• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

Seni o kadar iyi anlıyorum ki
İş dönüşü yorgunsun, yapılacak bir sürü iş var, yapılmasa olmaz misal mutfağı dağınık bırakıp yatamazsın, bu gece yemek yok gel sevişelim desen yemek olmadığına homurdanır ama sorsan yemek falan istemez onlar. Akşam olur sabah 6 da kalkmış, bütün gün çalışmışsındır , bir de evde koşturma uykun gelir ama o da kabahat, neden uyuyorsun ki canım tavuklar gibi 11,5 da uykun geliyor. Sen benim için hiç bir şey yapmıyorsun, her şey senin istediğin gibi oluyor, emir eri gibi yaşıyoruz , ben adrenalin istiyorum, heyecan istiyorum, yaşayamadığım her şeyi istiyorum, istiyorum da istiyorum, sen ne istiyorsun yokkkkk. İş dönüşü yemek, sofra, ortalık, ilgi her şeye tamam dedin bu sefer de hadi şu maç yorumlarını izleyelim de yatalım gelir arkasından, bahsettiği programın bitmesi saat biiiirrrrr !!! Bu arada çay, kahve, meyve bilimum hizmet tam, ağa battaniyenin altından buyuruyor, siz de kadınmısınız peehhhh, duyanda taş taşıyorsunuz sanacak =)))) Velhasıl yok bir çözümü, adam neyse o ama ben anladım seni =)))
böyle evlilik çekilmez ya yazık günah kadınların canı yok mu? yüz verilmemeli bu erkeklere. it gibi ağzına s.çana kul köle oluyorlar

nisan 2015 de evlendık, evlendiğimizden beri sorunlarımız var artık dokunması bıle rahatsız ediyor. bıraz da nefes almak ıstıyorum sureklı başımda , ıs yerınde bıle anıden cıkıp gelebılıyor. rahat hıssetmek ıstıyorum. tamam oh mutfagı topladım. rahatım dedıgımde hemen o gelıp oramı buramı sıkıyor.
Yani ben sizi anliyaboliyorum durmadan bunu yapiyorsa tuhaf ara sira olsa neyse cinsel iliki mi istiyor hergün yada sif o gögus sikmada mi birakiyor

Oh.. Dayamış sırtını hükümet gibi evi parası olan elinden is gelen kadina gel keyfim gel.. Ben olsam ben de keyfe gelir meme minciklarim devamlı bi de üstüne. Yani bilemiyorum baska şehre kacarim heralde o kadar rahatsiz oluyorsam.

Odun ya.
Tamam sevişmek isteyebilir ki gayet doğal. Önce gelip sarılsın,öpsün,elini tutsun,saçını okşasın,güzel bir kelam etsin vs vs ama sapık gibi memeye yapışmak,mıncıklamak itici yani,sevişeceği varsada sevişmez insan. Ayrıca kadın rahatça odasında giyinemiyor bile o raddeye gelmiş. Konu sahibi haklı bence.
Birde sanki ben sürekli kocasi tarafından mıncırılan başka bir üye daha vardı diye hatırlıyorum kimdi o hatırlayan varmı? Oda yaka silkiyordu kocasından.

Haklisiniz tabi ki.
Koca poposunu kaldir bir iki isin ucundan tutsun sevismeyi haketsin.
İgrenc bi durum.
Afedersiniz ama tam okuzzzz

Son düzenleme:
Adam in 3 aylık bebeği var ama apt dan baska kizla çıkıyor seninle flört ediyor ama esinden ayrilmiyor ki ayrilmayacak da zaten muhtemelen. ..Aşk in artik ayaklar altına alındı gini gormek beni üzüyor ki bu ask değil aldanis (buraya acilan bi kac konudan sonra)

Adam in 3 aylık bebeği var ama apt dan baska kizla çıkıyor seninle flört ediyor ama esinden ayrilmiyor ki ayrilmayacak da zaten muhtemelen. ..Aşk in artik ayaklar altına alındı gini gormek beni üzüyor ki bu ask değil aldanis (buraya acilan bi kac konudan sonra)[/QUOTEr]
Rezillik yanlış konuya yazdım:eek:

Adam in 3 aylık bebeği var ama apt dan baska kizla çıkıyor seninle flört ediyor ama esinden ayrilmiyor ki ayrilmayacak da zaten muhtemelen. ..Aşk in artik ayaklar altına alındı gini gormek beni üzüyor ki bu ask değil aldanis (buraya acilan bi kac konudan sonra)
seni ben bi yerden cıkarıcam diyorum diyorum @_haymeana_ @_haymeana_

Back
X