Nasıl davranmalıyım?

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
504
212
83
Merhaba arkadaşlar.Sizden başka danışabileceğim tecrübeli biri olmadığı için size danışmak istiyorum.Onu görür görmez etkilendim o da benden etkilenmiş arkadaşıma dedi hoşlandım etkilendim konuşmak istiyorum vs sonra biz konuşmaya başladık ama utandığı için mi yoksa mizacı mı öyle bilmiyorum konuşacak konu bulamıyorduk kısa kısa konuşuyorduk mesela buluştuğumuzda ( arkadaş grubuyla birlikte buluştuk ) ben onun arkadaşlarıyla daha çok konuştum iletişim kuramadık bir türlü.Bu arada sosyal medya kullanmadığım için arkadaşımdan fotoğrafımı istemiş hasret gidermek istiyorum sevdiğim kızla falan demiş arkadaşıma bunu diyenle normalde olan farklı insanlar sanki.Neyse buluştuktan bir iki gün sonra ben buna "eğer bu şekilde konuşacaksan niye numaramı istedin" dedim "nasıl konuşuyorum ki "yazmış sonra bende neyse boşver dedim bu olaydan sonra 1 hafta konuşmadık daha sonra ben mesaj attım neden mesaj atmıyorsun diye sordum o da sınavlarım var çapraza kalma durumum var araya mesafe koymak istedim yazmış bu olaydan sonra da 2 haftadır konuşmuyoruz ki ben bu nedene inanmıyorum çünkü sınavları biteli 1-2 gün oluyor bana yazabilirdi.Öncelikle bu anlattıklarıma göre sizce bu çocuğun amacı ne neden böyle davranıyor ve benim nasıl davranmam gerekiyor?İkinci sorum ise yakında doğum günü var ama hiç bir yerde yazmıyor ben sormuştum laf arasında demişti tabi ki unutmadım tarihi ama eğer kutlarsam çok şaşıracak ve bu dönüm noktası da olabilir pişman da olabilirim sizce kutlayım mı kutlamayım mı?Yorumlarınıza güveniyorum kızçeler fikir verin bana :)

Benim bir an aklımdan çıkmıyor ama onun umrunda değil sanki kafam o kadar karışık ki böyle olduğunu düşündüğüm için onu önemsiyor gibi gözükmek de istemiyorum ama bi yandan sürekli onunla konuşmak istiyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.

Ne doğum günü? Adama neyin hesabını sorduğunuzu ilk önce kendiniz anladınız mı?Ben anlamadım da!

Son düzenleme:
Ne doğum günü? Adama neyin hesabını sordoğunuzu ilk önce kendiniz anladınız mı?Ben anlamadım da!
Birinin hayatına girip ona umut verip ondan hoşlandığını söyleyip sonra hiç bir şey yokmuş gibi birden bire konuşmayı kesemez işte bunun, hesabını demeyelim, nedenini sordum ki bunu sormamın benim hakkım olduğunu düşünüyorum.

Canim mantığını kullan lütfen. Kendini düşürme. Adam bildiğin iplemiyor seni sen hala doğum günü var diyorsun. Yazmak istese yazardı. Adam araya mesafe koymak istedim demiş durduk yere. Yapman gereken tek.bir mesaj atmadan numarasını silmek. Buraya kadarmış. Yazarsa da siz kimsiniz numaranız kayıtlı değil dersin.

O normal bi iletişim kuramazsa benimle benim de anormal bi tepki vermem doğal. "Hmm ok." gibi bi mesaja başka nasıl bi tepki vermem gerekiyor?

O zaman bunu ona da soyleseydiniz madem kendinizi hakli buluyorsunuz. Bir seyi ortaya atip sonra da neyse boşver diye bir de bunu gecistirmeye calisan insanlar çoğu kisi icin iticidir. Yerinizde olsam dogum günü filan kutlamazdim yoluma bakardim.

Bunu yapabilmeyi o kadar isterdim ki.Bi yandan kendimden nefret ediyorum o umursamazken ben o kadar çabuk duygusal bağ kurdum ki böyle yapmamalıydım.Diyelim numarasını sildim bu sefer de çocuksu bi hareket olmaz mı sanki kin duyup silmişim gibi

Yooo hayatından çıkardığın kişilerin numarasını saklar misin? Ben trip yap demiyorum hayatından çıkar diyorum çünkü sen onun hayatında yoksun

hiç yazma hoslanan adam yazar arar ki sormussun neden yazıyorsun diye yani beklentide oldugunu anlmıstır .belki fotonu baskasına felan göstereckti nasıl diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…