- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi Mathilda50
-
Birinin hayatına girip ona umut verip ondan hoşlandığını söyleyip sonra hiç bir şey yokmuş gibi birden bire konuşmayı kesemez işte bunun, hesabını demeyelim, nedenini sordum ki bunu sormamın benim hakkım olduğunu düşünüyorum.Ne doğum günü? Adama neyin hesabını sordoğunuzu ilk önce kendiniz anladınız mı?Ben anlamadım da!
"eğer bu şekilde konuşacaksan niye numaramı istedin" dedim "nasıl konuşuyorum ki "yazmış sonra bende neyse boşver dedim
O normal bi iletişim kuramazsa benimle benim de anormal bi tepki vermem doğal. "Hmm ok." gibi bi mesaja başka nasıl bi tepki vermem gerekiyor?Bu yazdığınızi cok mu normal buluyorsunuz? Ben olsam ben de sizinle bir daha iletisime gecmezdim.
O normal bi iletişim kuramazsa benimle benim de anormal bi tepki vermem doğal. "Hmm ok." gibi bi mesaja başka nasıl bi tepki vermem gerekiyor?
Bunu yapabilmeyi o kadar isterdim ki.Bi yandan kendimden nefret ediyorum o umursamazken ben o kadar çabuk duygusal bağ kurdum ki böyle yapmamalıydım.Diyelim numarasını sildim bu sefer de çocuksu bi hareket olmaz mı sanki kin duyup silmişim gibiCanim mantığını kullan lütfen. Kendini düşürme. Adam bildiğin iplemiyor seni sen hala doğum günü var diyorsun. Yazmak istese yazardı. Adam araya mesafe koymak istedim demiş durduk yere. Yapman gereken tek.bir mesaj atmadan numarasını silmek. Buraya kadarmış. Yazarsa da siz kimsiniz numaranız kayıtlı değil dersin.
Yooo hayatından çıkardığın kişilerin numarasını saklar misin? Ben trip yap demiyorum hayatından çıkar diyorum çünkü sen onun hayatında yoksunBunu yapabilmeyi o kadar isterdim ki.Bi yandan kendimden nefret ediyorum o umursamazken ben o kadar çabuk duygusal bağ kurdum ki böyle yapmamalıydım.Diyelim numarasını sildim bu sefer de çocuksu bi hareket olmaz mı sanki kin duyup silmişim gibi
hiç yazma hoslanan adam yazar arar ki sormussun neden yazıyorsun diye yani beklentide oldugunu anlmıstır .belki fotonu baskasına felan göstereckti nasıl diye .Benim bir an aklımdan çıkmıyor ama onun umrunda değil sanki kafam o kadar karışık ki böyle olduğunu düşündüğüm için onu önemsiyor gibi gözükmek de istemiyorum ama bi yandan sürekli onunla konuşmak istiyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?