Seni o kadar iyi anlıyorum ki
İş dönüşü yorgunsun, yapılacak bir sürü iş var, yapılmasa olmaz misal mutfağı dağınık bırakıp yatamazsın, bu gece yemek yok gel sevişelim desen yemek olmadığına homurdanır ama sorsan yemek falan istemez onlar. Akşam olur sabah 6 da kalkmış, bütün gün çalışmışsındır , bir de evde koşturma uykun gelir ama o da kabahat, neden uyuyorsun ki canım tavuklar gibi 11,5 da uykun geliyor. Sen benim için hiç bir şey yapmıyorsun, her şey senin istediğin gibi oluyor, emir eri gibi yaşıyoruz , ben adrenalin istiyorum, heyecan istiyorum, yaşayamadığım her şeyi istiyorum, istiyorum da istiyorum, sen ne istiyorsun yokkkkk. İş dönüşü yemek, sofra, ortalık, ilgi her şeye tamam dedin bu sefer de hadi şu maç yorumlarını izleyelim de yatalım gelir arkasından, bahsettiği programın bitmesi saat biiiirrrrr !!! Bu arada çay, kahve, meyve bilimum hizmet tam, ağa battaniyenin altından buyuruyor, siz de kadınmısınız peehhhh, duyanda taş taşıyorsunuz sanacak =)))) Velhasıl yok bir çözümü, adam neyse o ama ben anladım seni =)))