Nasıl davranmalıyım?

Lovelybusra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
81
19
38
30
Merhaba ben 4 aylık evliyim. Evliliğimizde şimdiye kadar ufak tefek tartışmalar dışında büyük küslükler yaşamadık yani iyi anlaşıyoruz şimdi de öyleyiz ancak 3-4 gündür eşim çok sessiz ve dalgın benimle pek ilgilenmiyor kimseyle konuşmuyor suyuna gidiyorum ilgileniyorum yine de geçmiyor ailesi de konuştu ama nafile. Neden bir anda böyle oldu bilmiyorum aramızda hiçbir sorun da yok ne yapmalıyım bilmiyorum 😭

Merhaba ben 4 aylık evliyim. Evliliğimizde şimdiye kadar ufak tefek tartışmalar dışında büyük küslükler yaşamadık yani iyi anlaşıyoruz şimdi de öyleyiz ancak 3-4 gündür eşim çok sessiz ve dalgın benimle pek ilgilenmiyor kimseyle konuşmuyor suyuna gidiyorum ilgileniyorum yine de geçmiyor ailesi de konuştu ama nafile. Neden bir anda böyle oldu bilmiyorum aramızda hiçbir sorun da yok ne yapmalıyım bilmiyorum 😭
Kafaya takıp kendi içinde çözmeye çalıştığı bir şey olabilir mi?Ne bileyim iş,güç,borç vs. Altında yatan bir sebep ve aranızda bir problem yoksa tabi.

İşiyle alâkalı bir sıkıntı olabilir mi? Maddi açıdan zor bir dönemde misiniz? Üzerine gitmeyin zamana bırakın derim. Güler yüzünüzü eksik etmeyin, sırtını sıvazlayın ben buradayım mesajı verin, sürekli neden böylesin sorularıyla ruhunu daraltmayın.

Son düzenleme:
Belki sizinle alakali bir durum degildir. Esim cocuk onkolojisinde calistigi dönem evde ruh gibi gezdi. Üstüne gitmedim, konusmak istedigi zaman dinledim. Ondan haric öyle dalip gitse müdahele etmedim. Bence biraz zaman taniyin. Kendisi konusacaktir

Kafaya takıp kendi içinde çözmeye çalıştığı bir şey olabilir mi?Ne bileyim iş,güç,borç vs. Altında yatan bir sebep ve aranızda bir problem yoksa tabi.
Aramızda gerçekten bir problem yok ama işiyle ilgili bir durum olabilir dediğin gibi ve ben bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğim çünkü kendisi kapalı bir kutu ama söylese içim rahatlar ona destek veririm bunu bilmiyor mu😕

Aramızda gerçekten bir problem yok ama işiyle ilgili bir durum olabilir dediğin gibi ve ben bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğim çünkü kendisi kapalı bir kutu ama söylese içim rahatlar ona destek veririm bunu bilmiyor mu😕
Üzerine giderseniz daha çok susacak ve hatta belki kaçacaktır. Akışta kalın,anlatacaktır.

Siz mi ailesine söylediniz, konuşmaları için? Eğer siz söylediyseniz keşke karıştırmasaydınız onları.
3-4günlük moral bozukluğy normal, bir şeye canı sıkılmıştır. Size özel de değilmiş. Biraz zaman verin.

Ona yapacak bir şey yok..
Zaten konuşmak istese kendisini kapatmazdi.
Muhtemelen kendisi için önemli bir konu hakkında endişeleri var.
Kafasında netlestirdiginde ; alıştığıniz haline dönecektir gibime geliyor.

Soruyorum tabi ki ancak sessiz kalıyor
Allah Allah!
Benim kocam böyle sessiz sakin dursa adamı konuşturana kadar peşini bırakmam.

Hem çok sabırsızım hem de adamın içinde dert kalmasından hiç hoşlanmam bir de çok merak ederim.

Ben olsam hiç uğraşamam. Konuşmazsa kendi bilir derim. Ben de konuşmam.
Kendince gizem oluşturmaya çalışıyor. Tipe bak😏

derin bir sessizlik mi?
trip gibimi?

sessizliğin tipine görede sonuç değişir.
ya depresyonda,ya bir şey yaptı,evlenmekten pişman oldu yada trip atıp şımartılmak istiyor

Back
X