nasıl davranmalıyım?

Hazz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
49
16
3
31
çok yenş bir ilişkim var.Ama iki günde bir buluşmak ve her buluştuğumuzda kafeye gitmekten başka birşey yapmıyoruz.Ve bundan çok sıkıldım.Sevgilimle gezmek dolaşmak istiyorum fakat haftasonumu evde geçiriyorum.O ise bu durumdan hiç rahatsız değil.Bütün gün evde oturabilir yani.Ben plan yapmak istemiyorum o düşünsün o uğraşsın istiyorum.İşsiz şuanda belki de ondan plan yapamıyor ama maddi işler halledilebilir diye düşünüyorum.Bu yüzden evde oturmak zorunda değiliz diye düşünüyorum.Plan yap düşün demek de istemiyorum sıkılır diye.Ne yapmalıyım sizce?

E ilişkin yeniymiş
Adam kafana göre değilse neden zorluyorsun?
Belki karakteri böyledir
Sonra ilerde evlendiğinde eşim benimle gezmiyor anca maç izliyor diye konu açmak istiyorsan devam.

İşsiz ise maddi işleri nasıl halletsin mesela?
Ben karşılarım birlikte karşılarız.Bende işsizim ama birlikte halledebiliriz.Lüks yerlere gitmek zorunda değiliz bütçemize uygun yerlere gideriz.Kafeye verceğimiz parayla başka şeyler yapabiliriz

Ya sanki sen bu adam cimri mi ondan mı çıkmıyor evden diyordun o musun

2 gunde bır cafeye gıtmek yerıne bır gun cafe bırgun sınema bırgun kultur gezısı yapın madem maddıyat sorun degıl
kendısı evde oturmayı sevıyor sıze uyum saglıyamıyorsa uyumlu cıft degılsınız demektır ozaman zorlamanın anlamı yok

E biz napalim 5 yildir ayni adamla evliyim ayni kanepede oturuyoruz hep
Sakasi bir yana bence siz plan yapin. İssiz adam gene iyi kafeye gidiyormus bari,onu da yapmayabilirdi.
Misal gel sahilde yuruyelim aksam diyebilirsiniz,ya da deniz olmayan yerdeyseniz gel caddede yuruyus yapalim diyebilirsiniz. Biraz fikir uretin,hadi beraber kitap okuyalim deyin,tiyatroya bilet aldim hadi beraber gidelim deyin

Ben plan yapınca sıkılır mı gezmek istemiyodur belki diye düşünüyorum.Ama bende evde oturmayı sevmiyorum.Sevgilim var sonuçta gezelim istiyorum

2 günde bir kafede buluşmayın
Ayda bir buluşun böylece o kafe paralarıyla karadeniz turuna çıkabilirsiniz

plani siz yapin.

bizde de tam tersiydi mesela sevgilim kurtlu gibi yerinde durmuyordu ilk basta yemegi bile “hadi hizli yesene surda cok guzel bir yer var oraya gitcez” diye yerdi. soyledim yani adama tamam iyi gezelim de ben o kadar da hoslanmiyorum mesela bi gun gezip iki gun oturup sohbet edebiliriz dedim. simdi herkes kimin neyi sevdigini bilip ona gore davraniyor.

Adam işsiz nasıl gezdirsin? Sokak sokak gezmeyi göze alıyormusunuz? Yani kastınız bu değil heralde gezmek istiyorum derken? Muhtemelen bir yerlere gidip görmek istediğiniz yerler vR ama maddi durumu yok besbelli

Bende işsizim.Ama dışarı her çıkıldığında para harcanmak zorunda değil.Yürüyüş yapınca para harcanmıyor mesela
ne zamana ve nereye kadar yurumeyı dusunuyorsunuz
yuru yuru bır yere kadar yanı

Ben plan yapınca sıkılır mı gezmek istemiyodur belki diye düşünüyorum.Ama bende evde oturmayı sevmiyorum.Sevgilim var sonuçta gezelim istiyorum
Haklisiniz kesinlikle
Erkekler maddiyattan kaynakli sorunlarda hemen depresyona girip kafayi yediklerinden baska plan yapmakta zorlaniyorlar bence. Siz birkac teklifte bulunun,ayak uydurmuyorsa yol verin gitsin. Malum zaten tanisma evresindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…