• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranacağımı bilmiyorum..

Ben sizin esinizde olsa sonucta el oglu bana yapilan onada yapilmis gibi dusunup kaninizdan caninizdan kardesinizin dugune es gitmiyor diye bende gitmicem demek pes diyorum size biz esinizle gidin dogrusu bu derken sizde gitmekten vazgectiniz sizin annenizin babanizin hatrida yok anlasilan yanlisa yanlislikla karsilik vermek dogru degilki bu yillarcada unutulmaz dugun olayi esinizde kindar biri anlasilan buyukluk onda kalsin malesef kardesiniz sinirlenmis pisman olmus biraraya gelse inan o olaylarda unutulur ama sen gitme dugune bosver onemli olan es hatri aile hatri degil kusura bakma hadsizlik ettiysem
Yok estağfirullah da. Eşim kinci değil,sadece unutmuyor.. Evet eşimi aileme tercih ederim, zamanında aynılarını bende yaşadım eşim herkese rest çekti. Ha bu demek değilki. Eşim haksız olsaydı uyarırdım tabikide..

Eşin olay iyice uzamasın diye barıştım demiş çocuk değil ki bunlar küfürleşip sonra bir şey yokmuş gibi davransınlar
Eşin haklı bu konuda kim kızarsa kızsın annen de önce kendi oğluna baksın sinirlenmek istiyorsa
İnsanlar hata yaptıklarında sonuçlarına katlanmalı bence ne güzel önce küfredeyim sonra bir özürle düzelteyim kocanın da bir gururu vardır.
Erkeğin ailesi yapınca asmalı kesmeli affetmemeli, kadının kendi ailesi olunca aile hatrı ana baba kardeş boşver unut olayları diyenleri de anlamıyorum çifte standart resmen
Evet katılıyorum yorumunuza..haklısınız. Zamanında annem bu ne saygısızlık eniştene ne diyorsun demedi. Şimdi gelmezseniz silerim sizi öyle şey mi olur diyor.usandım inanınki.

6 ay öncesinden bunu neden problem yapıyorsunuz ki? Gün ola harman ola...
Di mi :) biraz erken. Ama ona göre kıyafettir aileyi olumluya olumsuza hazırlamaktır falan.bide sözü var yakında ondan konular açılıyor.

Evet katılıyorum yorumunuza..haklısınız. Zamanında annem bu ne saygısızlık eniştene ne diyorsun demedi. Şimdi gelmezseniz silerim sizi öyle şey mi olur diyor.usandım inanınki.

Sen git ama eşine ısrar etme.
Ailen konuyu açarsa "Zamanında abim küfretmeyecekti tutacaktı çenesini bu kırgınlık olmayacaktı kendi etti kendi buldu " diyeceksin

Evet kocam daha kıymetli .
önce aıle gelır oda annem babam kedeşlerımdır. koca garantısı yok hayatta bır bakarsın başkasını bulup gıtmış. anne baba kardeş ne kadar kızanda yanında olur herzaman. sen biraz gelını kıskanıyorsun galıba. insan krdesının en mutlu gününde nasıl ah gıtmesemmo der şaşırdım acıkcası. eşın gıtmıyorsa gitmesın kı oda mantıksız madem özürü kabul ettı. sacma geldı hepsı bana

önce aıle gelır oda annem babam kedeşlerımdır. koca garantısı yok hayatta bır bakarsın başkasını bulup gıtmış. anne baba kardeş ne kadar kızanda yanında olur herzaman. sen biraz gelını kıskanıyorsun galıba. insan krdesının en mutlu gününde nasıl ah gıtmesemmo der şaşırdım acıkcası. eşın gıtmıyorsa gitmesın kı oda mantıksız madem özürü kabul ettı. sacma geldı hepsı bana
Gelini kıskanıyorum ? :)
Dicek söz bulamadım. Sağolun fikrinize.

Gelini kıskanıyorum ? :)
Dicek söz bulamadım. Sağolun fikrinize.
Denas bence abinin tutumuna baģlı abin gercekten samimiyse gidin derim ha eşin gitmek istemezse onuda anla çünkü abin gercekten cok ayıp etmiş.

Ayrıca bu düğün olayından dolayıda dikkat et esinle aran bozulmasin. Unutmaki bir ömür eşinle berabersin artık abinle degil ;)

Önceki konumda bahsetmiştim ailemle birlikte eşim ben kızımız tatile çıkmıştık..

Ama orda tatsızlıklar olmuştu ve abim eşime küfür etmişti. Çok sıkıntılar çekmiştik..

Aradan 4-5 ay kadar geçti. Abim bana yazdı seninle konuşmak istiyorum küs kalmak olmaz falan diye. Bende eşime saygısızlık yaptın onunla helalleşmeden lütfen bana yazma dedim.

Oda bunun üstüne eşime "abi hatalıydım özür dilerim küs kalmak istemiyorum birtakım sağlık problemlerim vardı sinirlerime hakim olamadım" yazmış
Eşimde gayet güzelce cevap vermiş,küslük falan yok tarzı..

Yazın, uğruna bizimle kavga ettiği,eşime küfür ettiği kızla evleniyorlar.

Ben annemler ve abimle çok samimi değil ama konuşuyorum. Eşim de ailemle konuşuyor yeni işe girdiğinde tebrik için aradılar orda buzlar eridi..

Ama eşim "bana çok büyük saygısızlık etti ben ağzımı açıp hiçbirşey söylemedim ailene olan saygımdan dolayı. Ama ben düğününe falan gitmek istemiyorum" dedi.

Anneme çıtlatır gibi oldum olurmu öyle şey deyip sinirlendi.

Bende ikilemde kaldım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Eşime saygım sonsuz hak da veriyorum ama ikna etmeye mi çalışsam?
Ya da boşver düğünü müğünü desem.ailemin tepkilerini de sineye mi çeksem..?

Bilemedim...

Bence eşin mesajinda kusluk yok dedigine gore gitmeli. Alttan girin usten cikin ikna edin derim size . Ikna edemezsenizde bence siz herhalukarda gitmelisiniz yarin obur gun hersey duzelir icinizde ukte kalir ne olursa olsun kardesiniz sonucta et tirnaktan ayrilmaz ne yaparsa yapsin :KK15:

Denas bence abinin tutumuna baģlı abin gercekten samimiyse gidin derim ha eşin gitmek istemezse onuda anla çünkü abin gercekten cok ayıp etmiş.

Ayrıca bu düğün olayından dolayıda dikkat et esinle aran bozulmasin. Unutmaki bir ömür eşinle berabersin artık abinle degil :KK66:
Sağol gülüm :) samami ya da değil bilmiyorum ama eşim görmek istemiyor işte... Hayırlısı inşallah canım.

Bence eşin mesajinda kusluk yok dedigine gore gitmeli. Alttan girin usten cikin ikna edin derim size . Ikna edemezsenizde bence siz herhalukarda gitmelisiniz yarin obur gun hersey duzelir icinizde ukte kalir ne olursa olsun kardesiniz sonucta et tirnaktan ayrilmaz ne yaparsa yapsin :KK15:
Teşekkür ederim yorumunuz için :) :KK15: i

Eşinin küslük yok diye cevap verdikten sonra düğüne gitmemesi, ailene "ee hani küslük yoktu?" dedirtir. Eşin belli ki abine öylesine küs olmadığını söylemiş. Bu noktadan sonra sorumluluk eşinde. Giderse büyüklük yapmış aynı zamanda lafını yememiş olur, gitmezse ayıp eder.

Laf ağızdan bir kez çıkar de eşine, söylediğinin arkasında dursun biraz...

Back
X