Nasıl davranmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin içinde nasıl saygısızlık yaptıysa herkesin içinde de özür dilesin yoksa asla konuşmayın ve valizinizi hazırlayın gidiyorum deyin.

Burda hiçbir yeri bilmiyorum nasıl gidebilirim ki

Okuma yazma biliyor musunuz?
Geçen hafta 18 yaşındaki kız kuzenim daha önce hiç gitmediği balkanları 3 hafta tek başına gezip döndü. Dil farklı, memleket farklı

Bence bulunduğunuz şehirde otogarı bulacak kadar okumuş birisi olmalısınız.

Suan oturdular hep birlikte çay içiyorlar hiçbir şey yok gibi davranıyorlar ben tek başıma oturuyorum
Bizim gelinimiz böyle bir duruma düşse illa ki ailem yanına gider teselli ederdi ama o kalite de insan değiller kv bi kat daha nefret etmiştir benden o kadar
Kayınvalideniz gelip hiçbirşey sormadı mı?

Okuma yazma biliyor musunuz?
Geçen hafta 18 yaşındaki kız kuzenim daha önce hiç gitmediği balkanları 3 hafta tek başına gezip döndü. Dil farklı, memleket farklı

Bence bulunduğunuz şehirde otogarı bulacak kadar okumuş birisi olmalısınız.
Bende 18 yaşında ve çocuksuz bekar olsam yapardım ki çok kez yaptım o yaslarda
Ama çocuğum var suan evden çıksam araç yok ki geceyi dışarda mi geçireyim

Kayınvalideniz gelip hiçbirşey sormadı mı?
Sormadı hiçbir şey yok gibi sofraya çağırdı
Sonra da hiç konuşmadık zaten
Onun gözünde oğlunu üzen kötü gelinim suan
Ki gitmek istiyorum diye onlarda kızmıştır bana

Evdekiler sessiz ama eminim kayınvalidem kenarda kuytuda bi sürü söylenmiştir biricik oğlunu üzdüm diye
Suan gidebilecek durumda olsam asla beklemem ama yola çıksam araba bulamam günün bir saati araç var geri dönmek zorunda kalırım daha komik duruma düşerim
Ama yanına da bırakmak istemiyorum
Burnu yanana kadar konuşma yüz ifaden hep somurtkan olsun anlasın yediği b. ku. Ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum ki ailelerinin yanında daha Bi öküz oluyorlar Allah akıl versin bu erkek nesline🤦‍♀️

Burnu yanana kadar konuşma yüz ifaden hep somurtkan olsun anlasın yediği b. ku. Ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum ki ailelerinin yanında daha Bi öküz oluyorlar Allah akıl versin bu erkek nesline🤦‍♀️
Şimdi öyle yapıyorum
O kadar şaşkın ve kırgınım ki olayı hala anlamlandıramıyorum birden kapıyı açıp bağırdı
Onların niye duymasını istedi
Güya ablasının oğluna kızmış bana patlamış

Sormadı hiçbir şey yok gibi sofraya çağırdı
Sonra da hiç konuşmadık zaten
Onun gözünde oğlunu üzen kötü gelinim suan
Ki gitmek istiyorum diye onlarda kızmıştır bana
Kayınvalidenize gollük pası eşiniz atmış işte. Annesinin huyunu bilmiyor mu? Kayınvalide sıkıntılı belli. Valla ben bu kişiler için kendimi hiçte harap etmem

Şimdi öyle yapıyorum
O kadar şaşkın ve kırgınım ki olayı hala anlamlandıramıyorum birden kapıyı açıp bağırdı
Onların niye duymasını istedi
Güya ablasının oğluna kızmış bana patlamış
Gidip ablasına patlasaymis onun oğlu Alla alla ne sinir oluyorum böyle insanlara😡 benim başımda dolu gerçi boyleleriyle Allah yardım etsin bize

