nasıl davranmalıyım.

Ablanızın yerinde olsam hemen bir tane daha doğururum nasıl olsa bakan biri var.

Bu rahatlıkla 3. Nün yolda olması çok büyük ihtimal bence de korkun çokça madem ortak bakacaksınız bence sizin de onayınızı alması gerekiyor çocuk yaparken . Bu yardımı, idare etmeyi geçmiş. Sevişip zevk almasından tutun da tebrikleri hediyeleri toplama gibi hiç-bir keyifli anına ortak olmadığım bir işte bu kadar sorumluluk yüklenmeyi istemezdim. Bu kadar dışarda işi olan biriyse bakıcı tutması en mantıklısı olur. Her seferinde gitmeyin sizde en fazla tekrar işi düşene kadar küser.

Pandemi döneminde dışarıda işi olduğunda yegenlerinize birkaç saat bakmanız güzel birşey.

Ama haftanın 4 günü de çok valla. Üstüne ilgisiz bir kocayla üçüncü çocuk düşünmesi çok yanlış. Sanırım size güveniyor.

İki çocuğum var. Memleketimden ayriyim burda kimsem yok, haliyle pazara markete vs giderken çocukları eve bırakıyorum. 12 ve 7 yaşında lar. Korono beni korkuttugu için Top yekün alışveriş yapıyorum. Yani ayda 3 sefer anca cikiyorum.

O da ihtiyaçlarını toptan yapsa. Bu kadar çıkmaya gerek olmaz kanımca.

Haklisin canım, seni bakıcısı olarak görüyor. Tepkini koymalısın. Sen olmasan napacakmiş, kardeşine güvenip çocuk yapılmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…