Nasıl davranmalıyim ?

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Merhaba arkadaslar.
Sevdiğim bey yaklaşık iki ay önce askerden geldi.
Askerden gelmeden önce annesi bana hemen senin yanına gelir dedi (farklı sehirlerdeyiz) bende herhalde görmek istiyor deyip mutlu olmustum.

Askerden geldiği hafta bir kere bana bir gün ayarla dedi sonra bir daha sormadı ben de ona bir şey demedim. Kaldı öyle yani.

Sonra ev yaptiriyorlardi baya işleri vardı arayamiyordu bile. Neyse tamam dedim işleri bitsin gelir.

Sonra ramazan geldi dedi öyle de geçti bir ay zaten.

Sonra bayram geldi dedi tamam dedim.

Beyin ablası bize yakin bir ilde oturuyor ablası doğum yapacak diye gelmislerdi buraya birkaç gün önce. Bana seni görmek istiyorum yanina geleceğim dedi. Bende cildirdim...

İki gün boyunca ağzıma geleni saydım. Resmen buraya gelmişken seni de bir goreyim diyor ya bu kadar basitse eğer senin için gelme arkadaş.
İki ay boyunca goresi gelmeyen insanın yakın bir yere gelince göresi geliyor böyle bir şey olabilir mi.bari özledim deme bu kadar alaya alma. Gerçekten ashabim bozuldu bir de niye böyle yapıyorsun deyip duruyor ne dememi bekliyor. Geçerken ugramak bu başka bir şey değil.

Adam gün ayarla demiş niye gel şu gün çok özledim seni demediniz? Ne bu naz niyaz anlamıyorum saçma sapan da tripler siz haksızsınız

Ve anlamadığı için ben konuşa konuşa artık haksız ve onu görmeye meraklı biriymisim gibi oluyor ama evleneceğim insanı tanimam için görmem gerekmez mi
Tabiki görüşmelisiniz. Bu şekilde olmaz yani insan evlenmeyi düşündüğü kişinin yanina gitmez mi hiç?
Gerçekten geçerken uğramak oluyor .
Bu şekilde görüşmek istemezdim sanırım .

Adam gün ayarla demiş niye gel şu gün çok özledim seni demediniz? Ne bu naz niyaz anlamıyorum saçma sapan da tripler siz haksızsınız

Adam bir kere söyledi öyle laf arasında ben de her şeyi ayarladim güzel güzel gittimde kendime bir şeyler aldım bir de.. ciddiyetsiz soylenmis bir sözü ne kadar ciddiye alabilirim ustelik iki aydır sürekli zaten diyorum resmine bakayım bari filan diyorum

Tabiki görüşmelisiniz. Bu şekilde olmaz yani insan evlenmeyi düşündüğü kişinin yanina gitmez mi hiç?
Gerçekten geçerken uğramak oluyor .
Bu şekilde görüşmek istemezdim sanırım .

Gerçekten çok gerildim ben çocuk muyum çocuk mu var onun karşısında resmen alay ediyor bir de özledim filan diyor hayret ozlemis

Gerçekten çok gerildim ben çocuk muyum çocuk mu var onun karşısında resmen alay ediyor bir de özledim filan diyor hayret ozlemis
Evlilik düşünülen bir ilişkide sık sık görüşülmesi gerekiyor yani huyunu, suyunu telefondan konuşarak çözemezsiniz .
Hadi şimdi görüştün diyelim bir daha kim bilir ne zaman gelecek . Uzaktan yürütülen ilişkiler genelde sağlıklı ilerlemiyor .

Adam bir kere söyledi öyle laf arasında ben de her şeyi ayarladim güzel güzel gittimde kendime bir şeyler aldım bir de.. ciddiyetsiz soylenmis bir sözü ne kadar ciddiye alabilirim ustelik iki aydır sürekli zaten diyorum resmine bakayım bari filan diyorum
Yahu sen ayarladın kendine kıyafetler aldın da adama şu gün gel dedin mi?

Yazdıklarından anladığıma göre demedin. Siz prenses degilsiniz erkekler de kul köle değil,istiyosanız söyleyeceksiniz. Bi şey demedim diyosun,demeyip demeyip carlamak cok manasız. Kimsenin ic okuma özelligi yok malesef.

He cidden özlese ilk gün çıkar gelirdi,ama sen de cidden özlesen gurur murur dinlemez gerekirse kendin giderdin yanına. O mevzu ayrı tabi

Haklisiniz bence, özleseydi paşa paşa gelirdi. Bir zahmet kalkıp sevdiği kızın ayağına da erkekler gelsin. Hee paşam , senin askerde yolunu gozleyim, gelince de lütfen şu gün gel diye yalvarayim. Oldu canım oldu. Ben gün söylemedim diye naz , niyaz olsun, o çok kıymetli k*çını kaldırıp gelemesin ama. Her bı haltı da kadından beklemesinler, gününü de ben söyleyecekmisim, ee sen ne işe yariyorsun. Elinde çiçekle sürpriz yapıp karşına da çıkabilirdi. Her şeyde biz erkekleri memnun edelim biz düşünelim o beyinleri niye var o zaman. Biraz da onlar düşünsün. Her şeyde kadınlar olarak alttan alalım, erkekler bir b*k yapmasın. Yeter yahu. Çok ama çok haklısın. İki ay yanına gelmeyen adam daha da hiç gelmesin o çok değerli k*çına tekmeyi bas.

