Nasıl çıkıcaz işin içinden :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal bence bu miktar. Sırf beyaz eşyalar (buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık mak. Fırın) en az 13 bin tutuyordu geçen baktığımda. Ki siz iyi bir marka almışsınız. O da 20 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi topluca alınca pazarlık vs belki bir miktar daha iniyordur. E ancak zaten bana kalırsa mobilyayı falan bedava almış gibisiniz.

Doğru diyorsunuz bizim araba kredimiz var ev tadilatı bide eşyalar olunca maaş borca gidiyor tabiki ikimizin maaşı olmasa TEk kişi ile ödenecek borçlar değil gerçekten
o gereksiz çeyiz zımbırtılarına asla para verme onların yerine 5000 e al bir elmas set tak ömür boyu .hem tozlanır bakımı zor çalışan kadına hem de ziyan para

Bende yemek Odasını ilerleyen aylarda alacağım mantıklı olan o bizim ev tadilatı araba kredisi fln da var o yüzden gözümde büyüyo bazen tabiki ödenir zamanla işimiz sağlığımız var Allah a şükür cnm

Ben de böyleydim ilk iki yılımız borc odemeyle gecti sonra ev alalim dedik borcunuzu hesaplayınca uykularim kacardi 1 hafta kadar gel gitler yasadim sonra sindi iyi ki almisiz diyoruz kendini amorti ediyor ev su anda. Kâr eder miyiz satarken bilmem ama zarar etmeyiz. Esyalariniz dayanıklı olur insallah ev de kendinizinmis bircubuz azaldikca eminim iyi ki noyle yapmisiz diyeceksiniz. Ben ilk zamanlaeda boğulacak gibi hissederdm. Hayırlı uğurlu olsun dert etmeyin hepimiz böyle böyle geciyoruz bu süreclerden. Saglik olsun

Cnm taksitle alırsak dediğin fiyat biz kredi çekip sıkı bir Pazarlıkla 12.500 e aldık :))))

Aynen canim bizim de araba kredimiz var o yüzden şimdilik dursun yemek odası dedim. İş güç sağlık olsun gerisi hallolur dediğin gibi.

Çok uygun mobilyalarda dökülüyor bi süre sonra beyaz eşyada bosh beyenıorum açıkçası uzun ömürlü olsun diye böyle bir tercih yaptım yemek odam kaldı bi
Memursunuz ve hala "beyeniyorum" yazıyorsunuz.
Ayrıca ikiniz de memursunuz ev kira değil 24 bin için dertlenmek fazla lüks geldi.
Evlilik demek masraf demek 24 bin ne ki?

o gereksiz çeyiz zımbırtılarına asla para verme onların yerine 5000 e al bir elmas set tak ömür boyu .hem tozlanır bakımı zor çalışan kadına hem de ziyan para
Çeyizi nişanlıyken ihtiyaçlar doğrultusunda aldım canim çok almadım hediye flnda geldi bende çeyiz sevmiyorum

Ev kendimizin olmasa sanırım herşeyin en altını alırdım belkide evim şuan sıfır olduğu için kaliteli olsun diye böyle tercih ettim ki peşin almasak bu fiyatlar dahada kabarık

bende sadece stor var ne perdesi ne fonu var buyuk rahatlık insan kendine değer vermeli ev eşyalarına değil.iyi giyinip ıyı arabaya bınıp iyi yiyip iyi takılar takmayı tercıh ederım.evıme gelenler evımı beğenecek diye hiçç kasmam kendimi

Aynen canim bizim de araba kredimiz var o yüzden şimdilik dursun yemek odası dedim. İş güç sağlık olsun gerisi hallolur dediğin gibi.
Evet kendimiz icin alıyoruz Allah bize iş vermiş şükrediyorum ama aceleciyim galiba hemen bitsin istiyorum :)))

Teşekkürler evim olmasa bu kdr giremezdi belki borca ev almayı öncelik edinirdim

Perde hali kayınvalidemle:) Allah tan onları düşünmüyorum şuan

Taksiti bilmiyorum da direkt katalog fiyatı dediğim. Nakite bu kadar iniyorlarsa yine iyiymiş. Birikmişle alırız artık. Valla şu ortamda kredi de çekilmiyor. Zor dostum zor.
Mecbur çektik cnm napalım kredi kartının limiti yetmeyeceği için taksitle alsak ztn bu fiyata gelecekti mecbur kaldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…