Nasil davranmaliyim?

Bu arada unuttuysa bile sizin hocalara sormanız değil kıza hatırlatmanız daha uygun olurdu.

"X Hanım bir de şu konu vardı" veya "şu konu da konuşulacak diye not almıştık, hatırlatmak istedim" falan gibi bir şekilde topu yine kıza atabilirdiniz.

Kız bana kötü niyetli gelmedi. Söylediğinde hakaret de yok. Kendini de ifade etmiş. Gerçi siz hocanızla konuşurken dinlemesi his değil ama genel olarak kız haklı. Onun görevini üstlenmiş gibi olmuşsunuz. Kötü hissetmiştir kendini sanki işini yapamıyormus gibi.

Yazimi tam okumadiniz sanirim ki onyarginiz bu yuzden.. arkasindan konusmadim hocam bana sordu olayi anlatmadim bahsini bile acmadim.

Ya bilmiyorum sadece bazi hareketleri hosuma gitmiyor mesela az once asansorde hoca bana soru soruyor ben cevap vericekken araya girip o soyluyor bu ne kadar dogru?

Cok duygusal davraniyorsunuz orasi is ortami bazi insanlar baskin oluyor birbirinize alisicaksiniz herkesin calisma tarzi farklidir ... ama duygusal davranmamak lazim daha cok profesyonel olun ... zaten size sormus neden agladiginizi siz naz yapiyorsunuz bence is ortamina yakismaz. Kirildiginiz bir kou varsa kibarca söylüyebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…