- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.294
- 113
- 29
Değil mi? Yani ayrı ayrı yaşanıyorsa o eşyalar kullanılabilir ya da ailesiyle yaşamayan tarafın eşyaları kullanılabilir. Toplum baskısı gibi bişey sanırım. Başkalarını memnun etmek uğruna kendimizi ne kadar zor duruma düşürüyoruzAlmışsınız artık güle güle oturun.
Ben olsam elimdeki bütçeye göre hareket eder fazla borç yapmamaya hatta sıfır borçla yerleşmeye çalışırdım. Evlenince neden her şeyi sıfırdan dizme ihtiyacı duyuluyor veya her şey eksiksiz alınmalıymış gibi görülüyor. Para oldukça sonradan da alınabilir diye düşünüyorum.
Not: Hiç evlenmedim. Evliliğin ucundan bile geçmedim. Tamamen kendi düşüncem.
Başkasıyla ilgisi yok insan heves ediyor yeni ev yeni eşyalar Kendimiz için yoksa tabiki dediğiniz gibide olabilirDeğil mi? Yani ayrı ayrı yaşanıyorsa o eşyalar kullanılabilir ya da ailesiyle yaşamayan tarafın eşyaları kullanılabilir. Toplum baskısı gibi bişey sanırım. Başkalarını memnun etmek uğruna kendimizi ne kadar zor duruma düşürüyoruz
Bende öyle düşünüyorum en azından kaliteli aldım diye kendimi rahatlatıyorum :))Ucuzlu alsan 3 güne bozuluyor yenisini almak zorunda kalıcaktın. Artık ucuz bir şey de yok zaten her şey pahalı. Bence yine iyi almışsınız)
Hahaha hiç unutulur mu o üyegayet uygun fiyatlar bir yatak örtüsüne 40 000 veren uye bile var bu sitede
Baya baya parayı örtmüş yatağın üstüneHahaha hiç unutulur mu o üye
Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Hayat çok pahalı ilerdede başka şeyler çıkar Eminim :))))Memur ciftsiniz sukur odersiniz. Zamanla para kuculuyor. Borc hep boyle sorun olmayacak. Bu hayat dersi oldu size. Ileride tekrar bu sorunu yasamazsiniz. Hayat kisa buna uzulmeyin . Saglik olsun, her sey yolunu bulur. Yeni evlisiniz mutlu gecirin bu zamanlarinizi.
Kumar borcu degil, havaya gidrn para degil. Esyalariniza gidiyor. Kendinizi uzmeyin para giderleri var evet ama para gelirleri de olur elbet.Hayat çok pahalı ilerdede başka şeyler çıkar Eminim :))))
Bunu duyduğuma sevindim 3-4 bin eksik olacak onun içinde kalitesiz almak istemedik inş kullanıncada memnun kalırımEv kendinize aitmiş ve ikinizde memursunuz. Ödersiniz yavaş yavaş.. Çok da pahalı tutmamış normal yanı
Evet boşa gitmiyor Allah a şükür doğru dedinizKumar borcu degil, havaya gidrn para degil. Esyalariniza gidiyor. Kendinizi uzmeyin para giderleri var evet ama para gelirleri de olur elbet.
3 sene uzun bir zaman çok zamlar geldi şuan çok ucuk fiyatlar malesefYatak odası, koltuk takımı,yemek odası, tv ünitesi 12.000 tutmuştu. Ve hepsini gören bayılıyor. Tabi 3 sene önce fiyatlar böyle değildi. Beyaz eşyalarım hediye geldi. Yatağım benimde işbir ve o zaman da bayağı pahalıydı. Valla ev kurmak kolay değil maalesef. Allah yardım etsin.
Orayı biliyorum ama açıkçası ben kendi evim olcağı icin biraz kaliteli ve güzel modeller tercih ettim illa ucuz olacak die tuttursam bende çok gördüm ama sinmiyo öylede içimeBiz eşimle 7 aydır evliyiz.. Durumları orta karar.. Yani ne çok iyi ne de kötü çok şükür. Ama ben kendim eşyaya çuval dolusu para vermeyi mantıklı bıkmadığım için . Eskidji diye bir yer var ama eskici değil tabi çooook büyük bir yer sıra sıra belki 1000 tane dükkan var içinde. Mobilya beyaz eşya küçük ev aletleri halılar... Ne ararsan. Her bütçeye göre kalite var. Sıfır tabi ki. Hem ölçü bile verebiliyorsun ona göre imalat yapabiliyorlar. Vallahi genelde toplu alındığı için fiyatları çok net aklımda bile değil ama. Kocaman büyük köşe oturma grubu, küçük köşe oturma grubu, yatak odası takımı (bazasından makyaj aynasına kadar filan hepsi içinde) sonracığımaa konsol, ikili duvar aynası, 6 adet sandalyeli yemek masası takımı, halılar, beyaz eşya profilo marka (buzdolabı, fırın , çamaşır ve bulaşık makinesi), küçük odaya tv ünitesi filan bunların hepsine en cok 25 bin civarı vermilmiştir. Sonrada tabi düğünden sonra kocaman bir tv aldık salona kocam sağolsun ille bu olcak diye 190 ekran desem abartmam çokta anlamıyorum ona verdiğimiz para daha cok gelmişti gözümüze  ayrıca mutluluklar diliyorum
Mondiyi Önermedi mobilyacı bir akrabam vazgeçmiştim o yüzdenBiz de gecen sene evlendik ve salon takimi, yemek odası , yatak odası, ve iki çekyata 15.000 verdik Mondiden aldık ve beğeniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?