Nasıl davranmalıyım

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar slm,
Bundan beş ay önce falan eşimin telinde eski çalıştıgı yerdeki kadının mesajlarını görmüştüm yalnız engellemiş kadını o yuzden engellenen mesajlara düşmüş, mesajlar değişik slm yazmış sürekli cevap alamamış belli, sonra arıyorum görünmüyormu yazılmış engelli oldugunu anlamamış sanırım, başlarda siz diye bey diye konuşurken sen e dönmüş eşimin cvp yazmadıgı belliydi o mesajlardan ama o yazmıyorken kadının ısrarla mesaj atması tuhafıma gitmişti o zaman konuştum eşimle sırnaşık bi insan bi iki kez beraber çalıştık baktım tavırları değişik bi daha ondan iş istemedim engelledim falan dedi online işlemlerden bakmıştım o zaman hakikaten öyle konşma falan yok, bugun tekrar baktım martta nisanda üç dört kez konuşulmuş eşim o işten ayrıldı bu arada bi şey daha kadın evli, o zaman bana bi sürü yemin etti ararsa konşmam zaten şunu yapmam bunu yapmam dedi o kadar söze yemine ragmen şimdi bu konuşmaları görünce çok kötü oldum ben aldatma olayı olmasa bile bana yalan söyledi sana habire abuk sabuk mesajlar atan bi kadını niye aradnki, gerçekten şu an düşünemiyorum bi yanım dioki akşam konuş bi yanımda takipte kal, kızlar kuruntumu yapyrm ben bana akıl verin ne yapym nasıl yaklaşym

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa iyi olur.
Ben öyle takipte kalamıyorum maalesef.
Bir işe kızarsam anında belli ediyorum,sesimin titremesinden anlar zaten.
İnşallah sizde de olumsuz bir sonuç çıkmaz,hayırlı olsun.
Bende sizin gibiyim bu sabah anladı zaten neyin var senin dedi durdu, tesekkür ederim inşallah

Merhaba, eşiniz kadına ilgi duysaydı baştan engellemezdi diye düşünüyorum. Birkaç kez telefonla konuşmaları belki rahatsız etmemesi için aramış olabilir ya da kadın baktı ki yazılanlara cevap vermiyor eşiniz bir de şansımı arayarak demeyeyim diye düşünüp aramış olabilir. Eşinize sormanızda bir sakınca yok bana göre, netice de size mantıklı bir açıklaması vardır. Sormayıp takipte kalmak sizi yıpratır doğar olarak siz yıpranınca eşinizi de farklı konuları bahane ederek yıpratırsınız hiç gerek yok bunlara açık ve net olun bence.

Valla takıpte falam kalma yılanın bası kucukken ezılmelı takıp etsen adam senı aldatsa bosayacak mısın? Hadı bosayacaksın dıyelım bu sebebten goz goree gore yuvanın yıkılmasını seyretmıs olacaksın bence ortalıgı yık adamnın basına snra gzun dosardaysa artık, benı aldatmadan bosanalım de hıc olmazsa ıcın yana yana aglaya zırlaya gıtmezsın. ben takıpte kalıncak bı durum gremedım tokat etkısı yapacak kelımeler sec canına oku

Açık açık aldatıyo, sen mesajları görme diye de engellemiş güya, yoksa bir insan engellediği insanı niye arasın? Rahatsız oluyosa aramalara da engel atması gerekirdi ve evli bir kadında bu denli "samimi" ve istikrarlı yazmaz. Takipte kal

Merhaba, eşiniz kadına ilgi duysaydı baştan engellemezdi diye düşünüyorum. Birkaç kez telefonla konuşmaları belki rahatsız etmemesi için aramış olabilir ya da kadın baktı ki yazılanlara cevap vermiyor eşiniz bir de şansımı arayarak demeyeyim diye düşünüp aramış olabilir. Eşinize sormanızda bir sakınca yok bana göre, netice de size mantıklı bir açıklaması vardır. Sormayıp takipte kalmak sizi yıpratır doğar olarak siz yıpranınca eşinizi de farklı konuları bahane ederek yıpratırsınız hiç gerek yok bunlara açık ve net olun bence.
Bir kere aramamış ki bir kaç kere aramış, ne bu Bilale anlatır gibi mi anlatmış da birden fazla aramak zorunda kalmış? Ayrıca eşine beni aldatıyor musun diye sorsa o da hemen seni aldatıyorum diyecekti zaten :d Yanlış anlamayın ama çok saf bir kalbiniz var

