Nasıl çıkıcaz işin içinden :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üc asagı bes yukarı fiyatlar böyle maalesef yapıcak birsey yok.(fiyatları biliyorum bu rakamlar ne ucuz ne pahalı yani öle söliyim içiniz rahat olsun) Bir de zaten almıssınız, güle güle kullanın.

Arçeliğe gittim ama ürünleri ayni maket gibi boschun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum bide beyaz eşya değişıyo özelliğine göre fiyatı
Maket mi ? Bende 2012 de aldim esyalarimi arcelikten hala kullaniyorum tek ariza vermedi. Butce meselesi diye dusunuyorum bu.

biz eşyasız evlendik, eşyalı dairede oturuyoruz yani şuan. düğünden önce 6binlik altınım vardı şuan 50 bin. yani düğünden en karlı ben cıktım eşyaları da kendi evimize geçince halledeceğiz.

2016 yılında 0 (sıfır) borç ile evlendik.
eşyaların hep en ucuzunu arayıp bularak evlendik şu an L koltuğum dışında sıkıntı çıkaran bir eşyam yok. o da sıkıntı değil 1400₺ almıştık kırılsa bile içim yanmaz. düşündüğümden daha iyi dayandı 2 yıl daha götürür sanırım bizi sonrası için Allah kerim :)

Memurmuşsunuz gayette rahat odersınız.

Ev sizin ikiniz de memursunuz ve 24 bin icin tasalaniyorsunuz
Sevgilim ve ben, ne bileyim.. neyse hayal etmiyim şimdi

merhaba biz borçla evlendik eşim ve benim ailem yaptı herşeyi ama bi miktar borcumuz kaldı ikimizde kredi ödüyoruz ayda 1320 tl ikimizin kredi taksit tutarı evimiz kira çok yüksek maaşlar almıyoruz buna rağmen çok şükür hiçbir şeyimizden kısmadan 8 aydır rahat rahat ödüyoruz ki ikinizde memur muşsunuz rahatlıkla ödersiniz hiç canını sıkma

Memursunuz ve hala "beyeniyorum" yazıyorsunuz.
Ayrıca ikiniz de memursunuz ev kira değil 24 bin için dertlenmek fazla lüks geldi.
Evlilik demek masraf demek 24 bin ne ki?
Katılıyorum ya bunları görünce asgari ücretle evlenip tek maaş artı kira olanlar ne yapsın diyorum.. Buraya dert yazmak için biraz dert olması lazım ya.

Ev kendimizin cnm eşim ve bn memuruz

Ev sizinse kafana takma bence bi şekilde ödenir ven kiraya çıktım kirası olmasam bende herşeyi istediğim şekilde alır dizerdim ama illa taşınma vs olur eşyalarım yıpranır diye nerde ucuz varsa ordan aldım dedim gibi iyi yapmışsın

bence aldığınız markalara gore fiyat normal. hatta baya uygun. ikinizde memursaniz gayet rahat odenir. biraz basta zorlanirsiniz belki.

kendi evimde oturcak olsam bastan herseyi alir evlenirdim ben. gerekirse de düğünden sonra takalri bozdurur kapatirdim borcu. odeyebilecegim miktarda da birikim yapardim aylık.

Hayat uygun bide ikiniz de memur sunumuz bi maaşla borçları kapatsın bi maaşı da yersiniz kira derdi de yok aha ne olsun

1,5 ay sonra düğünüm var. salon takımını (konsol yok) 17 bin tl ye aldık.
yatak odası (gardrop yok, ayrı bir giyinme odamız var) 6 bin tl. (yatak dahil)
beyaz eşya almadık.
perde 3750 tl.
çok şükür borçsuz evleniyoruz. bence siz de bundan sonrası için harcamalarınızı kısarak ödeyip gidersiniz.

Ben yeni ev aldığım için tüm eşyamı yeniledim.
Halılar, perdeler, çocuk odası, yatak odası, tv odası, salon, mutfak, beyaz eşya vs her şey dahil 27 bine maloldu. Beyaz eşya Beko, gerisi İstikbal'den.

Yorumları okudukça normalmiş diyorum bende beyaz eşyalarınızı nerden aldınız Bnmde 12.500 tuttu

Üc asagı bes yukarı fiyatlar böyle maalesef yapıcak birsey yok.(fiyatları biliyorum bu rakamlar ne ucuz ne pahalı yani öle söliyim içiniz rahat olsun) Bir de zaten almıssınız, güle güle kullanın.
İçime sindi en azından diyorum bende teşkkür ederim :)

Allah sizede nasip etsin ilk alınca çok söylendim ama şuan gerçekten icime sindi mutluyum o yüzden

Şuan banada çok uygun geldi yorumları okudukça Pazarlığı iyi yaptık onun etkisisi var cnm

Allahım ne dertler var. Allah mesut etsin ikinizde memursunuz her türlü ödeme imkanınız var mutsuzluğunuzun sebebi nedir? Millet neler yaşıyor, böyle şeyleri kafanıza takıp kendinizi mutsuz ettiğinize değmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…