- Konu Sahibi lavantabahcesi35
Benim her zaman söylediğim bir konuya değinmişsiniz Ben çeşitli sebeplerden dolayı üniversiteye geç gittim nişalımda aynı şekilde tesadüfen şuan AÖF tamamlıyoruz kısa dönem için bedelli benimde aklımda.Şuan zaten ev arkadaşı ile yaşıyor yani evlensekte aynı hesap bana göre evlensek olur üstelik daha az masraf olur en azından dışarda yemek yemez daha iyi ders çalışırız vs. Gel gelelim kv buna karşı istemiyor nişanlımda bi olur diyor bihayır olmaz diyor oda annesine göre değişio fikirleri genellikle annesi geldiği zamanlar hayır evlenemeyiz askerden önce diyor. Benim ve ailemin acısından sıkıntı yok askerden öncede çünkü 2 yıl okul var kalmazsak oda 6 ay askerlik döndükten sonra iş diyenler olacak aile şirketindeyiz iş sıkıntımız yok gibi bişey. Annem 2 yıl süre verdi nişanlıma eğer okul uzarsa düğün yapılcak dedi ama bakalım. Askerden önce evliliğe ikna edemiyorum kısacası bana bu konuyu açma diyor
Hakkatten daha çok yolunuz varmış. Çok acele etmişsiniz. Evlilik sanıldığı kadar kolay bir şey değil ki. Hem daha okullarınız varmış hem de bir hayır diyen bir evet diyen (şuan da evlenme konusunda) bir sözlün var. Kendin diyorsun annesine göre fikirleri değişiyor diye. Ağrısız başını ağrıtmaya mı çalışıyorsun, evlenince bekar hayatı gibi olmaz. Kv daha çok karışır, okullarınızı bitirin askerliğini bir yapsın gelsin. En önemlisi maddi olarak kendi ayakları üstünde dursun.