- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi Mathilda50
Merhaba arkadaşlar.Sizden başka danışabileceğim tecrübeli biri olmadığı için size danışmak istiyorum.Onu görür görmez etkilendim o da benden etkilenmiş arkadaşıma dedi hoşlandım etkilendim konuşmak istiyorum vs sonra biz konuşmaya başladık ama utandığı için mi yoksa mizacı mı öyle bilmiyorum konuşacak konu bulamıyorduk kısa kısa konuşuyorduk mesela buluştuğumuzda ( arkadaş grubuyla birlikte buluştuk ) ben onun arkadaşlarıyla daha çok konuştum iletişim kuramadık bir türlü.Bu arada sosyal medya kullanmadığım için arkadaşımdan fotoğrafımı istemiş hasret gidermek istiyorum sevdiğim kızla falan demiş arkadaşıma bunu diyenle normalde olan farklı insanlar sanki.Neyse buluştuktan bir iki gün sonra ben buna "eğer bu şekilde konuşacaksan niye numaramı istedin" dedim "nasıl konuşuyorum ki "yazmış sonra bende neyse boşver dedim bu olaydan sonra 1 hafta konuşmadık daha sonra ben mesaj attım neden mesaj atmıyorsun diye sordum o da sınavlarım var çapraza kalma durumum var araya mesafe koymak istedim yazmış bu olaydan sonra da 2 haftadır konuşmuyoruz ki ben bu nedene inanmıyorum çünkü sınavları biteli 1-2 gün oluyor bana yazabilirdi.Öncelikle bu anlattıklarıma göre sizce bu çocuğun amacı ne neden böyle davranıyor ve benim nasıl davranmam gerekiyor?İkinci sorum ise yakında doğum günü var ama hiç bir yerde yazmıyor ben sormuştum laf arasında demişti tabi ki unutmadım tarihi ama eğer kutlarsam çok şaşıracak ve bu dönüm noktası da olabilir pişman da olabilirim sizce kutlayım mı kutlamayım mı?Yorumlarınıza güveniyorum kızçeler fikir verin bana :)