- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi matmazell26
Seninki zaten alınacak yer arıyor baksana. Hiç bir şey diyemezsin sen. Sırf sesin düştü diye direk defansa geçmiş bozmaya başlamış. Hem kendi demiş gidemeyiz diye hem de annemle gideriz demiş. Sen dememişsin ki gidemeyiz diye. Biliyor senin rahatsız olduğunu yani ve senin bunu dile getirmeni bekliyor ağzına geleni saymak için. Bu durumda ben susar dayanırdım şahsen. Eşimle kötü olmayı göze alamıyorsam yani... Ki yeni evlisiniz, o bu kadar hassassa belki de senin alttan alman daha doğru olabilir. Bu sana sonra artı puan olarak gelir.dedimki akşam çıkalım şöyle güzel bi hava alalım, ne zamandır takılmıyoruz, ama annem gelcek gidemeyiz dedi. Hmm öyle mi dedim, neden sesin düştü dedi,
sesim düşmedi ama keşke önce bana sorsaydın canım akşama müsait misin bi planın var mı annemi çağırayım mı diye. Dedi ki annemde gelir bizle ne var ki. Tamam dedim tabi gelir tabi ama bana haber vermeden çağırman doğru değil. O da anne babamı çağırınca da izin isteyecek değilim dedi,
İzin değil haber vermen lazım, dedim. öyle kapattım telefonu.
Ama eğer bir şey demeyip katlanmaya karar verirsen annesine hep güleryüzlü olup şikayet de etmemelisin. Çünkü hem yüzünü asıp hem şikayetlenince katlanmış olmanın onun gözünde bir değeri olmuyor. Sen boşuna çekmiş oluyorsun.
Bence bir daha temmuza kadar plan yapma onunla. Tut kendini. O bir yere gidelim derse memnuniyetle git, annemle gidelim derse de gitmek istediğin bir yerse git. Ama sen plan yapma. Bir şey demese de senin içinde bir şeyleri yıktığını anlayacaktır diye düşünüyorum. Ki inşallah öyle olur.
Of erkekler çok zor. Bazen de onlar bir şeylerin kıymetini anlasın diye uğraşıyoruz uğraşıyoruz sonuç....