Maket mi ? Bende 2012 de aldim esyalarimi arcelikten hala kullaniyorum tek ariza vermedi. Butce meselesi diye dusunuyorum bu.Arçeliğe gittim ama ürünleri ayni maket gibi boschun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum bide beyaz eşya değişıyo özelliğine göre fiyatı
Memurmuşsunuz gayette rahat odersınız.Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
merhaba biz borçla evlendik eşim ve benim ailem yaptı herşeyi ama bi miktar borcumuz kaldı ikimizde kredi ödüyoruz ayda 1320 tl ikimizin kredi taksit tutarı evimiz kira çok yüksek maaşlar almıyoruz buna rağmen çok şükür hiçbir şeyimizden kısmadan 8 aydır rahat rahat ödüyoruz ki ikinizde memur muşsunuz rahatlıkla ödersiniz hiç canını sıkmaMerhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Katılıyorum ya bunları görünce asgari ücretle evlenip tek maaş artı kira olanlar ne yapsın diyorum.. Buraya dert yazmak için biraz dert olması lazım ya.Memursunuz ve hala "beyeniyorum" yazıyorsunuz.
Ayrıca ikiniz de memursunuz ev kira değil 24 bin için dertlenmek fazla lüks geldi.
Evlilik demek masraf demek 24 bin ne ki?
Ev kendimizin cnm eşim ve bn memuruz
Ben yeni ev aldığım için tüm eşyamı yeniledim.Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Yorumları okudukça normalmiş diyorum bende beyaz eşyalarınızı nerden aldınız Bnmde 12.500 tuttuBiz 6bine yatak odasını aldık.beyaz eşyalar 13 bin tuttu.Salon takımı 1400 koltuk ve yatağı aynı yerden aldık 7500 ,tüm perdeler 1.800 halılarım daha tamamlanmadı ama yatak odası 300 arahol 800 mutfak 300 tuttu yani total de 31.100 ediyor ve hala salon halım falan eksik ben en uygun olanları almaya çalıştığım halde fiyat bu yani o yüzden canını sıkma her şey çok pahalı yapacak bir şey yok borç yiğitin kamçısıdır.Bende borcum olunca huzursuz oluyorum ama 12 ay ödeyeceğim artık
7 sene önce 20 bine aldım mobilyaları. Beyaz eşya hali perde ıvır zıvır yok ici de.
Gayet iyi bence sizinki .
İçime sindi en azından diyorum bende teşkkür ederim :)Üc asagı bes yukarı fiyatlar böyle maalesef yapıcak birsey yok.(fiyatları biliyorum bu rakamlar ne ucuz ne pahalı yani öle söliyim içiniz rahat olsun) Bir de zaten almıssınız, güle güle kullanın.
Allah sizede nasip etsin ilk alınca çok söylendim ama şuan gerçekten icime sindi mutluyum o yüzdenEv sizinse kafana takma bence bi şekilde ödenir ven kiraya çıktım kirası olmasam bende herşeyi istediğim şekilde alır dizerdim ama illa taşınma vs olur eşyalarım yıpranır diye nerde ucuz varsa ordan aldım dedim gibi iyi yapmışsın
bence aldığınız markalara gore fiyat normal. hatta baya uygun. ikinizde memursaniz gayet rahat odenir. biraz basta zorlanirsiniz belki.
kendi evimde oturcak olsam bastan herseyi alir evlenirdim ben. gerekirse de düğünden sonra takalri bozdurur kapatirdim borcu. odeyebilecegim miktarda da birikim yapardim aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?