Suan onu yapabiliyorum bir tekAilesine şov yapmadan patlasaymış keşke.. Bir süre yüz vermeyin
Bi otel vs olsa gideceğim ama o da yok asla bunu sinip kabullenmem normaldeGünün sadece bir saati araba varmış. Bazen öyle ha deyince gidilmiyor işte.
İşin şakası o tabi dönüp de benim gazimla kocasına küfür edecek değilİnsanlara hatasını anlatmanın tek yolu hakaret ve küfür değildir.
Ben o seviyeye düşmem yani tercih meselesi.
Siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz tabii ama giderdim ben.Evdekiler sessiz ama eminim kayınvalidem kenarda kuytuda bi sürü söylenmiştir biricik oğlunu üzdüm diye
Suan gidebilecek durumda olsam asla beklemem ama yola çıksam araba bulamam günün bir saati araç var geri dönmek zorunda kalırım daha komik duruma düşerim
Ama yanına da bırakmak istemiyorum
Suan onu yapıyorum ama ileriye dönük kendimi ucuz hissettirmek istemiyorum kimseye
Tamam kardeşim sen sıkma canını boş yere.. Ailesi ne düşünürse düşünsün. Oğlu bozmuş oğlu düzeltsin işleri. Sen eve geçince kavga etmeden yaptığının ne kadar ayıp bişey olduğunu konuşursun. Şuan orda kavga ortamı oluşmasın.olgunluk büyüklük sende kalsınSuan onu yapabiliyorum bir tek
Suan kaldığımız odadan çıkmıyorum o ara ara geliyor ama yüzüne bakmıyorum ancak annesi güya çocuğa söyleyip bana vurduruyor lafı neymiş oğlunu alırmış onun elinden üzerse ben hayatımda oğullarına bu kadar düşkün kadın görmedimSiz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz tabii ama giderdim ben.
Madem gidemiyorsunuz tavır alın. Ama öyle basit bir konuşmama değil.
Ciddi bir tavır. Bilemiyorum yani zorlayın sınrları
Sora sora bgdat bulunur valla yabanci ulke de bile bulurum heryeri.Burda hiçbir yeri bilmiyorum nasıl gidebilirim ki
Direk özür dilemese de onların anlayacağı şekilde gönlümü almaya çalıştı aslında ama yine de bu duruma düşürmesini hazmedemiyorumHaklısınız ama maalesef evlilikler tahammül ve bazen bişeyleri yutmayı gerektiriyor. Şuan yapabileceğiniz en iyi şey herkesin içinde sizden özür dilemesini istemek olacaktır. Yapmazsada yapacak bişi yok hazmedeceksiniz. sorunlarınızı kendi evinizde konuşun ki olay büyüyüp daha fazla rezalet çıkmasın
Bende şuan eşimle ailesinin yanındayım öyle fevri bir insan değilim ama ailesine şov yapmak için kapıyı açıp bana defol git diyen eşin yanında durmazdim o evde.Küçük bir ilçe burası ve günün bir saati araç var şimdi çıksam ortada kalırım çocuğumla sonra geri dönmzorunda kalırım daha beter rezil olurum
Haklısınız ama maalesef evlilikler tahammül ve bazen bişeyleri yutmayı gerektiriyor. Şuan yapabileceğiniz en iyi şey herkesin içinde sizden özür dilemesini istemek olacaktır. Yapmazsada yapacak bişi yok hazmedeceksiniz. sorunlarınızı kendi evinizde konuşun ki olay büyüyüp daha fazla rezalet çıkmasın
Direk özür dilemese de onların anlayacağı şekilde gönlümü almaya çalıştı aslında ama yine de bu duruma düşürmesini hazmedemiyorum
Yarın öyle yapmayı düşünüyorumBende şuan eşimle ailesinin yanındayım öyle fevri bir insan değilim ama ailesine şov yapmak için kapıyı açıp bana defol git diyen eşin yanında durmazdim o evde.
Genelde gündüz olur o arabalar, ilceden evinize direk araba yoksa merkezden hangi saatlerde otobüs var öğrenebilir ona göre gidebilirsiniz yaşa uçak bileti alırsınız ilçeden giden arabaya göre.
Ben olsaydım böyle yapardım yok gitmeyecekseniz konuşmayıp kalan günleri esinizin burnundan getirin o zaman.
Ailesinin gözünde itilip kakılan bir kadın olmayı hazmedemiyorumTamam kardeşim sen sıkma canını boş yere.. Ailesi ne düşünürse düşünsün. Oğlu bozmuş oğlu düzeltsin işleri. Sen eve geçince kavga etmeden yaptığının ne kadar ayıp bişey olduğunu konuşursun. Şuan orda kavga ortamı oluşmasın.olgunluk büyüklük sende kalsın
Zaten kalmışsınız kalacağınız kadar. Gitmeye birgün kala sabredemeyecek kadar ne oldu ki.Yarın öyle yapmayı düşünüyorum
Normalde bir gün sonra döneceğiz
Zaten ilk kez olan birsey ama böyle durumlarda hep tekrar eder derler ya alışkanlık olmasını istemiyorumKendi evinizde olsanız neyse ama ailesinin evinde daha fazla problem çıkartmayın bence. O da pişman olduğunu belli etmiş bu seferlik affedin bidaha olursa çıkın gidin zaten
Ya aslında kendisi de gitmek istiyordu bana da Pazartesi kesin gideriz dediZaten kalmışsınız kalacağınız kadar. Gitmeye birgün kala sabredemeyecek kadar ne oldu ki.
İlk kez olan birşey ise ailesi öyle düşünmez. Ya da çok içinize dokundu ise aile bir aradayken açın konuyu. Neden böyle yaptın diye rahatsızlığınızı dile getirin. Ailesinin yanında yapsın açıklamasınıAilesinin gözünde itilip kakılan bir kadın olmayı hazmedemiyorum
Suan oturdular hep birlikte çay içiyorlar hiçbir şey yok gibi davranıyorlar ben tek başıma oturuyorumİlk kez olan birşey ise ailesi öyle düşünmez. Ya da çok içinize dokundu ise aile bir aradayken açın konuyu. Neden böyle yaptın diye rahatsızlığınızı dile getirin. Ailesinin yanında yapsın açıklamasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?