Nasıl davranmalı bu durumda ?

Benim her zaman söylediğim bir konuya değinmişsiniz Ben çeşitli sebeplerden dolayı üniversiteye geç gittim nişalımda aynı şekilde tesadüfen şuan AÖF tamamlıyoruz kısa dönem için bedelli benimde aklımda.Şuan zaten ev arkadaşı ile yaşıyor yani evlensekte aynı hesap bana göre evlensek olur üstelik daha az masraf olur en azından dışarda yemek yemez daha iyi ders çalışırız vs. Gel gelelim kv buna karşı istemiyor nişanlımda bi olur diyor bihayır olmaz diyor oda annesine göre değişio fikirleri genellikle annesi geldiği zamanlar hayır evlenemeyiz askerden önce diyor. Benim ve ailemin acısından sıkıntı yok askerden öncede çünkü 2 yıl okul var kalmazsak oda 6 ay askerlik döndükten sonra iş diyenler olacak aile şirketindeyiz iş sıkıntımız yok gibi bişey. Annem 2 yıl süre verdi nişanlıma eğer okul uzarsa düğün yapılcak dedi ama bakalım. Askerden önce evliliğe ikna edemiyorum kısacası bana bu konuyu açma diyor

Hakkatten daha çok yolunuz varmış. Çok acele etmişsiniz. Evlilik sanıldığı kadar kolay bir şey değil ki. Hem daha okullarınız varmış hem de bir hayır diyen bir evet diyen (şuan da evlenme konusunda) bir sözlün var. Kendin diyorsun annesine göre fikirleri değişiyor diye. Ağrısız başını ağrıtmaya mı çalışıyorsun, evlenince bekar hayatı gibi olmaz. Kv daha çok karışır, okullarınızı bitirin askerliğini bir yapsın gelsin. En önemlisi maddi olarak kendi ayakları üstünde dursun.

Daha iki yıl okul var ve kısa dönem askerlik var diyorsunuz ama bir yandan da benim şehrime çalışmaya geldi diyorsunuz siz 26 yaşındayım diyorsunuz okuyorum daha diyorsunuz anlayamadım ben bu işi. Annesi daha okulu var ve askerliği var diye erken olduğunu düşünüyordur büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak nişan yapsanız herkes evlilik ne zaman diyecek siz de evlensem de okuyabilirim diyorsunuz ama daha sözlünüzün okulu var çünkü 2 yıl okul ve askerlik var demişsiniz ee çalışıyorsa bile askere gidince çıkacak eh siz de okuyorsunuz çalışamazsınız nasıl geçineceksiniz bence bekleyebilirsiniz ayrıca not ne alaka onu anlamadım bulup okumuşsun telefon var artık telefonda söyler söyleyeceğini not koymak ne alaka. Ne karar verirsen arkandayız yazmış filan mektup arkadaşı sanki annesiyle. Yani daha şartlar olmuşmamış evlenmeniz için.

Daha iki yıl okul var ve kısa dönem askerlik var diyorsunuz ama bir yandan da benim şehrime çalışmaya geldi diyorsunuz siz 26 yaşındayım diyorsunuz okuyorum daha diyorsunuz anlayamadım ben bu işi. Annesi daha okulu var ve askerliği var diye erken olduğunu düşünüyordur büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum sonuç olarak nişan yapsanız herkes evlilik ne zaman diyecek siz de evlensem de okuyabilirim diyorsunuz ama daha sözlünüzün okulu var çünkü 2 yıl okul ve askerlik var demişsiniz ee çalışıyorsa bile askere gidince çıkacak eh siz de okuyorsunuz çalışamazsınız nasıl geçineceksiniz bence bekleyebilirsiniz ayrıca not ne alaka onu anlamadım bulup okumuşsun telefon var artık telefonda söyler söyleyeceğini not koymak ne alaka. Ne karar verirsen arkandayız yazmış filan mektup arkadaşı sanki annesiyle. Yani daha şartlar olmuşmamış evlenmeniz için.
Daha öncede yazdım aile şirketindeyiz ve döndükten sonra açıkta kalması gibi bir durum söz konusu değil. Aynı şey benim içinde geçerli.Ben zaten illa askerden önce olsun demiyorum oda bir seçenek sadece hem okuyup hem çalışıyoruz şuan .

Kadın, oğlum elden gidiyor psikolojisi ile hırçın, agresif davranıyor.
Kırılmakta haklısın bence.
Ne olursa olsun o şunu demesin, bunu diyecek diye hayallerinden, isteklerinden vazgeçme derim.
İçinde kalır sonra pişman olursun.

Sen gelinsin, imkanlar dahilinde hayallerine yakın isteklerde bulunman doğal.
Çat çat konuş gereken yerde.. İçten içe üzüleceğine sen üz ki seni üzmek kolay olmasın.

Senin iteklemenle olacak iş olmasın, şimdiden bozulsun..

AÖF devam ediyor çeşitli sebeplerden dolayı geç gittik üniversite lisans tamamlamadayız.Aynı zamanda çalışıyoruz ikimizde.

Kadın, oğlum elden gidiyor psikolojisi ile hırçın, agresif davranıyor.
Kırılmakta haklısın bence.
Ne olursa olsun o şunu demesin, bunu diyecek diye hayallerinden, isteklerinden vazgeçme derim.
İçinde kalır sonra pişman olursun.

