Merhaba arkadaşlar hepinizin yapacağı yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. Buraya içimi dökmeyi seviyorum. Çünkü en azından arkamdan dedikodu yapılması gibi bir ihtimal yok. Başlıkta da belirttiğim gibi konu eşim... Görünüşe bakılırsa şu an sorunsuz bir evlilik gibi... Ama bunun nedeni aldığım psikolog desteği sayesinde kendimi huzursuz etmemeye çalışıyorum. Üç yıllık evliyim eşim çok az iltifat eder mesela. Çok az konuşur.. Konuştuğumun çoğunu duymaz sürekli telefon elindedir mesela.. Bazen özellikle iltifat ettirmeye çalışırım. Çevremdeki bayan arkadaşlarımın karakter olarak da fiziksel olarakta beğendiği bir insanım. Bunu bazen söylerim beyefendi ağzını bile açmaz. Benle ne bir tatil planı ne başka bişey.. Denize gitmeyi sevmiyormuş.. Henüz iki yaşında bir oğlum var o dışarda pek rahat durmadığı için dışarı çıkma işinide bırakıyor. İnsan özel hiç mi bişey ayarlamaz o kadar mı eskidi evliliğim.takdir etmez. Psikolog desteğinden önce çok tartışırdım. Şimdi tartışmıyorum kendimi huzursuz etmemek adına... Bunun yanında beyefendi dışarda hiç susmaz evde konuşmayan adam. Eve gelir şu kişiyle tanıştım der bakarım herşey konuşmuş. Diğer taraftan herşeyimize ama herşeyimize bir zamanlar karışan annesini acayip destekler. Konuştuğum zamanda ne alakası var yok öyle yok böyle sen yanımda durmuyorsun mutfakta iş yapıyorsun. Oysa yanında otursam tv izler ya da telefonla oynar. İltifat etmiyorsun dediğimde de beğwnmwseydim evlenmez dim der. Ya da hiç mi etmedim der. Psikolog bana çok zeki bir kadınsın dedi dedim. İyi gaz vermiş dedi mesela. Artık imrenir oldum arkadaşlarımın canlı görünen evliliklerine. Azcık da olsa yorum yapıp rahatırsanız sevinirim