- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Ben zaten butcemi ayarlamisim parami biriktirmism kendimi bunaltmayacagim anlayacaginiz hem konu bu degildi ki amacimin sizin dusundugunuz gibi baskalarini degil kendimi memnun etmek olduguValla o zaman güle güle ödeyin ne diyim yani. İnsanlar da müthiş hem karnım doysun hem köftem dursun modunda, madem memnunsunuz o borcu da ödeyeceksiniz yani kendinizi bunaltmayın boşuna
Herşeyin fiyatı uçmuş gitmiş..hiç canınızı sıkmayın iyi bile almışsınız o kadar şeyi abartı bir rakam değil..ucuz alsanız iki günde elinizde kalırdı..benim de fikrim az ama öz almak..gereksiz eşyayla doldurmayın evinizi.resmen enerjisini emiyor bence evlerin o eşya yığınları..aman diyim yemek odası saçmalığına dünyanın parasını vermeyin.bir masa yeter de artar bile..Başkasıyla ilgisi yok insan heves ediyor yeni ev yeni eşyalar Kendimiz için yoksa tabiki dediğiniz gibide olabilir
Çarşaftı o yagayet uygun fiyatlar bir yatak örtüsüne 40 000 veren uye bile var bu sitede
Ben konsolu tv ünitesi gibi kullanmak istediğim icin almayı düşündüm yemek odasını acıkcasıHerşeyin fiyatı uçmuş gitmiş..hiç canınızı sıkmayın iyi bile almışsınız o kadar şeyi abartı bir rakam değil..ucuz alsanız iki günde elinizde kalırdı..benim de fikrim az ama öz almak..gereksiz eşyayla doldurmayın evinizi.resmen enerjisini emiyor bence evlerin o eşya yığınları..aman diyim yemek odası saçmalığına dünyanın parasını vermeyin.bir masa yeter de artar bile..
Hevesiniz varsa alın tabii içinizde kalmasın..valla bir kere evleniyor insan bir daha da geri dönemiyor o günlere.kira derdiniz olmayacak gelirinizde iyi.bir şekilde ödenir biter o borç..kafanıza takmayın tadını çıkartın bu günlerin..eşyalarınızı da güzel günlerde kullanın..Ben konsolu tv ünitesi gibi kullanmak istediğim icin almayı düşündüm yemek odasını acıkcası
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum kira olmadığı icin borçlar bitince istediklerimi alacağım gerci Evimizede çok tadilat yaptık :)))Hevesiniz varsa alın tabii içinizde kalmasın..valla bir kere evleniyor insan bir daha da geri dönemiyor o günlere.kira derdiniz olmayacak gelirinizde iyi.bir şekilde ödenir biter o borç..kafanıza takmayın tadını çıkartın bu günlerin..eşyalarınızı da güzel günlerde kullanın..
Bn biraz herşey olsun istıorum o yüzden heralde :))) benimde eksiklerim Var zamanla alırım çokta doldurmamak lazım evi aslında4 sene önce y.odası,salon takımı koltuklarla beraber 6000,perdeler tül ve güneşliklerle 4 oda 1000tl,beyaz eşya tümü 4000 tl toplamda set üstü aygazda var içinde.,halılarda hadi 1000 yuvarladım belkı bu kadrda yok.ıvırtı zıvırtı eve geçince yavaştan aldık.fırın falan yoktu düğün borçları bttıkten sonra aldık.bekarlıktan kalan eşyaları borçları kapadıktan sonra değiştik.düğün parasıyle dırek kartlar kapandı..sonradanda ıkı çekyat aldık en ucuzu 800 tl.tayıncı olduğumuz için lukse kaçmadık.
aynen çünkü evlendıkten sonra o sıkıntıları çekecek olan ve zorlanacak olan sızsınız.Bn biraz herşey olsun istıorum o yüzden heralde :))) benimde eksiklerim Var zamanla alırım çokta doldurmamak lazım evi aslında
Cok geçmiş olsun nişanlınız sağ ya en önemli o ben aldım tüm eşyalarımı biraz peşin biraz taksit hallediyoruz eksik bitmiyor ne kadar alınsada o yüzden yapacak bşy yok sağlığımız var şükür gerisi boşNişanlım geçen ay trafik kazası geçirdi, aracın airbaglerinin açılması sonucu çok şükür sağ salim araçtan çıktı. Fakat 60bine yakın zararımız var, evlilik öncesinde bayağı kötü oldu, minimal ev yapmayı planlarken aslında buna mecbur kalacağımı pek düşünmezdim. Nitekim öyle oldu, sağlık olsun. Her şey ödenir kaldı ki çift maaşlı bir geliriniz olacak. Harcadığınız rakam da gayet makul, bir ev dolusu eşya 45 Binden aşağıya zor gibi bu devirde...
Doğru söylüyorsun :) 8 aylık evliyim salonda tv yok almadık. Hoş gerçi alınsa bile izlenmeyecek. Eşimle ben sınava hazırlanıyoruz harıl harıl. Oturma odasında tv var. O da kırk yılda bir kullanılıyor haklısın herşey dört dörtlük olmak zorunda değilAlmışsınız artık güle güle oturun.
Ben olsam elimdeki bütçeye göre hareket eder fazla borç yapmamaya hatta sıfır borçla yerleşmeye çalışırdım. Evlenince neden her şeyi sıfırdan dizme ihtiyacı duyuluyor veya her şey eksiksiz alınmalıymış gibi görülüyor. Para oldukça sonradan da alınabilir diye düşünüyorum.
Not: Hiç evlenmedim. Evliliğin ucundan bile geçmedim. Tamamen kendi düşüncem.
2015 de evlendim. Suan fiyatlar çooook artmış. Allah yardımcınız olsunMerhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Arçeliğe gittim ama ürünleri ayni maket gibi boschun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum bide beyaz eşya değişıyo özelliğine göre fiyatıBu gun kardesim icin beyaz esya ve tv baktik arcelik 8500 dedi pesin. Biraz pahali geldi siizn ki ama belki en kalitelisidir bilemem ikinizde calsiiyorsaniz odersiniz allah kolaylik versin.
Arçeliğe gittim ama ürünleri ayni maket gibi boschun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum bide beyaz eşya değişıyo özelliğine göre fiyatıBu gun kardesim icin beyaz esya ve tv baktik arcelik 8500 dedi pesin. Biraz pahali geldi siizn ki ama belki en kalitelisidir bilemem ikinizde calsiiyorsaniz odersiniz allah kolaylik versin.
Biz 6bine yatak odasını aldık.beyaz eşyalar 13 bin tuttu.Salon takımı 1400 koltuk ve yatağı aynı yerden aldık 7500 ,tüm perdeler 1.800 halılarım daha tamamlanmadı ama yatak odası 300 arahol 800 mutfak 300 tuttu yani total de 31.100 ediyor ve hala salon halım falan eksik ben en uygun olanları almaya çalıştığım halde fiyat bu yani o yüzden canını sıkma her şey çok pahalı yapacak bir şey yok borç yiğitin kamçısıdır.Bende borcum olunca huzursuz oluyorum ama 12 ay ödeyeceğim artıkMerhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?