Kayınvalidenize gollük pası eşiniz atmış işte. Annesinin huyunu bilmiyor mu? Kayınvalide sıkıntılı belli. Valla ben bu kişiler için kendimi hiçte harap etmem
Hepsine tavır alıp giderken de konuşmasam mi ki
Suan pek muhatap olmuyorum
Ama olay burda kalmaz kv anlatır herkese
Off böyle bir durumla anılmak beni daha da sinirlendiriyor

Gidip ablasına patlasaymis onun oğlu Alla alla ne sinir oluyorum böyle insanlara😡 benim başımda dolu gerçi boyleleriyle Allah yardım etsin bize
Suan herkesin bir sıkıntısı var onlarinda derdi başından aşkın aslında
Ama bende dert Küpü değilim ki gelip tatilimi burda mi geçireyim tamamen

Suan herkesin bir sıkıntısı var onlarinda derdi başından aşkın aslında
Ama bende dert Küpü değilim ki gelip tatilimi burda mi geçireyim tamamen
Haklısın geçirmek zorunda değilsin zaten 1 gün sonra gitcen oğlu kendini düzeltene kadar gelip girme içlerine, kvden de anlatırsa onun ayıbı olur sen hiç oralı olma tıka kulaklarını 🧘‍♀️

Hepsine tavır alıp giderken de konuşmasam mi ki
Suan pek muhatap olmuyorum
Ama olay burda kalmaz kv anlatır herkese
Off böyle bir durumla anılmak beni daha da sinirlendiriyor
Bence gerek yok böyle bir tavıra. Siz gerekeni yapın. Giderken konuşun. Laf vermeyin ağızlarına

Haklısın geçirmek zorunda değilsin zaten 1 gün sonra gitcen oğlu kendini düzeltene kadar gelip girme içlerine, kvden de anlatırsa onun ayıbı olur sen hiç oralı olma tıka kulaklarını 🧘‍♀️
Zaten göreceği bu olur daha da gelmem buraya
Ama bu duruma düşmemize hiç gerek yoktu kaç gündür sabrettim hep böyle sonuçlanmasına üzülüyorum

Bence gerek yok böyle bir tavıra. Siz gerekeni yapın. Giderken konuşun. Laf vermeyin ağızlarına
Zaten yeterince laf vermiş olduk eşimin sayesinde
Ama bu evliliğimiz için kalın bir yara oldu artık her tartışmada aklıma gelir iyice sogutur beni sanki
Buna da ayrı üzülüyorum

Zaten göreceği bu olur daha da gelmem buraya
Ama bu duruma düşmemize hiç gerek yoktu kaç gündür sabrettim hep böyle sonuçlanmasına üzülüyorum
Üzülmekte haklısın canım verdiğin değerin karşılığını çok güzel verir kendileri😑

Zaten yeterince laf vermiş olduk eşimin sayesinde
Ama bu evliliğimiz için kalın bir yara oldu artık her tartışmada aklıma gelir iyice sogutur beni sanki
Buna da ayrı üzülüyorum
Eşiniz evet hata yapmış çok kırıcı ama biraz abartıyorsunuz. İnsanlar hata yapabilir. Ki eşiniz pişman da olmuş ve öncesinde de böyle bir olay yaşanmamış. Bunu yara haline getirmeyin. Yaşamın içinde neler neler oluyor. Çözülemeyecek sorun değil

İyi akşamlar hanımlar
Eşimle ailesinin yanına gelmiştik burda halletmesi gereken isler var ama o kadar saçma ki çok bunaldım burada fazlasıyla kaldığımızı düşünüyorum. Artık gitmek istediğimi söyleyince bulunduğumuz odanın kapısını açıp ki annesi vs duysun diye gitmek istiyorsan defol git diye bağırdı sok oldum ne diyeceğimi bilemedim
Sonra pişman oldu ama is isten geçti herkesin yanında bağırıp yalnızken özür dileme dedim
Ama suan çok kırgınım ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X