• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranacağımı bilmiyorum..

şu anda aynı sorunla baş başayım..
eşim ve ailem görüşmüyor...
benim kardeşimin düğününe gitmeme ihtimalim üzerine annem inanılmaz üzerime geldi, beni fazlaca kırdı. içindekileri döktü ve canımı çok acıttı.
şimdi birbirlerine tahammül edemedikleri için , benim hatrımı düşünüp birbirlerine katlanmadıkları için herkese çok kırgınım.aile ve eş savaşları arasında kalmak ne zormuş..

şu anda aynı sorunla baş başayım..
eşim ve ailem görüşmüyor...
benim kardeşimin düğününe gitmeme ihtimalim üzerine annem inanılmaz üzerime geldi, beni fazlaca kırdı. içindekileri döktü ve canımı çok acıttı.
şimdi birbirlerine tahammül edemedikleri için , benim hatrımı düşünüp birbirlerine katlanmadıkları için herkese çok kırgınım.aile ve eş savaşları arasında kalmak ne zormuş..
Allah kolaylık versin sizede, zor durumunuz..hakkınızda hayırlısı olsun..

Eşini çok sıkmadan ikna etmeye çalış, sonuçta abine küslük yok dediğine göre olgun bir insan. Ama eşin yine de gitmek istemezse sen gitmelisin.

Ablacım şu ölümlü dünyada küslük olmaz , durumun zor bi yanda eşin bi yanda abin, sen düğüne eşin olmadan gitsen diycem, o da yakışık almaz, en doğru kararı sen verirsin

Bence abin özür dilemiş oda küslük yok demiş düğünede gidiversin
Oynasın zıplasın demiyorum ama bence gitse gayet hoş olur sonuçta karşı taraf adım atmış hatasını anlamış

Tek başıma gitmek de doğru olmaz diye düşünüyorum. En iyisi saygı duyup gitmemek galiba...
Niye olmazmis? O sizin abiniz degil mi? insan kardesinin dugunune gitmicekse napayim ben boyle kardesi? ele gune karsi sahipsiz birakmak gibi olur siz gorev gibi gormelisiniz bunu.

Ablacım şu ölümlü dünyada küslük olmaz , durumun zor bi yanda eşin bi yanda abin, sen düğüne eşin olmadan gitsen diycem, o da yakışık almaz, en doğru kararı sen verirsin
Sağol ablam.. Kendi gitmek istemiyor,banada karışmıyor tek gideceğim heralde. İnşallah yaklaşınca tarih fikri değişir.

Esiniz gelmiyosa uzulmeyin zorlamayin, siz olsaniz siz de gitmek istemezdiniz. Esinize gidisinizi bi kardeslik gorevi olarak aciklayin, ele gune karsi abimi yalniz birakamam dugununde derseniz anlayisli olur bence. Bi de yerinizde olsam o gelini evime sokmamaya calisirdim samimi olmazdim..

Esiniz gelmiyosa uzulmeyin zorlamayin, siz olsaniz siz de gitmek istemezdiniz. Esinize gidisinizi bi kardeslik gorevi olarak aciklayin, ele gune karsi abimi yalniz birakamam dugununde derseniz anlayisli olur bence. Bi de yerinizde olsam o gelini evime sokmamaya calisirdim samimi olmazdim..
Yok evlenip direk gidecekler görmicez bile yurtdışında yaşıcaklar.:) altınımı takıp gelirim görev bu dicem:)

eşin gitmezse gitmesin

sen gider gelirsin

göbeğiniz birlikte kesilmedi ya

el alem laf etmesin die de izin vs bir şey uydurup herkese aynısını söylersin

babam dayımın nikahında fotolarda yok

neden yoksun deyince hafta içi idi dedi

izin diye bir şey var duydun mu dedim

eskiden böyle değildi dedi ki öğretmen kendisi devlette

ama cidden küslük vs yok gitmemiş bu gerekçe ile ben ve annem varız

eşin gitmezse gitmesin

sen gider gelirsin

göbeğiniz birlikte kesilmedi ya

el alem laf etmesin die de izin vs bir şey uydurup herkese aynısını söylersin

babam dayımın nikahında fotolarda yok

neden yoksun deyince hafta içi idi dedi

izin diye bir şey var duydun mu dedim

eskiden böyle değildi dedi ki öğretmen kendisi devlette

ama cidden küslük vs yok gitmemiş bu gerekçe ile ben ve annem varız
Öyle yapacağım galiba.. Teşekkürler yorumunuza..

Back
X