- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
cevaplar için sağolun
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin sana yansıtmadığı sürece bırak konuşsun.
Söylemeyin,bildiğinizi okuyun.
Ona ne yaaa senin temizliğinden töbee.
Eşinize sormadan tutun ,temizletin
KV nizin yanında herseyinizi konusmayin. O gittikten sonra eşinize soylerdiniz. Takılmayın onlar herseyi konuşmak ister siz gidin temizlikcinizi tutun tuttugunuzu da söylemeyin.
KV nizin bulunduğu şehire mi taşındınız?
yok yansıtmıyor da eşimde biz temizlesek nasıl olur falan diyor
hemen konuya gireyim yeni bi eve taşınacağız ve eşyalarımız şehir dışından gelecek bende taşınacağımız evi temizlikçi tutup temizletmek istiyorum eşim birşey demedi ama kaynanamın yüzü düştü akşam siz bilirsiniz karışmıyorum karışsam kaynanam karıştı falan dersiniz dedi neyse ben içeri gittim olacak ya duyuyorum eşime zaten bir sürü para harcayacaksınız ne gerek var siz temizleyin falan dedi eşimde kırmamak için bakarız dedi bende bir şey yok gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor çalışıyorum bide bir sürü yorulacağım ev taşımak kolay değil ama konuşmalarıyla etkileyecek eşimi bunu biliyorum ya basit bi konu biliyorum bumu sıkıntı diyeceksiniz ama işte herkese ben hiç karışmam etmem diyor meğersem alttan alttan hallediyormuş nasıl davranmalıyım eşime duydum konuştuğunu desem annesi sonuçta savunacak böylede canım bi sıkkın ki söylemelimiyim
Ne var yahu demişse demiş. Ortada büyütecek sorun yok. Ben de arkadaşlarıma bile söylüyorum neden temizlikçi tutuyorsun sen yap diye.
Kadın sizin bütçeyi düşünmüş eşinizde olayı idare etmiş işte.
Kesinlikle bende böyle söylenilmesi gerektiğini düşünüyorumSen de güzellikle söyle canım bak ben zaten yoruluyorum hem çalışıyorum hem taşınma işleri ile uğraşıyorum temizliğe halim kalmıyor. Ayrıca temizliğe gelecek kişinin de ihtiyacı görülmüş olur ne olacak hem onlar bu işte usta olmuş senin benim 10 saatte yapacağımızı 3-4 saatte hallediyorlar valla...
hayır o bizim yanımıza gelecek çocuklara bakmak için
Belki sizden çekinmiştir.hayır demesi gayet normalde arkamdan neden konuşuyor elbet ki kendim temizlerim ama çalışıyorum çalışmasam ev hanımı olsam dediğiniz doğru