Sen gelinsin, imkanlar dahilinde hayallerine yakın isteklerde bulunman doğal.
Çat çat konuş gereken yerde.. İçten içe üzüleceğine sen üz ki seni üzmek kolay olmasın.

Senin iteklemenle olacak iş olmasın, şimdiden bozulsun..
Bende daha zaman genişken herşey kendi isteğim dahilinde olsun diye başladım eşyalara. Nişan kısmı içimde kaldı zaten genede çok takan bi insan değilim kader kısmet diyorum.Aslında başta çok iyi anlaşırdık sonradan değişti.Benim sürekli annecim annecim die 7/24 aramamı gerekirse kucağına oturacak kadar samimi olmamı istiyor yapımda yok benim kendi anneme dahi yapmam ben.

Esyalarin dursun canim okulu bitirsin askere gidip gelsin ya nasip dersin sonrasi gelir nasilsa kasma kendini erkekler askerden gelince fikirleri degisiyor orda bir disiplin var sivil hayata adaptasyon sureci var kv hic takma sen olmasi gerekeni nasilsa yaparsin ikinizde calisiyorsunuz maasiniz var kolayca halledersiniz dugun masraflarini ama oncelik sozlunun fikirlerinin sabit olmasi

Bence siz karışmayın aileniz girsin bu mevzuya
Böylelikle nişanlınla aranda yıpranmamış olur kvne söz söyleyemezsen annen söyler
İşin tuhaf tarafı o bir kere annemle konuşuyorlardı normal nişan mevzusunu ağlamaya başladı hemen mağdur pozisyonuna geçmek için bizde anlamadık konuşulmuoda dediğim dedik baktı istediği olmuyor ağlıo bu defada

İşin tuhaf tarafı o bir kere annemle konuşuyorlardı normal nişan mevzusunu ağlamaya başladı hemen mağdur pozisyonuna geçmek için bizde anlamadık konuşulmuoda dediğim dedik baktı istediği olmuyor ağlıo bu defada
Ya ozaman daha zor da bence ailelerin konuşması gereken mevzulara Çiftler dahil olunca senin taraf benim taraf olayı daha çok sıkıntı oluyor evlilik Dönemi'ne de yansıyor
Başka aklıma bişey gelmedi

26 yaşındayım 5 Yıllık ilişkim var 2 yıl önce sözlendik. Sözden 1 yıl sonrası nişan yapmak istedim (ben yapcak olmama rağmen) Kayınvalidem yapamam borcum var dedi. Sözü nişan yerine saydım nişan istemiyorum dedim.Eğer yaparsam düğün için bekliceksiniz borca soktunuz olacak biliyorum.Sözden önce takacağı altından çeyizlerden bahseden annem (kayınvalidem) sözden sonra hiç bir şeyden bahsetmez oldu.2yıl daha okul ve sonrası inşallah kısa dönem askerlik var. Ancak biz eşyalarımızı kendimiz yapacağımız için beyaz eşya kısmını bitirdik.Borcumuz yok çok şükür mobilya kaldı birtek.Annemle telefonda görüştüğümde eğer okul uzarsa okuldan öncede evlenebileceğimizi onu engel olarak görmediğimi söyledim.Ancak ondan sora söylenenlere benmi alındım yoksa gerçekten kırıcımı çözemedim.Sözü çok erken yaptığımı çok acele ettiğimi (ki daha sözlenmeden sana tektaş alayım tak adı belli olsun derdi ) Eşyalar içinde acele ettiğimi çok erken davrandığımı söyledi kızarak.Nişanlım şuan benim bulunduğum şehirde kendi evi başka şehirde idi. Çalışmak için benim bulunduğum şehre geldi.Aslında tam olarak tavır sözden ve nişanlım buraya gelince değişti.Nişanlıma annesi tarafından yazılmış notlar buldum iyi düşün her kararında arkandayız gibi siz olsanız ne yapardınız.Nişanlıma sorunca bütün bunları ne olcak ya dedi ve net bir cevap alamadım.
Not: şuan hala gelir giderler fakat düğün vs. hakkında eşya hakkında tek kelime konuşulmaz.

canım zaten hiç bekleme gelip de konuşacakalr diye erkek tarafı sorumsuz oluyor sonra da her şeyde önce erkek tarafı olsun istiyorlarr..valla canım nişanlınla kouşacaksın anasına ne oluyorsaaa acele etmişmişş bak heleee..

canım zaten hiç bekleme gelip de konuşacakalr diye erkek tarafı sorumsuz oluyor sonra da her şeyde önce erkek tarafı olsun istiyorlarr..valla canım nişanlınla kouşacaksın anasına ne oluyorsaaa acele etmişmişş bak heleee..
Bu önceden herşeyi yapıp sonradan beni üzerime sen yaptın sen acele ettin demeleri çok kırdı zaten. Lafa gelince onların adetleri vs. önce oluyor benim hayallerime gelince sen bi bekle bakalım deniyor.

Bu önceden herşeyi yapıp sonradan beni üzerime sen yaptın sen acele ettin demeleri çok kırdı zaten. Lafa gelince onların adetleri vs. önce oluyor benim hayallerime gelince sen bi bekle bakalım deniyor.
anlıyorum canım ne yaparsın sıkıntı olmadan olmuyor bu işlerrr..inşALAH DÜZELİR CAN SIKINTISI OLMAZ..

Back
X