- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi Amphitrite35
ekimde evlendik ve eşimin ailesi ile şu anda sorunlarımız daha beter oldu ve eşim benden daha beter şok olmuş durumda ailesinin yaşattıklarından . düğüne hazırlık sürecinde kayınpederim eşime hep söz verdi ben arkanızdayım ne gerekiyorsa yapıcam diye ben nişanda olanlardan sonra hiçbir şeylerine güvenmedim tabi ki o güveni kırmışlardı benim gözümde ama eşim çok mutlu oluyodu onların laflarından , sözde bizim için kredi çekti , ne üzerine düşüyorsa yapıcaktı ama oğluna bişey alınırken on lira verirken bile kırk kere düşünüyordu, adam sözde oğlu için kredi çekti ama pek bi faydasını göremedik :) o sıralarda eşim işsizdi ama o çalışırken biz çoğu şeyimizi aldık zaten sağolsun bizimkilerde eşyaların çoğunu aldılar pek bişeye ihtiycımız yoktu çeğizimde de herşeyim fazlasıyla çifter çifter vardı nerdeyse , biz düğün istemiyoduk babası düğün diye tutturdu gitti kendi kafasına göre kimseye danışmadan salon tuttu neymiş onlarda adetmiş herkes ayıplarmış yapmazlarsa, bizde tamam sen karşılayabiliyosan yap dedik oda yapıcam ben herşeyi merak etmeyin dedi yine, bide üstüne yemekli erkek kınası yaptılar :) içki ve yemek masrafı ile biz bir yıl geçinirdik. adam sanki hakkıymış gibi dügünde onlara emanet ettiğim takıları gidip düğün salonunda açmış içinden bütün paraları alıp bize hiçbişey söylemeden öylece bize vermiş. hem eşim çalışmıyo hem birsürü borcumuz varken bide böyle bir sorunla karşılaştık neymiş düğün salonu ve tüm masrafaların parasını ödemiş birsürü borcu varmış ,eşim ailesinin yaptıklarından çok utandı ve hiçbir zaman düzelmiyceğini söyluyor, eşimin onlara tavır koymasından dolayı sanki hiçbişey olmamış gibi ailesi neden aramıyosun sormuyosun onlar mı yapıyo seni böyle diye utanmadan benle ve ailemle uğraşıyolar hala , kayınpederimin en çok kafama taktığım lafı da şu oldu eşimi sürekli arayıp duruyolar bir gün açtı ve beni artık arayıp sormayın görüşmek istemiyorum anlamıyomusunuz dedi kayınpederde onların avukatlığını yapma bana dedi eşim sizin yüzünüden yeni evliliğimi yaşayamadım sorunlar yaşıyoruz bitme durumuna geldi dedi oda biterse bitsin çıkgel biz sana bakarız 25 yaşına kadar baktık demez mi , ozaman ne yapmaya çalıştıklarını anladım, şimdi düşünüyorum ben bunlarla nasıl mücadele edicem , oğlunun hakkı olan parayı çalan insanlara nasıl anne baba diycem , hiçbir şekilde bir araya gelmek istemiyorum bu mümkünmü sizce ????