merhaba kızlar, benim 2 aydır görüştüğüm biri var, ikimiz de 34 yaşındayız, aynı liseden mezunuz, merhabamız dahi yoktu fakat uzaktan biliyoruz birbirimizi tabi liseden beri. Ayrıca ailelerimiz de birbirlerini tanıyor. Bana facebooktan mesaj attı ve öyle konuşmaya başladık. Bana niyetinin ciddi olduğunu, bütün ailesinin beni bildiğini fln söyledi ki biliyorlar eminim, abisi ve eşi ile tanıştırdı beni geçenlerde, yemek yedik birlikte. Telefonla mesajlaşmalarımız görüşmelerimiz de her gün var, birbirimizden haberdarız, nerede ne yapıyoruz biliyoruz hep, gayet iyi sıcak konuşuyor, akşamları sürekli mesajlaşıyoruz zaten. Fakat benim sorunum, çok az görüşüyoruz, bu 2 ayda sadece 6 kere görüştük. Görüşmelerimizde de gayet iyi, konuşmalarında evlilik ima ediyor. Yani kızlar, konuşmalarında, mesajlarında hiçbir soğukluk yok ama görüşme çok az. Bunu bir kaç defa dile getirdim, çok az görüşüyoruz, bu şekilde birbirimizi tanıyamayız diye, haklısın özür dilerim ama düzelecek, hep böyle olmayacak diyor ne zaman konusunu açsam. İşten dolayı çok stresliyim yoruluyorum fln diyor. İşten çıkıyor, 6 da eve gidiyor 9 gibi uyuyakalıyor zaten. Benimle görüşmediği zaman dışarda değil, başkaları ile gezmiyor bundan eminim gerçekten. Ya işte ya evde. Ben soğuk mu davransam diyorum yada sabırla anlayışla beklesem mi? Ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum kızlar? Bir fikriniz var mı neden böyle?