Nasıl davranmalıyım ki kendime çekeyim ?

Rahatsız olduğumu dile getirmesem belki de hafif kız alışkın demek ki diyecekti o yüzden söylemek istedim çünkü sadece canım da değil en son balımsın yazınca söyleme ihtiyacı hissettim
İyi yapmışsınız derdim, eğer 1950lerde yaşıyor olsaydık.
Daha ilişkiler ve hayattan öğrenecek çok şeyiniz var belliki.

Ama şimdilik temiz olun, bakımlı ve çekici, güzel olun, güzel gülün, dişleriniz güzel olsun, güzel kokun, mutlu olun hayatından keyif alan birisi olduğunuzu yansıtın, sevdiğiniz işiniz minnoş aile ve arkadaş çevreniz olsun, entelektuel olun (görünün değil, olun) , kendinizi geliştirin hem kariyer olarak hem vizyonel olarak, hayatta güzel misyonlarınız, hedefleriniz olsun, zevkleriniz, film müzik sanat giyim tarzınız olsun, bir duruşunuz bir tavrınız olsun, hayattan şikayetlenen değil hayatı seven söylemleriniz olsun, kendinize değer verin, çizgileriniz olsun onları bile isteye geçenlerin siz üzerini çizin, kendinize ihanet etmeyin, önce kendinizi sevin.
Böyle bir kadın olduğunuzda seçilmeyeceksiniz, siz seçeceksiniz.

Ne demişler: kelebeklerin peşinden koşma, sen bahçeni güzelleştir, en güzel kelebekler zaten bahçene gelecektir.

Bence aceleci davranmısınız. Bir hafta birini beğenmek için çok kısa bir süre. Onun beğendim sözüne bile inanmamalısınız.

Tum bu kafa yormalar ne icin, 1 haftalik adam icin mi? Arayacagim diyor aramiyor, Ciddiyetsiz.

Bir seyler olsun diye neden sizin caba sarf etmeniz gerek? Neden taktik uygulamaniz, kendinize cekmek icin ugrasmaniz gerek? Emin olun boyle ittire kaktira iliski olacaksa olmamasi daha iyi. Kendinize saygi duyun biraz.

Ayrica tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki sizden gercekten hoslanmis olsaydi pesinizden ayrilmaz surekli yazardi. Erkekler gercekten bir kadini begendiklerinde onu etkileyebilmek, onunla bir iliskiye baslayabilmek icin ellerinden geleni ardlarina koymuyorlar.

Anladigim kadariyla yuz yuze gorusmediniz sadece telegramdan yazismissiniz.. Yani Yuzunu bile gomediginiz bir adam icin bu kadar kafa yorup, taktik arayisina girmeniz de ne bileyim 🤐

Ayrica adam gevsek don lastigi gibi, daha sesini bile duymadigi bir kadina canim, balim diyor. Eminim ki yazistigi cok kisi vardir onun. Dikkatli olun derim.

Hmmm.... Canımlı konuşuyordu uyardınız ve özür dilemiş :KK20:
Yani sizinle ciddi düşünse ve kanı kaynasa duramaz arar sorar yazar, erkekler kendilerini kaptırdıkları kadınların karşısında ağırdan almak gibi bir taktiğe gerek duymazlar bence..
Erkekleri genellemek istemem ama genelde peşinden koştukları özellikler;
Tatlı dil, güler yüz, cinsel cazibe ve sonsuz anlayış ama tabii kendinize olan saygınızı yitirmeden.
Ne ciddi düşünmesi Allahaskina telegramdan yeni tanismislar

Back
X