Nasıl çıkıcaz işin içinden :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil mi? Yani ayrı ayrı yaşanıyorsa o eşyalar kullanılabilir ya da ailesiyle yaşamayan tarafın eşyaları kullanılabilir. Toplum baskısı gibi bişey sanırım. Başkalarını memnun etmek uğruna kendimizi ne kadar zor duruma düşürüyoruz

Ucuzlu alsan 3 güne bozuluyor yenisini almak zorunda kalıcaktın. Artık ucuz bir şey de yok zaten her şey pahalı. Bence yine iyi almışsınız)

Başkasıyla ilgisi yok insan heves ediyor yeni ev yeni eşyalar Kendimiz için yoksa tabiki dediğiniz gibide olabilir

Memur ciftsiniz sukur odersiniz. Zamanla para kuculuyor. Borc hep boyle sorun olmayacak. Bu hayat dersi oldu size. Ileride tekrar bu sorunu yasamazsiniz. Hayat kisa buna uzulmeyin . Saglik olsun, her sey yolunu bulur. Yeni evlisiniz mutlu gecirin bu zamanlarinizi.

Hayat çok pahalı ilerdede başka şeyler çıkar Eminim :))))

Ev kendinize aitmiş ve ikinizde memursunuz. Ödersiniz yavaş yavaş.. Çok da pahalı tutmamış normal yanı

Yatak odası, koltuk takımı,yemek odası, tv ünitesi 12.000 tutmuştu. Ve hepsini gören bayılıyor. Tabi 3 sene önce fiyatlar böyle değildi. Beyaz eşyalarım hediye geldi. Yatağım benimde işbir ve o zaman da bayağı pahalıydı. Valla ev kurmak kolay değil maalesef. Allah yardım etsin.

3 sene uzun bir zaman çok zamlar geldi şuan çok ucuk fiyatlar malesef

Evlenmeyi düşünüyorum,borçla evlenmeyi düşünmüyorum. Önce eşyalı eve çıkacağız daha sonra yavaş yavaş borçsuz kafamız rahat bir şekilde eşyalarımızı alacağız. En güzel günlerimi borç ödeyerek milleti eğlendireceğim diye düğün yaparak geçiremem.

Biz eşimle 7 aydır evliyiz.. Durumları orta karar.. Yani ne çok iyi ne de kötü çok şükür. Ama ben kendim eşyaya çuval dolusu para vermeyi mantıklı bıkmadığım için . Eskidji diye bir yer var ama eskici değil tabi çooook büyük bir yer sıra sıra belki 1000 tane dükkan var içinde. Mobilya beyaz eşya küçük ev aletleri halılar... Ne ararsan. Her bütçeye göre kalite var. Sıfır tabi ki. Hem ölçü bile verebiliyorsun ona göre imalat yapabiliyorlar. Vallahi genelde toplu alındığı için fiyatları çok net aklımda bile değil ama. Kocaman büyük köşe oturma grubu, küçük köşe oturma grubu, yatak odası takımı (bazasından makyaj aynasına kadar filan hepsi içinde) sonracığımaa konsol, ikili duvar aynası, 6 adet sandalyeli yemek masası takımı, halılar, beyaz eşya profilo marka (buzdolabı, fırın , çamaşır ve bulaşık makinesi), küçük odaya tv ünitesi filan bunların hepsine en cok 25 bin civarı vermilmiştir. Sonrada tabi düğünden sonra kocaman bir tv aldık salona kocam sağolsun ille bu olcak diye 190 ekran desem abartmam çokta anlamıyorum ona verdiğimiz para daha cok gelmişti gözümüze  ayrıca mutluluklar diliyorum

Biz de gecen sene evlendik ve salon takimi, yemek odası , yatak odası, ve iki çekyata 15.000 verdik Mondiden aldık ve beğeniyoruz.

Şu zamana göre herşeyi en uçuk olduğu zaman,bence gayet iyi fiyat makul geldi.Evde kendinizinmiş en azından taşınma va durumu yaşamayacaksınız kendiniZe yatırım yapmış oldunuz.Biz 2013 te evlenmiştik oturma odası,yatak odası,misafir odası,mutfak masası 19.000 gibi tutmuştu.beyaz eşyalarda Boschtandı 5.000 gibi de onlar tutmuştu .Perdelerde 3.000 tutmuştu.Allah yardımcınız olsun inşallah,Rabbim huzurla,sağlıkla oturmak nasip etsin.

Orayı biliyorum ama açıkçası ben kendi evim olcağı icin biraz kaliteli ve güzel modeller tercih ettim illa ucuz olacak die tuttursam bende çok gördüm ama sinmiyo öylede içime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…