- 15 Şubat 2015
- 13.355
- 47.113
- 798
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
-
Adam in 3 aylık bebeği var ama apt dan baska kizla çıkıyor seninle flört ediyor ama esinden ayrilmiyor ki ayrilmayacak da zaten muhtemelen. ..Aşk in artik ayaklar altına alındı gini gormek beni üzüyor ki bu ask değil aldanis (buraya acilan bi kac konudan sonra)
Hay Allah im krize girdim suan esim tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor ay catlayacagimmmcokta atesli bir yorummus yazik olmus...
Sende bir garipsin
Adam eşin değilde tecavüzcü Coşkun gibi anlatmışsın
Eve geldik demesen işyerinden bi adam yolda seni taciz ediyo sanırdım
Detaya girmene de gerek yok oramı sıktı vs diye
Hani desen ki bi işe yardım etmiyor bende yoruluyorum, önce yardım etsin vs
Sen direk laptopı atıyosun
bu nasıl bir üsluptur yahu..
Sapıktan mı bahsediyorsunuz kocanızdan mı?
gece gece olur boyle seyler takmaBen de bu yorum yuzunden baska yanlis konuya yazdim sandim
Gerçekten hangi konuya yazacaktım onuda unuttum gülmekten başım a agri girdiBen de bu yorum yuzunden baska yanlis konuya yazdim sandim
Ay en onemli konu bu benceGerçekten hangi konuya yazacaktım onuda unuttum gülmekten başım a agri girdi
Neyse ben yorumumu yaptım mi yaptım gerisi mühim degil ki zaten ben yogumAy en onemli konu bu bence
vala kızlar katılıyorum size
bu kadar ayrıntılı pek hoş olmamış
üstelik eşin o senin
işimi bitirdim fln ne demek
sen iş yapmak için mi evlendin o adamla
insanların eşleriyle ilgilenmeleri daha önemli değil mi
ben bekarım ama şahsen evli olsam eşim işimden önce gelir
bulaşık iki dk sonrada toplanabilir
ne biliyim
bence sen kendine sor eşini seviyo musun
sanki rahatsız oluyosun ondan
hayır balayında italya ya gittik. ama italya da bıle agladım. sureklı para muhabbetı yaptı. yok goguslerın sarkmış, yok popon sarkmış , yok kilo almışsın.
Ver gitsin demi mezara mı götürecen.Hemen üstüme atlıyor, korkuyorum deyince dayak atıyor sandım.
Kocan atlamayacak da ben mi atlayacağım üstüne ya, ahahahahah. Şu kocalarınıza pintilik etmeyin bayanlar.
Yoksa bacaklarınızın arasında Tutankhamen'in Kayıp Hazinesi mi var ahahahah.
evlenmeden once bana cok mantıklı , vıcdanlı , dusuncelı bırı geldı. evlenmeden once aldıgım evde oturuyoruz, benim sayemde kira ödememiz yok , daha askerliğini bile yapmadı , ben her ay kredi kartına 1500 TL ödeme yapıyorum ıtalya tatılı , o ,bu şu derken . dugunden once konuştugumuzdan takıları harcamayız dedıgımde tamam demıştı. evlendık bır ay ıcınde borçlarını kapattı takılarla .. ve gecen ay ıddıa oynamış 3000 TL kaybetmış , bana da 3 ay ben bırsey odeyemem faturaları sen ödersin deyince , boyle bırsey nasıl yaptın nasıl cesaret ettin deyınce de yemeye , içmeye , sıçmaya gelince varsın para vermeye gelince yoksun dedi. unutamıyorum bu lafını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?