Haklisiniz bence, özleseydi paşa paşa gelirdi. Bir zahmet kalkıp sevdiği kızın ayağına da erkekler gelsin. Hee paşam , senin askerde yolunu gozleyim, gelince de lütfen şu gün gel diye yalvarayim. Oldu canım oldu. Ben gün söylemedim diye naz , niyaz olsun, o çok kıymetli k*çını kaldırıp gelemesin ama. Her bı haltı da kadından beklemesinler, gününü de ben söyleyecekmisim, ee sen ne işe yariyorsun. Elinde çiçekle sürpriz yapıp karşına da çıkabilirdi. Her şeyde kadınlar olarak alttan alalım, erkekler bir b*k yapmasın. Yeter yahu. Çok ama çok haklısın. İki ay yanına gelmeyen adam daha da hiç gelmesin o çok değerli k*çına tekmeyi bas.
Çok haklısınız ben bu kadar sert yazmadım malum insanın üstüne çullanıyorlar ama dibine kadar katılıyorum .

Çok haklısınız ben bu kadar sert yazmadım malum insanın üstüne çullanıyorlar ama dibine kadar katılıyorum .
Ayy sinir oluyorum artık ya , yeter erkekleri simarttiklari . Kız askerde kaç aydır beklemiş yolunu, beyefendi gelince elinde çiçekle karşısına çıkıp sürpriz yapacağı yerde , kadın ayarlayacakmis ille de şu gün gel diye. Ne bu ya? Biraz da erkekler cabalasin, her şey de ne demeye erkekleri simartacagiz. Kadın askere gitse , erkek beklemez bile.

Ayy sinir oluyorum artık ya , yeter erkekleri simarttiklari . Kız askerde kaç aydır beklemiş yolunu, beyefendi gelince elinde çiçekle karşısına çıkıp sürpriz yapacağı yerde , kadın ayarlayacakmis ille de şu gün gel diye. Ne bu ya? Biraz da erkekler cabalasin, her şey de ne demeye erkekleri simartacagiz. Kadın askere gitse , erkek beklemez bile.
Aynen öyle erkek egemenliğini kendi ellerimizle hazırlıyoruz.
Gün belirle geleyim demiş daha ne yapsın adam lütfetmiş beyfendi .

Evlilik düşünülen bir ilişkide sık sık görüşülmesi gerekiyor yani huyunu, suyunu telefondan konuşarak çözemezsiniz .
Hadi şimdi görüştün diyelim bir daha kim bilir ne zaman gelecek . Uzaktan yürütülen ilişkiler genelde sağlıklı ilerlemiyor .

Birbirimizle görüşmemizin temelinde ciddiyet olmasını istedik. Onun için gorusmelerimizi en uygun şekilde yaptik. Ama h
Yahu sen ayarladın kendine kıyafetler aldın da adama şu gün gel dedin mi?

Yazdıklarından anladığıma göre demedin. Siz prenses degilsiniz erkekler de kul köle değil,istiyosanız söyleyeceksiniz. Bi şey demedim diyosun,demeyip demeyip carlamak cok manasız. Kimsenin ic okuma özelligi yok malesef.

He cidden özlese ilk gün çıkar gelirdi,ama sen de cidden özlesen gurur murur dinlemez gerekirse kendin giderdin yanına. O mevzu ayrı tabi

Ben gurur yapmadım inanın her şeyi yaptım ama anlayacak biri olmayınca maalesef böyle kalıyorsunuz

Haklisiniz bence, özleseydi paşa paşa gelirdi. Bir zahmet kalkıp sevdiği kızın ayağına da erkekler gelsin. Hee paşam , senin askerde yolunu gozleyim, gelince de lütfen şu gün gel diye yalvarayim. Oldu canım oldu. Ben gün söylemedim diye naz , niyaz olsun, o çok kıymetli k*çını kaldırıp gelemesin ama. Her bı haltı da kadından beklemesinler, gününü de ben söyleyecekmisim, ee sen ne işe yariyorsun. Elinde çiçekle sürpriz yapıp karşına da çıkabilirdi. Her şeyde biz erkekleri memnun edelim biz düşünelim o beyinleri niye var o zaman. Biraz da onlar düşünsün. Her şeyde kadınlar olarak alttan alalım, erkekler bir b*k yapmasın. Yeter yahu. Çok ama çok haklısın. İki ay yanına gelmeyen adam daha da hiç gelmesin o çok değerli k*çına tekmeyi bas.

Gerçekten çok kırıcı bir durum bir yandan meraklısı gibi göründüm bir yandan diyorum böyle insan lazım değil.. yani ozlese gelir üstelik ben her şeyi de hazirladim gittim bir şeyler aldım kendime :( e adam bir daha sormayinca ben ne deyim ne zaman gelcen ne zaman gelcen mi deyim

Gerçekten çok üzgünüm bu kadar gaddar ve gamsız olmak için ne yapmak lazım duygularımı anlaması için resmen kendimi paraliyorum bir saat uzun uzun anlatıyorum gene suç bana kalıyor ya gelme o zaman gelme gelmiyorsan da arama sorma

Hy
Yani resmen lutfedip geliyor adam. Sanki zorla sevgili yaptılar konu sahibi ile.
Hayır bir daha sorsa ya da ciddi bir şekilde söylemiş olsaydı ben zaten naz niyaz yapacak ne var bunda da öyle yapiyim. Bir de madem gelmek istemiyor arkadaşım niye hala mesaj atıyorsun kusuyorum hala barismaya çalışıyor suclu ben oluyorum ağır konuştuğum için ama anlamiyorsa ben ne yapayimya :(

Toplamda kaç aydır görmüyorsunuz bu adamı yani?

Bir de sizden kaç km uzakta oturuyor?

Biraz uzak. Ve ben yaklaşık bir buçuk senedir onu görmedim. Askerliği zor bir yer de yaptığı için zaten izin yoktu ve bir buçuk sene olmuş inanılır gibi değil.

Back
X