Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl davranırsam kayınvalidem ler beni yanlış anlamaz
Yerini bilen gelinim.Saygimi da gosteririm,sonra herkes kapisini kapar,kendi hayatina doner,kizi mi kalmis,cocuk mu baktiracakmisim hic isim olmaz.3 cocugumu dirhem yardim beklemeden buyuttum cok sukur...
Yerini bilen gelinim.Saygimi da gosteririm,sonra herkes kapisini kapar,kendi hayatina doner,kizi mi kalmis,cocuk mu baktiracakmisim hic isim olmaz.3 cocugumu dirhem yardim beklemeden buyuttum cok sukur...
Zaten ayrı evde oturuordum başka Bi şehre taşındık Evimizi kiraya verdik şimdi geriye dönecez birikim yapmamız gerekiyor 1 sene eşimin işi kendi köyünde
Eleştirebilirisiniz ben gurbete evlendiğim için kayınvalidemi annem yerine koydum ihtiyacım olduğu zamanlar oldu olucak ta. Onunda bana ihtiyacı olucak seve seve giderim. Görümcem bencil davranıyo biraz bnu anlatmaya çalışıyorum. Yalnız kalıyorum yanimda Bı büyüğe ihtiyaç varken
İnsanlar ülke değiştiriyor, ailelerini yıllarca göremiyor. Aynı ülkede farklı şehirlerde yaşamak ne ki? Yanında bir büyüğe ihtiyaç duyuyorsan evlenmeyecektin. Demek ki evlenecek olgunlukta değilmişsin.
Benim görümcem bıraksaydı yardım alabilecek bir durumum olucaktı olmadı. Kendim büyüttüm çok şükür. Ne güzel söylüyosun insanlar yurt dışına evleniyorlar tek başına kalıyorlar görümcem de evlenöeseydi o zaman bakamayacaksa dimi çelişmeeee
İnsanlar ülke değiştiriyor, ailelerini yıllarca göremiyor. Aynı ülkede farklı şehirlerde yaşamak ne ki? Yanında bir büyüğe ihtiyaç duyuyorsan evlenmeyecektin. Demek ki evlenecek olgunlukta değilmişsin.
Benim kimseden bişey beklediğim yok 4 yıllık evliyim ne kendi annemden ne de kayınvalidem den bişey gördüm.istemezdimde Ama bazen oluyo hayat bu ihtiyacın olabiliyor. Yanında destek arıyor insan
konuyu silmişsiniz işte bundan bahsediyorum. Kuzenimin konusu dediğiniz konuda kendiniz gibi yazmışsınız yani üyelikleri tek kişi kullanabilir bu da diğer kural Mune