nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

bütün işi neden sizyapıyorsunuz? neden yemek çay vs. hep sizde. siz önce bunları ayarlayın iş bölümü yapın bence. fazla yoruluyorsunuz ve eşinizin yaptıkları size batıyor resmen. yoksa sizinde hoşunuza gidebilir bu ilgisi. ama bunalmışsınız.

eşinizde ne şanslıymış yaa. ev var herşey önüne geliyor.tabiki bütün parayı iddiaya yatırır.rahat adam. benim koca kendine bi pantolon alacak onu düşünüyor alsammı diye çünkü çalıştığım halde her sorumluluk onda. temizlikte ortak vs vs.

Erkek adam benim oğlum göster amcalara ppni kafasıyla büyütülmüş testesteronus libidus cinsi eşiniz (bu günlerde çok belgesel izledim de ) Ne yazıkki toplumda erkek adam benim oğlum bak kızlar sana hasta, kadının poposuna bak göğsüne bak off diye geçirilmiş ergenlik sonucu kendine ait kadın bulunca hor kullanma kafası.. Aslında psikolog ile görüşse bir süre altta yatan nedeni çıkar, kendini frenlemeyide. Kısacası o tipler erkeklik kanıtlama çabasından bu tarz davranışlar gösterir yani geneldesi. Kendini kanıtlama çabası böyle.. Psikolğu düşünün derim..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
İş dönüşü yorgunsun, yapılacak bir sürü iş var, yapılmasa olmaz misal mutfağı dağınık bırakıp yatamazsın, bu gece yemek yok gel sevişelim desen yemek olmadığına homurdanır ama sorsan yemek falan istemez onlar. Akşam olur sabah 6 da kalkmış, bütün gün çalışmışsındır , bir de evde koşturma uykun gelir ama o da kabahat, neden uyuyorsun ki canım tavuklar gibi 11,5 da uykun geliyor. Sen benim için hiç bir şey yapmıyorsun, her şey senin istediğin gibi oluyor, emir eri gibi yaşıyoruz , ben adrenalin istiyorum, heyecan istiyorum, yaşayamadığım her şeyi istiyorum, istiyorum da istiyorum, sen ne istiyorsun yokkkkk. İş dönüşü yemek, sofra, ortalık, ilgi her şeye tamam dedin bu sefer de hadi şu maç yorumlarını izleyelim de yatalım gelir arkasından, bahsettiği programın bitmesi saat biiiirrrrr !!! Bu arada çay, kahve, meyve bilimum hizmet tam, ağa battaniyenin altından buyuruyor, siz de kadınmısınız peehhhh, duyanda taş taşıyorsunuz sanacak =)))) Velhasıl yok bir çözümü, adam neyse o ama ben anladım seni =)))

yeni üye ve konumuz göğüslerin mıncırılması... fake bacım bi sektir git ya

Mukemmeliyetcilik vesselam...yani herşey tam olsun ev düzenli ve temiz işler bitmiş sizde yorgun değilken mi ancak olur böyle oynaşmalar...
Bence sorun sizde evinizde görevli değilsiniz eşsiniz hanımsınız ...Bence işleri bırakın yemegi yiyip rahatlayin olmadı yatmadan makineye diziverirsjjiz...önce birbirinizle ilgilenin son enerjinizi eve harcarsınız olacağı bu...
Hatta adama bir ton iş var ama ben seni özledim deyin ve konuya girirverin yahu

Maddi manevi bütün yük senin omuzlarında

Yazdıklarina bakınca eşinin anlayissiz, vurdum duymaz, saygısız ve işine geldiği gibi davranan, yol yordam bilmeyen, kaypak bi insan olduğunu düşündüm

Zaten sogutmus seni kendinden höt de
Şımartma şunu daha fazla
Köpeği bile egitirken hayır yapma diye komut verince dinliyo

Geçen vakitleriniz normal değil aynı şartlarda çalışıp yaşıyorsanız size ev isleri konusunda maddi manevi konularda destek olmalı en son meme peşinde koşsun...saygınlığını yitiren bir koca olmasada olur. Egitilir mi bilmem ama bir therapist belki hatalarını görmesini sağlar.Kolayliklar dilerim arkadaşım gerçekten gerginlik veren bir evlilik

Tüm yorumları okumadım olan biten tam olarak ne bilmiyorum ama bahsettiğin kişi senin eşin!!
Üzgünüm ama sorun eşinizde değil sizde. 6-7 aylık evlisiniz hala cicim ayı sayılır. Birkaç kez o an yaptığın işi bırakıp karşılık versen belki o da sürekli seni sıkıştırmaz. Bence pek çok yönden erkek sürekli geri çevrilmemeli.
İnancınızı bilmem ama İslâmiyette hasta olmadıkça kadın eşini reddedemez. Bunu bir kenara bırakın erkekler yaratılışları gereği cinselliğe kadınlardan daha çok ihtiyaç duyar. Siz her defasında adamı geri iterseniz sizi aldattığını öğrendiğinizde dövünmeye hakkınız olmaz.
En büyük sorun evliliğinizde. İstemediğiniz bir adamla neden hala evlisiniz ki? Ölse de kurtulsam diyebileceğiniz biri elbette ki size yaklaşsa itici gelir. Önce kocanızın değil kendi davranışlarınızı sorgulayın. Eğer evliliğinizde bir sorun varsa da boşanın gitsin bu düşüncelerle ömür mü geçer?

Kocan belli ki seni istiyor ve seviyor ama sen i bilemiyorum

Menfaatciymis esiniz her yonden..allah yardimciniz olsun.boylesiyle omur gecmez.asalak gibi yasiyo resmen..peki neden katlaniyonuz..sevgi var mi icinizde hala

Yorlari okumadim eminim ki baya kafaya alan olmustur.
Kendinizi emziren anne ,kocanizida emzirme cocugu gibi anlatmissiniz. Kocanizin istegi yada teshir oldugu belli noktolarin olmasi gayet normal . Siz mi cinsellikten uzaksiniz acaba. Esiminde bana yaklasimlari olur bu gayet normal benimde hosuma gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…