Açık açık aldatıyo, sen mesajları görme diye de engellemiş güya, yoksa bir insan engellediği insanı niye arasın? Rahatsız oluyosa aramalara da engel atması gerekirdi ve evli bir kadında bu denli "samimi" ve istikrarlı yazmaz. Takipte kal
Aramalarıda engelli her yerden engelli ama telinde engelli olsada cevapsızlara düşüo tahminimce kadın aradı önce buda cevapszlarda görüp dönüş yaptı ama niye dönüo işte bana bi sürü söz vermişken

Bir kere aramamış ki bir kaç kere aramış, ne bu Bilale anlatır gibi mi anlatmış da birden fazla aramak zorunda kalmış? Ayrıca eşine beni aldatıyor musun diye sorsa o da hemen seni aldatıyorum diyecekti zaten :d Yanlış anlamayın ama çok saf bir kalbiniz var
Martta mesela bi gün bi öğlen aramş kırk saniye falan konşmş bide akşam üstü aramş yine çok kısa sonra nisana kadar yok yine nisanda aynı şekilde aynı gün bi sabah aramış mesela bide öğlen yine kısa

Valla takıpte falam kalma yılanın bası kucukken ezılmelı takıp etsen adam senı aldatsa bosayacak mısın? Hadı bosayacaksın dıyelım bu sebebten goz goree gore yuvanın yıkılmasını seyretmıs olacaksın bence ortalıgı yık adamnın basına snra gzun dosardaysa artık, benı aldatmadan bosanalım de hıc olmazsa ıcın yana yana aglaya zırlaya gıtmezsın. ben takıpte kalıncak bı durum gremedım tokat etkısı yapacak kelımeler sec canına oku
Sanırım dediğinizi yapcm kendimi geçtim iki aylık bebeğim var ona çok üzülüyorum

Çok kısa konuşmalar eğer muhabbet olsa daha uzun olurdu herhangi birşeyden dolayı olabilir ya da kadını uyarmak için olabilir. Yapsa baştan yapardı engellemezdi yani

Eşine beni aldatıyor musun? diye sormayacak zaten, kadınla 3-4 kez ne için konuştuğunu soracak önce onun açıklamasını isteyecek. Yok yanlış anlaşılacak bir durum yok saf ve temiz kalp her zaman iyidir. Kaldı ki 3-4 kere konuşmuş olması hemen aldattığı anlamına da gelmez.

Eşine beni aldatıyor musun? diye sormayacak zaten, kadınla 3-4 kez ne için konuştuğunu soracak önce onun açıklamasını isteyecek. Yok yanlış anlaşılacak bir durum yok saf ve temiz kalp her zaman iyidir. Kaldı ki 3-4 kere konuşmuş olması hemen aldattığı anlamına da gelmez.
Aynen öyle bana konşmycgnı söylemiştin ama aramışsın ne konuştun demek istiyorum fakat agzından çıkanın doğru oldgnu nerden bilcem nasıl inancm bebeğim oldugu için ve daha çok küçük oldugu için daha sakin kalmak istiyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık

Belki kadın kafayı kocana taktı,sürekli arayıp rahatsız ediyor. Belki kocan sen üzülme diye sana bahsetmiyor ya da vereceğin tepkiyi tahmin ettiğinden bahsedemiyor. Bir de böyle düşün.Evli olup gözü dışarda olan, ne bileyim gerçekten hasta çok insan var canım.

Aynen öyle bana konşmycgnı söylemiştin ama aramışsın ne konuştun demek istiyorum fakat agzından çıkanın doğru oldgnu nerden bilcem nasıl inancm bebeğim oldugu için ve daha çok küçük oldugu için daha sakin kalmak istiyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık

Arama ve konuşma sürelerinin saniyelerle kısıtlı olduğunu yazmıştınız bir yorumunuzda sizce sizi aldatıyor olsa o kadar kısa mı konuşur kadınla? Hemen sizi aldattığını düşünmeyin bence mutlaka o konuşmaların mantıklı bir sebebi vardır. Ama siz kafanızda çok kuruntu yaparsanız mantıklı bir sebep bile size martıksız gelebilir ve söylenen her şeyin altında bir şey arayabilirsiniz. Sakince konuşun ve zamana bırakın. Size yaptığı açıklamadan sonra 1-2'lık zaman diliminde yine bakın konuşma olup olmadığına bence.

Back
X