Nasıl davranırsam kayınvalidem ler beni yanlış anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav yoruma bak ya. 😆Benim zaten evim var orda tenezzül mü ahahaha Allah seni.. Annem babam onlarda benim ister yanlarında oturmak isterim ister ayrı. Ne prensipmiş kv le oturup tenezzül etmemek fazla yükmüssün sanırım onlara. Ben yük değilim evin geliniyim ister kalırım ister giderim kvle kalmak istiyorum dedik ya saçma sapan yorum yapıyorsun alay etcenya tıı
Ama sanırım onlar istemiyor gibi kimse kalmana bisi demiyor ki sen görümceni istemiyorsun ama onlar birlikte oturuyor sen kayınvaliden ile görümcen arasında ki samimiyeti kıskanıyorsun samimi olsun istemiyorsun ama bugün yengem anneme gel benle kal dese bende anneme gel benle kal desem gelir bende kalır bu bağ çok farklı bisi

Benimde orda evim var ama kirada ve belli Bi birikim için 1 sene veya daha fazla oturmam lazım. Mecburum. Eşim konuşucak ailesiyle. Zaten görümcem gelmesin demiyorum ki tabiiki gelicek ama sanki Bi tek kendi evlat mış gibi davranınca olmuyor
Görümcenin maddi durumu iyi mi? O zaman belki kurulu düzeni varsa kardeşinin ihtiyacı var diye kendi evine geçebilir. Ama sen orada kalmak bana yakisir gibi konuşursan yanlış olur. Oda evlat atamaz tam tersi arada kalır kayınvaliden. Esın görümcen ile konuşsun bence. Kayınvaliden kızına git diyemez

Ama sanırım onlar istemiyor gibi kimse kalmana bisi demiyor ki sen görümceni istemiyorsun ama onlar birlikte oturuyor sen kayınvaliden ile görümcen arasında ki samimiyeti kıskanıyorsun samimi olsun istemiyorsun ama bugün yengem anneme gel benle kal dese bende anneme gel benle kal desem gelir bende kalır bu bağ çok farklı bisi
Kv lere göre alında erkekle yani oğluyla kalmak daha normal ve daha çok istenen şey

Görümcenin maddi durumu iyi mi? O zaman belki kurulu düzeni varsa kardeşinin ihtiyacı var diye kendi evine geçebilir. Ama sen orada kalmak bana yakisir gibi konuşursan yanlış olur. Oda evlat atamaz tam tersi arada kalır kayınvaliden. Esın görümcen ile konuşsun bence. Kayınvaliden kızına git diyemez
Kv yaşlanığı zaman bakmak sana yakışır diyo ama hep bana

Ya ben ne olursa olsun birikim yapacam diye kimseye minnet duymazdım kendi annem bile olsa sonuçta kirada eviniz varken niye kv evi onu da hiç anlamış değilim siz birikim yapacaksınız diye kimse kurulu düzenini bozmak zorunda değil belki kv istiyor kızıyla oturmak bunu da düşünün onun da düzeni bozulmuş oluyor

Yok kv bana da öyle düşkün ama kızı hep ihtiyacı varmış gibi davranıyor annesine hep engelliyor yani

Kiraya verdiğiniz bir eviniz varken neden sıkış tepis yaşama isteği var içinizde. Böyle bir imkan varken neden gorumceyi kendi evine gönderme isteği var onu anlamdım. Siz buraya konu acarken her yoruma açık olmanız gerekirdi ama tam tersi herkesin sizi savunmasını bekliyorsunuz.
Hayır öyle Bi beklentim yok ben böyle düşünüyorum başkası farklı olabilir bunlar.

Ya ben ne olursa olsun birikim yapacam diye kimseye minnet duymazdım kendi annem bile olsa sonuçta kirada eviniz varken niye kv evi onu da hiç anlamış değilim siz birikim yapacaksınız diye kimse kurulu düzenini bozmak zorunda değil belki kv istiyor kızıyla oturmak bunu da düşünün okv nun da düzeni bozulmuş oluyor

Kv yaşlanığı zaman bakmak sana yakışır diyo ama hep bana
Sürekli kızıyla oturup yaşlanınca sana bak derse zaten kayınvaliden hata etmiş olur. Sende cevabını veririsn o zman. Kimle yaşadıysa zamanında oturup rahat ettiyse o baksin

Dogrumu anladim ben. Insallah anlamamisimdir. Simdi siz kv evine yerleseceksiniz,kizi eve gelmesin istiyorsunuz. Yuzsuzlugun bu kadarina pes.
Ne alaka ya. Kızı tabiiki gelicek ben nasıl engel olabilirim. Gelmesini temelli ye çevirdi diyorum. Sen ister Msn görümcenle yaşamak. Biz bir oturuyoruz demiyorlar anlatamıyorum kv dese biz bir otururorz bişe demem. Görümcem hep hastayım halsizim diyip annesini yanında istıyo konu bu. laflarına dikkat et insanları tam dinlemeden hakaret edemezssin

Benimde orda evim var ama kirada ve belli Bi birikim için 1 sene veya daha fazla oturmam lazım. Mecburum. Eşim konuşucak ailesiyle. Zaten görümcem gelmesin demiyorum ki tabiiki gelicek ama sanki Bi tek kendi evlat mış gibi davranınca olmuyor
Ee sen de işe gir çalış madem, eşine destek ol. Birikim yapmak için başkasının evine sığınmak çok absürt. Zor durumda olsaydınız anlardım.

Ne alaka ya. Kızı tabiiki gelicek ben nasıl engel olabilirim. Gelmesini temelli ye çevirdi diyorum. Sen ister Msn görümcenle yaşamak. Biz bir oturuyoruz demiyorlar anlatamıyorum kv dese biz bir otururorz bişe demem. Görümcem hep hastayım halsizim diyip annesini yanında istıyo konu bu. laflarına dikkat et insanları tam dinlemeden hakaret edemezssin
Canı nasıl isterse öyle yapar, o özbeöz annesi. Senin hiçbir kan bağın yok.

Ee sen de işe gir çalış madem, eşine destek ol. Birikim yapmak için başkasının evine sığınmak çok absürt. Zor durumda olsaydınız anlardım.
İşte bu yüzdende bir oturmak istıorm çocuğuma bakacak kimse yok. Görümcemin çocuklarını kv büyüttü

Yaa ne güzel işte kv kızının derdine düşmüş kızıyla ilgilensin sende bak başının çaresine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X