Nasıl davranırsam kayınvalidem ler beni yanlış anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu yüzdende bir oturmak istıorm çocuğuma bakacak kimse yok. Görümcemin çocuklarını kv büyüttü
Karşılıklı olarak anlaşıp beraber yaşarsınız ona kimse bir şey diyemez. Hepimizin demek istediği o evde kimin kalıp kalmayacağına müdahale edemezsiniz

Nasıl kan bağım yok gelin ne demek sana göre ya. İyi bende o benim annem değil diyim
Ee kan baginiz yok doğru ama bu. Buna niye itiraz ediyorsun. Kayınvaliden akrabansa kan bağın vardr tabi. Benim. Annem değil desende doğru olur çünkü eşinin annesi olduğu icjn anne diyorsun. Kan bağın yok yani. Her şeyi neden yanlış anlıyorsun ki.

Kayınvalideniz, öz anneniz değil. Kızıyla kendinizi bir tutmanız doğru değil
Ben yalnız kaldığım için kv
Geliniyle oğlundan ayrilmak istemeyen kaynana gördüm de. Kaynanadan ayrilmak istemeyen vakit gecirmek isteyen gelin ilk defa görüyorum 😬
İmkan varsa ayni evde kalmayin imkan yoksa mecbur itiraz etmeyeceksiniz. Kendi kızına git demez demesin de zaten mantikli değil yanlis düşünüyorsunuz.
Görümcem bana anlayış göstermemeli mi sizce.

Ee kan baginiz yok doğru ama bu. Buna niye itiraz ediyorsun. Kayınvaliden akrabansa kan bağın vardr tabi. Benim. Annem değil desende doğru olur çünkü eşinin annesi olduğu icjn anne diyorsun. Kan bağın yok yani. Her şeyi neden yanlış anlıyorsun ki.evleninc

Evlenince eşinin annesi de annen olur Bi kan bağına ihtiyaç yok anne kız olmak için.
Tamam da sen kan bağın yok diyen arkadaşa nasıl kan bağım yok sonuçta gelinim diyorsun. Kan bağın yok eşinin annesi o yüzden senin annen. Kan bağın olduğu için değil yine her zman ki gibi yanlış anlamaya devm ediyorsun :sampiyon:

Ben yalnız kaldığım için kv

Görümcem bana anlayış göstermemeli mi sizce.
Aslinda sürekli annesindeyse mesela abisiyle yengesi gelcekse ev cok kalabalik olcak anneme zahmet olcak diye dusunup kendi evine gidebilir. Biraz da abimler kalsin diyebilir. Bu konuda sizi anliyorum tamamen haksiz değilsiniz.
Ama bahsettigimiz kisiler kaynana ve görümce olunca bu anlayisi beklemek zor. Bosuna adi gorumce degil 😂 söyleseniz siz kötu gelin olursunuz bi anda. Ama ben anladim sizin demek istediginizi. Keske düşünceli olsalar..

Eleştirebilirisiniz ben gurbete evlendiğim için kayınvalidemi annem yerine koydum ihtiyacım olduğu zamanlar oldu olucak ta. Onunda bana ihtiyacı olucak seve seve giderim. Görümcem bencil davranıyo biraz bnu anlatmaya çalışıyorum. Yalnız kalıyorum yanimda Bı büyüğe ihtiyaç varken. Görümcemin evine gitme olasılığı var çünkü içgüveysi oturmuyolar. Eşimin ve benim onun ailesine ihtiyacımız var bnu onlara söylerken kırmadan nasıl söyleyebiliriz bunu sordum sadece.

Tamam da sen kan bağın yok diyen arkadaşa nasıl kan bağım yok sonuçta gelinim diyorsun. Kan bağın yok eşinin annesi o yüzden senin annen. Kan bağın olduğu için değil yine her zman ki gibi yanlış anlamaya devm ediyorsun :sampiyon:

Eleştirebilirisiniz ben gurbete evlendiğim için kayınvalidemi annem yerine koydum ihtiyacım olduğu zamanlar oldu olucak ta. Onunda bana ihtiyacı olucak seve seve giderim. Görümcem bencil davranıyo biraz bnu anlatmaya çalışıyorum. Yalnız kalıyorum yanimda Bı büyüğe ihtiyaç varken. Görümcemin evine gitme olasılığı var çünkü içgüveysi oturmuyolar. Eşimin ve benim onun ailesine ihtiyacımız var bnu onlara söylerken kırmadan nasıl söyleyebiliriz bunu sordum sadece.
Eşin konuşsun. Kırılırlar mı kırılmazlar mı durumu olamaz zaten, oğulları onların. Sen elleme.

Galiba bu msjin durumu anlatmak için daha iyi oldu. Şimdi amacımız seni eleştirmek değil ama sen sürekli Görümcenin o evden gitmesinden bahsettin onu istemiyor gibi. Benim yerim onun yeri değil dedin orası yanlış. Ama Görümcenin durumu iyi evine gitme durumu varsa ve senin de ihtiyacın varsa senin kalman daha mantıklı. Ev ev üzerine kurulmaz helede o kadar kalabalık hiç yaşanmaz. Esın olayı cozzun artık güzel dille anlatsın

Yav yoruma bak ya. 😆Benim zaten evim var orda tenezzül mü ahahaha Allah seni.. Annem babam onlarda benim ister yanlarında oturmak isterim ister ayrı. Ne prensipmiş kv le oturup tenezzül etmemek fazla yükmüssün sanırım onlara. Ben yük değilim evin geliniyim ister kalırım ister giderim kvle kalmak istiyorum dedik ya saçma sapan yorum yapıyorsun alay etcenya tıı
Tenezzul tabii.3 kurus icin.
Annen baban onlar ama onlarla yasamak istiyorum degil zorundayiz yazmissin ilk mesajda..
Eviniz kirada,paraciklar bizle kalsin,biz kv ile😂😂
Anne baba ha,gecelim bunlari,yenisiniz sitede zaten belli,biz neleer gorduk burada:kahve:

Galiba bu msjin durumu anlatmak için daha iyi oldu. Şimdi amacımız seni eleştirmek değil ama sen sürekli Görümcenin o evden gitmesinden bahsettin onu istemiyor gibi. Benim yerim onun yeri değil dedin orası yanlış. Ama Görümcenin durumu iyi evine gitme durumu varsa ve senin de ihtiyacın varsa senin kalman daha mantıklı. Ev ev üzerine kurulmaz helede o kadar kalabalık hiç yaşanmaz. Esın olayı cozzun artık güzel dille anlatsın

Ne alaka ya. Kızı tabiiki gelicek ben nasıl engel olabilirim. Gelmesini temelli ye çevirdi diyorum. Sen ister Msn görümcenle yaşamak. Biz bir oturuyoruz demiyorlar anlatamıyorum kv dese biz bir otururorz bişe demem. Görümcem hep hastayım halsizim diyip annesini yanında istıyo konu bu. laflarına dikkat et insanları tam dinlemeden hakaret edemezssin
Kaynana evinde isin ne o zaman. Kir dizini kendi evinde otur. Kizi anasina gitsin istemeyip anasina yerlesiyosun. Beyin bedava mübarek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X