorum akşamları durup dururkenKesınlıkle odendıgınde keske ıstedıgımı alsaydm demektense uc bın dort bın fazla odeyın daha ıyı. Sonra evlenınce hak verırsınız etrafınızda hep ıstıyerek almadm ıcıme sınmemıstı dıyen cok olacakgule gule kullanın
Hiç hatırlamıyorum , 40 binlik yatak örtüsü kurtaramamış mi evliliği yaniNasil sen görmedin mi o üyeyi ? Gerçi nikah yapılmış düğün olmadan boşanma aşamasına gelmişlerdi.
Teşekkür ederiz, eksik 20 senelik kurulu evde de bitmez, sonsuz ihtiyacımız var. :) Öyle çok düşünmeyin belli başlı şeyler olduktan sonra yavaş yavaş eksiklikler tamamlanır.Cok geçmiş olsun nişanlınız sağ ya en önemli o ben aldım tüm eşyalarımı biraz peşin biraz taksit hallediyoruz eksik bitmiyor ne kadar alınsada o yüzden yapacak bşy yok sağlığımız var şükür gerisi boş
Büyük eşyalar bitti objelere geçtim şuan :))))Teşekkür ederiz, eksik 20 senelik kurulu evde de bitmez, sonsuz ihtiyacımız var. :) Öyle çok düşünmeyin belli başlı şeyler olduktan sonra yavaş yavaş eksiklikler tamamlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?