- 9 Haziran 2020
- 18
- 1
- 36
- 30
- Konu Sahibi hayatcokzorr
-
şöyle söyleyim bir gün 1 saatlik işi oluyor dışarıda ertesi günü 2 saatlik işi oluyor ben bakarım sıkıntı değil ama sürekli böyle olması beni kötü etkiliyor kırmak da istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorumAslında insanın yeğenleriyle ilgilenmesi çok güzel ama sanırım ablanız bunu suistimal ediyor. İki ablamın da çocukları var. Bekarken ikisine de yardıma giderdim ama birine severek giderken diğerine hiç gitmek istemezdim çünkü ablamın biri çocuklara bakan var diye saatlerce çarşıdan gelmez bakan var diye gayet rahat davranır üstelik çocuklara en ufak ses yükselmesini bile istemez. Diğeri öyle değil anlayışlıdır.
Ablanız siz varsınız diye kendini salmış rahatsız olduğunuzu belli edin her çağırdığında gitmeyin
Size güvenerek mi çocuk doğurmuş. Tamam ihtiyacı olduğu zamanlar tabi ki olabilir ama daha 2sine bakamazken 3.yü düşünmesi iyi niyetli değil. Kendinizi çekin haftada 2 gün yardım yeterli. Bir gün temizliğini yapsın diğer gün dışarda işini halletsin yeter
şöyle söyleyim bir gün 1 saatlik işi oluyor dışarıda ertesi günü 2 saatlik işi oluyor ben bakarım sıkıntı değil ama sürekli böyle olması beni kötü etkiliyor kırmak da istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Siz varsınız diye kendine iş mi buluyor sırf bakan var aman ben de biraz dinleneyim diye yoksa gerçekten bakacak kimsesi yok dışarı çıkması gerekiyor da çaresiz kalıp sizi mi arıyor. Bu önemlişöyle söyleyim bir gün 1 saatlik işi oluyor dışarıda ertesi günü 2 saatlik işi oluyor ben bakarım sıkıntı değil ama sürekli böyle olması beni kötü etkiliyor kırmak da istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
tabikide söylüyor kötü bir amacı yok ki ablamın saçmalayın.Nedir o dışarı işleri
Hepsi neden farklı günlerde
Cidden nedir o işleri söylüyor mu
Mesela ne o işler, sürekli sürekli 1,2 saatlik icat edilen iş nedir yanişöyle söyleyim bir gün 1 saatlik işi oluyor dışarıda ertesi günü 2 saatlik işi oluyor ben bakarım sıkıntı değil ama sürekli böyle olması beni kötü etkiliyor kırmak da istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
tabikide söylüyor kötü bir amacı yok ki ablamın saçmalayın.
Benim ablamda böyleydi. Ben bekar iken sürekli bize gel banyo yapcam kuaföre gitcem derdi ben arada carlardım. Seninde zamanın gelecek görürsün felan derdi. Bende asla kimseyi çağırmam derdim. Sonuç olarak bende anne oldum. Çağırdım mı aslaaa. D. DArkadaşlar İyi Akşamlar.
benim ablamın 2 küçük çocuğu var büyük olanı 3.5 yaşında diğeri ise 11 aylık . ablam sürekli beni yanına çağırıp çocuklara bak ben dışarıdaki işlerimi yapıp geliyim diyor ama bu haftanın 4 günü felan tekrarlanıyor. bu durumdan çok sıkılıyorum bazen tepki gösteriyorum ama pek bir işe yaramıyor. banyo yaptığında çağırıyor . akşama doğru pazara gittiğinde bile çağırıyor. kocası pek ev işlerine karışmıyor. sadece çalışıp akşam eve geliyor. o kadar sizce çok mu abartıyorum anlamadım ki haklılık payım var mı tabi illaki çocukları büyüyecek ama kendisi diyor ki bi çocuk daha doğurucam gözümü çok korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?