Traş ettirmek onları utandırıyormuş sanırım öyle okumuştum. Traş ettirince ne kadar zamanda bir ediliyor acaba?Kısırsa kediniz veterinerinden hormon dengeleyici özel kuru mamalar oluyo biz düzenli olarak ona geçtiğimizde baya bir azalma olmuştu tüy dökülmesinde ama kesin çözümü traş harici yok malesef
Bende traşa karşıydım ettirmedik hiç, psikolojileri etkileniyo diye biliyorum bende, ne kadar sürede bir yapılır bilemiyorum malesefTraş ettirmek onları utandırıyormuş sanırım öyle okumuştum. Traş ettirince ne kadar zamanda bir ediliyor acaba?
Ay korktum şu anda. Ama sonradan böyle olmadı hep böyleydi ben yapısal olarak düşündüm. İnce tüylü olduğu için de yapıştığını düşündüm. Mesela annemin kedisi de var ama tüyleri kalın dökülünce üste yapışmıyor. Ciddi bir sorun mudur ya korktum baya.tüylerin ince olması da bir sorun dökülmesi de. sebebleri farklı da olabilir aynı da. hormon tahlili yaptırmanız gerekiyor. moralinizi bozmak istemem ama kedinizin ciddi problemleri olabilir. ACTH, T4 aranabilir. tam teşekküllü hayvan hastanelerinde veya bir vet. fakültesinde yaptırabilirsiniz. geçmiş olsun.
Eğer traşta sorun olmazsa 3 ayda bir edilse yine mi olur bu sorun acaba? Hani kısa olunca daha az dökülmez miNe yazık ki bu işin çözümü yok. Kedi varsa tüy olacak. Zamanla tüylerle yaşamaya alışıyorsunuz. Kedinin aşıları tamam ise tüyden korkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Traş ettirmeye gelince, biz 6 ayda bir traş ettiriyoruz ama evde gene tüy var. Hayvan da tıraşa alıştı, umru değil. Ama traş olursa tüy olmuyor diye bir durum olmuyor.
Vitaminler mi yaniGun icerisinde tuy toplama rulosu ile kedinizi fircalayin , onun disinda birde tuy tabletleri var
Gerçekten gözle görülür bir fark oluyor mu? Oluyorsa direkt sipariş vericem.sarımsak tableti işe yarıyor.
Aaa narkoz da vardı değil mi unutmuşum onu. Haklısınız o zaman traş olmaz.Çoook uzun tüylü bir kızım var, ben de olası hamilelik durumu vs için konu açmıştım, sağolsun arkadaşlar güzel önerilerde bulundular. Robot süpürge çok önerilmişti, gerçekten işe yarıyormuş, mutlaka tavsiye ederim, çok rahatladım. Kurutma makinesi demişlerdi arkadaşlar, onu daha almadım ama almayı düşünüyorum, aklınızda bulunsun. Son olarak tıraş düşünmeyin lütfen, bir keresinde tüyleri çok dolandığı için az daha mecbur kalıyorduk ama iyi ki olmamış. Hayvan her tıraşta narkoz alacak, ki bu durum zorunluluk değil onun için bence çok riskli. Düzenli tarama ve süpürge benim işimi oldukça kolaylaştırdı.
Gerçekten gözle görülür bir fark oluyor mu? Oluyorsa direkt sipariş vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?