Merhaba. Erkek arkadasimla iliskimizin basindan beri anlasamadigimiz bir problemimiz var.
İkimizde ayni sehirde universite okuyoruz okullarimiz farkli.
surekli okulda ne yaptigimi ogrenmek istiyor. Evet bunda ne var diyeceksiniz belki ama istedikleri o kadar sacma seyler ki..
Mesela gecen yil hazirlik okuyordum ve siniflarimiz 12-13 kisilik falan ve 2 ayda bir siniflarimiz degisiyor surekli ve ister istemez herkesi tanimis oluyorum. Birgun eski sinifimdan bi erkek o sabah gunaydin demisti ama eminim hicbir kotu niyeti yok sadece aniden karsilastik o da ne yapicagini bilemedi ve gunaydin deyiverdi. Ben de ayni sekilde cevap verdim..
Ben bunu aynen erkek arkadasima anlattim ve bana nasil boyle birseyin olabilecegini , demek ki o erkege bana gunaydin diyebilecek kadar yuz verdigimden falan bahsetti ..
Ama o kadar cok buyuk kavga ettik ki hala unitamiyor ve arada bunun lafini sokuyor bana..
Ya surekli benden biseyler anlatmami istiyor .. Ben de daha cok laf yeri geldigi zaman soylemeyi daha uygun buldugumu , hesap veriyormus gibi olmak istemedigimi anlatmaya calisiyorum..
Yine bugun laf arasinda ders arasinda bahceye cikiyoruz demistim. Bu neden ben ilk kez duyuyorum neden daha once soylemedin diye kiziyor ..
Ben artik gercekten ne yapacagimi sasirdim..
Bi akil verin lutfen