Burda hiçbir yeri bilmiyorum nasıl gidebilirim kiGitmelisin.
Evimden uzaktayım buraları da bilmiyorumGit sende. Yani eviniz yakınsa evinize gec. Yoksa alisir,sindirmeye calisir seni sürekli
Terbiyesizlikte eşiyle yarışsın yaniBöyle milletin yanında aslan kesilmekle olmuyor. Annengilin yanında özür dile aksi takdirde ağzına b.kumu koyarım ha gerizekalı demelisin.
Normalde o dikkat eder kimse özelimizi bilmesin diye güya başkasına dolmuş bana patlamışÇok ayıp ve haince buldum eşinizin yaptığını...
Ne yapsın mesela ne güzel defol git dedin bir daha desene mi desin?Terbiyesizlikte eşiyle yarışsın yani
Ailesine şov yapmadan patlasaymış keşke.. Bir süre yüz vermeyinNormalde o dikkat eder kimse özelimizi bilmesin diye güya başkasına dolmuş bana patlamış
İnsanlara hatasını anlatmanın tek yolu hakaret ve küfür değildir.Ne yapsın mesela ne güzel defol git dedin bir daha desene mi desin?
İyi akşamlar hanımlar
Eşimle ailesinin yanına gelmiştik burda halletmesi gereken isler var ama o kadar saçma ki çok bunaldım burada fazlasıyla kaldığımızı düşünüyorum. Artık gitmek istediğimi söyleyince bulunduğumuz odanın kapısını açıp ki annesi vs duysun diye gitmek istiyorsan defol git diye bağırdı sok oldum ne diyeceğimi bilemedim
Sonra pişman oldu ama is isten geçti herkesin yanında bağırıp yalnızken özür dileme dedim
Ama suan çok kırgınım ne yapmalıyım
Evdekiler sessiz ama eminim kayınvalidem kenarda kuytuda bi sürü söylenmiştir biricik oğlunu üzdüm diyeYanına bırakmayın yaptığı terbiyesizliği.
Duydular mı sizi evdekiler ne tepki verdi?
Gitmeye yeltenin, gidin hatta.
Ya da herkesin içinde halletsin bu mevzuyu, alsın bakalım gönlünüzü.
Bilmiyorsunuz ama öğrenebilirsiniz değil mi, nasıl evinize gideceğinizi? Ben olsam birgun durmazdim o evde.Evimden uzaktayım buraları da bilmiyorum
Sizce ne yapmalıyımİnsanlara hatasını anlatmanın tek yolu hakaret ve küfür değildir.
Ben o seviyeye düşmem yani tercih meselesi.
Küçük bir ilçe burası ve günün bir saati araç var şimdi çıksam ortada kalırım çocuğumla sonra geri dönmek zorunda kalırım daha beter rezil olurumBilmiyorsunuz ama öğrenebilirsiniz değil mi, nasıl evinize gideceğinizi? Ben olsam birgun durmazdim o evde.
Suan onu yapıyorum ama ileriye dönük kendimi ucuz hissettirmek istemiyorum kimseyeBi yere gitmeyin, konuşmayın trip yapın burnundan getirin
Günün sadece bir saati araba varmış. Bazen öyle ha deyince gidilmiyor işte.Bilmiyorsunuz ama öğrenebilirsiniz değil mi, nasıl evinize gideceğinizi? Ben olsam birgun durmazdim o evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?