Nasıl davranmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
516
537
103
İyi akşamlar hanımlar
Eşimle ailesinin yanına gelmiştik burda halletmesi gereken isler var ama o kadar saçma ki çok bunaldım burada fazlasıyla kaldığımızı düşünüyorum. Artık gitmek istediğimi söyleyince bulunduğumuz odanın kapısını açıp ki annesi vs duysun diye gitmek istiyorsan defol git diye bağırdı sok oldum ne diyeceğimi bilemedim
Sonra pişman oldu ama is isten geçti herkesin yanında bağırıp yalnızken özür dileme dedim
Ama suan çok kırgınım ne yapmalıyım

Güncelleme
Arkadaslar biletimi aldım araba üçte o saate kadar beklemek zorundayım eşim bilmiyor tabi insallah o öğrenmeden çıkıp gidebilirim

Son düzenleme:

Bi yere gitmeyin, konuşmayın trip yapın burnundan getirin

Yanına bırakmayın yaptığı terbiyesizliği.
Duydular mı sizi evdekiler ne tepki verdi?

Gitmeye yeltenin, gidin hatta.
Ya da herkesin içinde halletsin bu mevzuyu, alsın bakalım gönlünüzü.
Evdekiler sessiz ama eminim kayınvalidem kenarda kuytuda bi sürü söylenmiştir biricik oğlunu üzdüm diye
Suan gidebilecek durumda olsam asla beklemem ama yola çıksam araba bulamam günün bir saati araç var geri dönmek zorunda kalırım daha komik duruma düşerim
Ama yanına da bırakmak istemiyorum

Bilmiyorsunuz ama öğrenebilirsiniz değil mi, nasıl evinize gideceğinizi? Ben olsam birgun durmazdim o evde.
Küçük bir ilçe burası ve günün bir saati araç var şimdi çıksam ortada kalırım çocuğumla sonra geri dönmek zorunda kalırım daha beter rezil olurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…