Nasıl davranmalıyım.

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Uzun mesafe ilişkim var.Sevgilim uzun süredir şu ay geleceğim bu ay geleceğim diye söylüyor ama bir türlü gelemedi.Ben bu duruma çok üzülüyorum.Sanki çocuk gibi avutuluyorum.Hep erteliyor.
*Sizce onunla iletişimim bu süreçte nasıl olmalı ? *
Kalbim kırık olduğu için her konuşmamızda kırgın olduğumu belli eder şekilde konuşuyorum. Bu yanlış mı ?Telefon konuşmalarını mı azaltmak lazım.Bu arada şuan için bu sebepten ötürü ayrılık düşünmüyorum. Çünkü başka sorunumuz yok.Çok üzüldüm ve kırıldığım nokta sürekli ertelemesi.Artık gelsin istiyorum.

Uzaktan iliski zordur, genelde husranla sonuclanir.Neden gelmedigini bilemeyiz.Iliski yeniyse gelmek icin daha cok cabalar, uzadikca hevesler de azalir.Zor canim.Acik ol, neden kirildigini soyle.

Uzaktan iliski zordur, genelde husranla sonuclanir.Neden gelmedigini bilemeyiz.Iliski yeniyse gelmek icin daha cok cabalar, uzadikca hevesler de azalir.Zor canim.Acik ol, neden kirildigini soyle.
Zor hemde nasıl.Fakat ben uzun süredir sabrettim ,sorun da etmedim. Bekledim. Ama sürekli beni çocuk gibi avutması ağrıma gidiyor artık

neden gelemiyor? geçerli bi sebebi var mı?

Bence içinize atmak yerine açık açık konuşun,yanınıza gelmesinin farklı sebepleri olabilir.eger iliskiniz yeniyse bu da bir sebeptir.

Ben de uzun yıllar uzak mesafe ilişkisi yaşadım çok zordu. Maddi sebeplerden veya elinde olmayan iş/okul/aile ilgili önemli sebeplerden gelemiyorsa sabretmek zorundasınız. Uzak mesafe ilişkisinin kaçınılmaz sorunu bu malesef. Yani davranış şekliniz gelmeme sebebine bağlı olmali bence..

Bence içinize atmak yerine açık açık konuşun,yanınıza gelmesinin farklı sebepleri olabilir.eger iliskiniz yeniyse bu da bir sebeptir.
Konuştum.Hepte söylüyorum.Ama değişmiyor durum

Siz beni anlarsınız o zaman uzun süredir sabrediyorum.Sabrederim de sorun değil.
Çocuk gibi avutması beni çok kırıyor.
Maddi sıkıntılar diyor da bilmiyorum seven insan da mücadele etmez mi ki.

Konuştum.Hepte söylüyorum.Ama değişmiyor durum
Kaç senedir uzaktan ilişkiniz var bilmiyorum ama ekonomik sebeplerden ötürü de gelemiyor olabilir,5 sene uzaktan iliskim oldu şimdi ki eşimle.sizi gayet iyi anlıyorum,acaba beni oyaliyor mu diyorsunuz,olmadı siz gitseniz yanına?

Açık olun söyleyin kırıldığınızı.Maddi sebeplerden ötürüyse bileti ortak alabilirsiniz.

İki senedir birlikteyiz. Sorun maddi sıkıntılar ve iş izin konusu gibi.
Benim aklıma takılan seven insan her türlü mücadeleyi verip gelmez mi?
Acaba ben sürekli bu konuyu konuştuğum için mi olmuyor diyorum.
Açıkcası o söz verdiği için ben gelmesini bekliyorum. Ben gidersem vazgeçilmez tavırları takınmasını istemiyorum.

Siz beni anlarsınız o zaman uzun süredir sabrediyorum.Sabrederim de sorun değil.
Çocuk gibi avutması beni çok kırıyor.
Maddi sıkıntılar diyor da bilmiyorum seven insan da mücadele etmez mi ki.
Anlarim tabiki eğer daha yeniyseniz gelip gitmek ona çok mu zor geliyor ben buna değmez miyim gibi düşünceleriniz olabilir ama sevgisinden özleminden eminseniz böyle düşünmeyin. Cabalayip ne yapabilir çalışıyorsa gece de mi çalışsın veya aileden harçlık alıyorsa kendi yemeden biriktirip mi gelsin? Kolay değil maddi sorunları aşmak malesef biz de aynı sorunları çok yaşadık yeri geldi ben bilet aldım öyle geldi önemli olan bir araya gelebilmek

Sevgisinden eminseniz sabredin.
Ama icinizde supheleriniz varsa ..seven adam napar eder gelir..demissiniz o zaman gercek niyetini ogrenmeye calisin.

Belki sizi bıktırmaya calisiyor?
Kendisi anlasin da bitsin..diyor?
Sizi kirmamak icin gercek niyetini soyleyemiyor?

Hersey olabilir.

Bundan başka sıkıntı yok diyorsunuz ama daha ne olsun. Bilmiyorum çok mu katı düşünüyorum ama görmek isteyen adam otostop çeker yine gelir.
Değil mi
Ben de bu şekilde düşünüyorum düşünüyorum acaba sevmiyor mu diyorum. Hani bana karşı davranışları iyidir ,ayrılmakta istemez ,ilerisini düşünür fakat bu gelme konusunda böyle.

Maddi durumu çok kotüdür belki ama bence ne kadar kötüde olsa otobus bileti alamayacak kadar da parasi olmuyormuymuş ?
Harcama yapacagi şey otobüs bileti,belki bir gül.bu bile yeter bence
Yemekte yemeyin yada yemegi siz ismarlarsiniz
Gelmek isteyen adam gelir bence parada bulur

Evet aynen öyle düşünüyorum.O kadar yolu benim için gelmeye ,zahmet çekmeye layık mı görmüyor.Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum.İki yıldır birlikteyiz yeni de değil.
Bir de uzun süredir şu maddi konuları nasıl halledemedi diye aklım takılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…