- 17 Şubat 2016
- 1.025
- 212
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ne yapayimda istesin
Herkes istemez.Haklisiniz ama insan sevdigiyle evlenmek istemez mi? Hem istek olsun onda istiyorum.O korkuyo evlilokten
Gayet mantıklı konuşmuş. Gerçekten iyi bir insan ve iyi bir aileyle denk düşerseniz, evlilik o zaman harika bir şey. Yok tam tersi olursa "evet" dediğiniz güne lanet edersiniz. Hem bu yaşta ne acele? Bekarlığın tadını çıkarın. Çalışıyorsanız gezin, yok çalışmıyorsanız mutlaka bir işe girin. Çünkü en iyi evliliklerde bile her zaman bir ayrılık ihtimali vardır.Ee napicaz ömur boyu sevgilmi olcaz.zaman demisti o bna
Bence hayatına odaklan daha 24 hani çalış kurslara git baktın 3 yıl geçti niyeti ciddi değil e eyvallah dersin artık ancak 6. Ayda bu konuyu açman bence erken daha tanımaya yeni başladınız birbirinizi benim 1 yıldır erkek arkadaşım var vallahi ben 4. Sene dolmadan düşünmem yeterince emin olmdan kendimi istediğim kadar geliştirmeden evlilik erkenErkek arkadaşimla 6aydir birlikteyiz.Beni seviyo eminim.24yasindayiz.Gecen evlilik konusu actim ve bana şuan dusunmuyorum dedi cok moralim bozuldu.Ne yapayimda istesin.Bazen diyo evlencegimiz kesin mi falan ama ne bilim cok takiyorum yaa :-(
Erkek arkadaşimla 6aydir birlikteyiz.Beni seviyo eminim.24yasindayiz.Gecen evlilik konusu actim ve bana şuan dusunmuyorum dedi cok moralim bozuldu.Ne yapayimda istesin.Bazen diyo evlencegimiz kesin mi falan ama ne bilim cok takiyorum yaa :-(
Hayır hanımefendi.Ee napicaz ömur boyu sevgilmi olcaz.zaman demisti o bna
Şöyle bi durum var. Erkek arkadaşına evlilik konusunu açmasaydın keşke. Bu süre zarfında zaten az çok anlamışsındır senle neden görüştüğünü. Seni seviyor olması senle evleneceği anlamına gelmez. Bir erkeğin maksadı evlilikse zaten gelecek hayallerinden planlarından belli olur. Evlilik anlattığınıza göre planlarında şimdilik yok. Tabi zaman ne gösterecek onuda bilemeyiz. Ama sen son derece ciddi düşünüp ilişkiyi uzatmadan fazla zaman harcamadan resmi bişeyler yaşamak istiyorsan zaten senin bileceğin iş. İnşallah gelecekte mutlu bir yuvan olur. Bu arada yaşın olgunlukla ilgisi yok. Eğer bir erkek bir kadın aile kurup geçinebileceğine inanıyorsa yaşın çokta önemi yok. Ben eşimle evlendiğimde eşim 25 yaşındaydı. :)Erkek arkadaşimla 6aydir birlikteyiz.Beni seviyo eminim.24yasindayiz.Gecen evlilik konusu actim ve bana şuan dusunmuyorum dedi cok moralim bozuldu.Ne yapayimda istesin.Bazen diyo evlencegimiz kesin mi falan ama ne bilim cok takiyorum yaa :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?