Nasıl çıkıcaz işin içinden :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla o zaman güle güle ödeyin ne diyim yani. İnsanlar da müthiş hem karnım doysun hem köftem dursun modunda, madem memnunsunuz o borcu da ödeyeceksiniz yani kendinizi bunaltmayın boşuna
Ben zaten butcemi ayarlamisim parami biriktirmism kendimi bunaltmayacagim anlayacaginiz hem konu bu degildi ki amacimin sizin dusundugunuz gibi baskalarini degil kendimi memnun etmek oldugu

Başkasıyla ilgisi yok insan heves ediyor yeni ev yeni eşyalar Kendimiz için yoksa tabiki dediğiniz gibide olabilir
Herşeyin fiyatı uçmuş gitmiş..hiç canınızı sıkmayın iyi bile almışsınız o kadar şeyi abartı bir rakam değil..ucuz alsanız iki günde elinizde kalırdı..benim de fikrim az ama öz almak..gereksiz eşyayla doldurmayın evinizi.resmen enerjisini emiyor bence evlerin o eşya yığınları..aman diyim yemek odası saçmalığına dünyanın parasını vermeyin.bir masa yeter de artar bile..

Ben konsolu tv ünitesi gibi kullanmak istediğim icin almayı düşündüm yemek odasını acıkcası

Ben konsolu tv ünitesi gibi kullanmak istediğim icin almayı düşündüm yemek odasını acıkcası
Hevesiniz varsa alın tabii içinizde kalmasın..valla bir kere evleniyor insan bir daha da geri dönemiyor o günlere.kira derdiniz olmayacak gelirinizde iyi.bir şekilde ödenir biter o borç..kafanıza takmayın tadını çıkartın bu günlerin..eşyalarınızı da güzel günlerde kullanın..

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum kira olmadığı icin borçlar bitince istediklerimi alacağım gerci Evimizede çok tadilat yaptık :)))

4 sene önce y.odası,salon takımı koltuklarla beraber 6000,perdeler tül ve güneşliklerle 4 oda 1000tl,beyaz eşya tümü 4000 tl toplamda set üstü aygazda var içinde.,halılarda hadi 1000 yuvarladım belkı bu kadrda yok.ıvırtı zıvırtı eve geçince yavaştan aldık.fırın falan yoktu düğün borçları bttıkten sonra aldık.bekarlıktan kalan eşyaları borçları kapadıktan sonra değiştik.düğün parasıyle dırek kartlar kapandı..sonradanda ıkı çekyat aldık en ucuzu 800 tl.tayıncı olduğumuz için lukse kaçmadık.

Bn biraz herşey olsun istıorum o yüzden heralde :))) benimde eksiklerim Var zamanla alırım çokta doldurmamak lazım evi aslında

iki memur da düğün masrafını ödeyemiyorsa biz ölelim. insanlar gerçekten çok garip ya.

biz esimle çok az sadece zaruri olan şeyleri aldık borçsuz evlendik az aldık ama kaliteli aldık ben evlenirken sadece oturma odası yaptım bir köşe almıştım simdi çocuklar oldu biraz da buyuttum yavaş yavaş anladığımız şey kalmadı hatta daha da fazla geliyor eşyalar salon takimi da aldım ama dediğim gibi borç içinde olmaktansa yavaş yavaş almayı tercih ettik herkesin kendi fikri tabi

biz de yazın aldık. yatak odası+salon takımı+masa konsol tv ünite+ l takım 17bin gibi bişey tuttu. beyaz eşya 6-6.5 bin tl tuttu. halı perde çok lükse kaçmadım hepsi 2bin. biz aldıktan sonra dolar hayli yükseldi her şey zamlandı. o fiyatlara göre iyi almışsınız yine. ikiniz de memursanız ödeniyor bi şkeilde. biz de öyleyiz. 1 seneye yaydık dişimizi sıkıcaz yaza rahatız inşallah. siz de öyle düşünün

Nişanlım geçen ay trafik kazası geçirdi, aracın airbaglerinin açılması sonucu çok şükür sağ salim araçtan çıktı. Fakat 60bine yakın zararımız var, evlilik öncesinde bayağı kötü oldu, minimal ev yapmayı planlarken aslında buna mecbur kalacağımı pek düşünmezdim. Nitekim öyle oldu, sağlık olsun. Her şey ödenir kaldı ki çift maaşlı bir geliriniz olacak. Harcadığınız rakam da gayet makul, bir ev dolusu eşya 45 Binden aşağıya zor gibi bu devirde...

Cok geçmiş olsun nişanlınız sağ ya en önemli o ben aldım tüm eşyalarımı biraz peşin biraz taksit hallediyoruz eksik bitmiyor ne kadar alınsada o yüzden yapacak bşy yok sağlığımız var şükür gerisi boş

Doğru söylüyorsun :) 8 aylık evliyim salonda tv yok almadık. Hoş gerçi alınsa bile izlenmeyecek. Eşimle ben sınava hazırlanıyoruz harıl harıl. Oturma odasında tv var. O da kırk yılda bir kullanılıyor haklısın herşey dört dörtlük olmak zorunda değil

Bu gun kardesim icin beyaz esya ve tv baktik arcelik 8500 dedi pesin. Biraz pahali geldi siizn ki ama belki en kalitelisidir bilemem ikinizde calsiiyorsaniz odersiniz allah kolaylik versin.

2015 de evlendim. Suan fiyatlar çooook artmış. Allah yardımcınız olsun

Bu gun kardesim icin beyaz esya ve tv baktik arcelik 8500 dedi pesin. Biraz pahali geldi siizn ki ama belki en kalitelisidir bilemem ikinizde calsiiyorsaniz odersiniz allah kolaylik versin.
Arçeliğe gittim ama ürünleri ayni maket gibi boschun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum bide beyaz eşya değişıyo özelliğine göre fiyatı

Arçeliğe gittim ama ürünleri ayni maket gibi boschun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum bide beyaz eşya değişıyo özelliğine göre fiyatı

Biz 6bine yatak odasını aldık.beyaz eşyalar 13 bin tuttu.Salon takımı 1400 koltuk ve yatağı aynı yerden aldık 7500 ,tüm perdeler 1.800 halılarım daha tamamlanmadı ama yatak odası 300 arahol 800 mutfak 300 tuttu yani total de 31.100 ediyor ve hala salon halım falan eksik ben en uygun olanları almaya çalıştığım halde fiyat bu yani o yüzden canını sıkma her şey çok pahalı yapacak bir şey yok borç yiğitin kamçısıdır.Bende borcum olunca huzursuz oluyorum ama 12 ay ödeyeceğim artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…