Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda hiçbir yeri bilmiyorum nasıl gidebilirim ki
Kayınvalideniz gelip hiçbirşey sormadı mı?Suan oturdular hep birlikte çay içiyorlar hiçbir şey yok gibi davranıyorlar ben tek başıma oturuyorum
Bizim gelinimiz böyle bir duruma düşse illa ki ailem yanına gider teselli ederdi ama o kalite de insan değiller kv bi kat daha nefret etmiştir benden o kadar
Bende 18 yaşında ve çocuksuz bekar olsam yapardım ki çok kez yaptım o yaslardaOkuma yazma biliyor musunuz?
Geçen hafta 18 yaşındaki kız kuzenim daha önce hiç gitmediği balkanları 3 hafta tek başına gezip döndü. Dil farklı, memleket farklı
Bence bulunduğunuz şehirde otogarı bulacak kadar okumuş birisi olmalısınız.
Sormadı hiçbir şey yok gibi sofraya çağırdıKayınvalideniz gelip hiçbirşey sormadı mı?
Burnu yanana kadar konuşma yüz ifaden hep somurtkan olsun anlasın yediği b. ku. Ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum ki ailelerinin yanında daha Bi öküz oluyorlar Allah akıl versin bu erkek neslineEvdekiler sessiz ama eminim kayınvalidem kenarda kuytuda bi sürü söylenmiştir biricik oğlunu üzdüm diye
Suan gidebilecek durumda olsam asla beklemem ama yola çıksam araba bulamam günün bir saati araç var geri dönmek zorunda kalırım daha komik duruma düşerim
Ama yanına da bırakmak istemiyorum
Şimdi öyle yapıyorumBurnu yanana kadar konuşma yüz ifaden hep somurtkan olsun anlasın yediği b. ku. Ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum ki ailelerinin yanında daha Bi öküz oluyorlar Allah akıl versin bu erkek nesline![]()
Kayınvalidenize gollük pası eşiniz atmış işte. Annesinin huyunu bilmiyor mu? Kayınvalide sıkıntılı belli. Valla ben bu kişiler için kendimi hiçte harap etmemSormadı hiçbir şey yok gibi sofraya çağırdı
Sonra da hiç konuşmadık zaten
Onun gözünde oğlunu üzen kötü gelinim suan
Ki gitmek istiyorum diye onlarda kızmıştır bana
Gidip ablasına patlasaymis onun oğlu Alla alla ne sinir oluyorum böyle insanlaraŞimdi öyle yapıyorum
O kadar şaşkın ve kırgınım ki olayı hala anlamlandıramıyorum birden kapıyı açıp bağırdı
Onların niye duymasını istedi
Güya ablasının oğluna kızmış bana patlamış
Hepsine tavır alıp giderken de konuşmasam mi kiKayınvalidenize gollük pası eşiniz atmış işte. Annesinin huyunu bilmiyor mu? Kayınvalide sıkıntılı belli. Valla ben bu kişiler için kendimi hiçte harap etmem
Suan herkesin bir sıkıntısı var onlarinda derdi başından aşkın aslındaGidip ablasına patlasaymis onun oğlu Alla alla ne sinir oluyorum böyle insanlarabenim başımda dolu gerçi boyleleriyle Allah yardım etsin bize
Haklısın geçirmek zorunda değilsin zaten 1 gün sonra gitcen oğlu kendini düzeltene kadar gelip girme içlerine, kvden de anlatırsa onun ayıbı olur sen hiç oralı olma tıka kulaklarınıSuan herkesin bir sıkıntısı var onlarinda derdi başından aşkın aslında
Ama bende dert Küpü değilim ki gelip tatilimi burda mi geçireyim tamamen
Bence gerek yok böyle bir tavıra. Siz gerekeni yapın. Giderken konuşun. Laf vermeyin ağızlarınaHepsine tavır alıp giderken de konuşmasam mi ki
Suan pek muhatap olmuyorum
Ama olay burda kalmaz kv anlatır herkese
Off böyle bir durumla anılmak beni daha da sinirlendiriyor
Zaten göreceği bu olur daha da gelmem burayaHaklısın geçirmek zorunda değilsin zaten 1 gün sonra gitcen oğlu kendini düzeltene kadar gelip girme içlerine, kvden de anlatırsa onun ayıbı olur sen hiç oralı olma tıka kulaklarını![]()
Zaten yeterince laf vermiş olduk eşimin sayesindeBence gerek yok böyle bir tavıra. Siz gerekeni yapın. Giderken konuşun. Laf vermeyin ağızlarına
Üzülmekte haklısın canım verdiğin değerin karşılığını çok güzel verir kendileriZaten göreceği bu olur daha da gelmem buraya
Ama bu duruma düşmemize hiç gerek yoktu kaç gündür sabrettim hep böyle sonuçlanmasına üzülüyorum
Eşiniz evet hata yapmış çok kırıcı ama biraz abartıyorsunuz. İnsanlar hata yapabilir. Ki eşiniz pişman da olmuş ve öncesinde de böyle bir olay yaşanmamış. Bunu yara haline getirmeyin. Yaşamın içinde neler neler oluyor. Çözülemeyecek sorun değilZaten yeterince laf vermiş olduk eşimin sayesinde
Ama bu evliliğimiz için kalın bir yara oldu artık her tartışmada aklıma gelir iyice sogutur beni sanki
Buna da ayrı üzülüyorum
Bitane de ben atayım mıYine günah keçisi ben seçildim sanırım boyuna beğenmedim atılıyor
İyi akşamlar hanımlar
Eşimle ailesinin yanına gelmiştik burda halletmesi gereken isler var ama o kadar saçma ki çok bunaldım burada fazlasıyla kaldığımızı düşünüyorum. Artık gitmek istediğimi söyleyince bulunduğumuz odanın kapısını açıp ki annesi vs duysun diye gitmek istiyorsan defol git diye bağırdı sok oldum ne diyeceğimi bilemedim
Sonra pişman oldu ama is isten geçti herkesin yanında bağırıp yalnızken özür dileme dedim
Ama suan çok kırgınım ne yapmalıyım