Nasıl davranmalıyim?

Impressionsharee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
43
21
38
29
Nisanlimin yakın bir arkadaşı var. Bu çocuk ve sevgilisiyle sık sık buluşuyoruz ama çocuktan nefret ediyorum. Kız arkadaşına çok kötü davranıyor, saygısızlık yapıyor sürekli asagiliyor ve kız buna asla alinmiyor. Aralarında böyle saygısız bir iletisim var. Ama şöyle anlatayim size örneğin iş hayatından bahsederken beni örnek gösterip ne kadar takdir ettiğini ama kız arkadaşının benim kadar olamadığını söylüyor ve bunu kızın yanında söylüyor.ya da herhangi bir konuda sürekli ama sürekli beni övüp kızı gömüyor. Kız da gülüp geciyor. Kaç kere çocukla sürtüstum kızın yerine resmen cevap verdim ama ben bu kadar icerlerken kız sallamiyor o yüzden bıraktım. Nisanlima bundan rahatsız olduğumu söylediğimde onların ilişkisi böyle ben de sinir oluyorum ama onlar bu durumdan memnun boşver diyor. Ama ben inanılmaz rahatsız oluyorum. Sizce kızla konuşmalı miyim? Konuşursam ben kötü olur muyum sizce?

Kızla konuşmayın, rahatsız olmuyorsa sizin konuşmanızla da değişen birşey olmayacaktır. Nişanlınız yalnızca arkadaşı ile görüşsün çift olarak görüşmeyin

Yanınızdan ayrılınca sevgilisi herifin hakkından geliyor olabilir mi yada kıyaslanmak umrunda olmayabilir mi?
Onların ilişkisine siz kafa yormayın iki taraf böyle anlaşıyor demek ki

Bu ilişkide sizin söz hakkınız yok. Çok rahatsız oluyorsanız eğer onlarla buluşmak istemediğinizi nişanlınıza söyleyebilirsiniz

Nisanlimin yakın bir arkadaşı var. Bu çocuk ve sevgilisiyle sık sık buluşuyoruz ama çocuktan nefret ediyorum. Kız arkadaşına çok kötü davranıyor, saygısızlık yapıyor sürekli asagiliyor ve kız buna asla alinmiyor. Aralarında böyle saygısız bir iletisim var. Ama şöyle anlatayim size örneğin iş hayatından bahsederken beni örnek gösterip ne kadar takdir ettiğini ama kız arkadaşının benim kadar olamadığını söylüyor ve bunu kızın yanında söylüyor.ya da herhangi bir konuda sürekli ama sürekli beni övüp kızı gömüyor. Kız da gülüp geciyor. Kaç kere çocukla sürtüstum kızın yerine resmen cevap verdim ama ben bu kadar icerlerken kız sallamiyor o yüzden bıraktım. Nisanlima bundan rahatsız olduğumu söylediğimde onların ilişkisi böyle ben de sinir oluyorum ama onlar bu durumdan memnun boşver diyor. Ama ben inanılmaz rahatsız oluyorum. Sizce kızla konuşmalı miyim? Konuşursam ben kötü olur muyum sizce?

Neden bu insanlardan hoşlanmadığınız halde, nişanlınızla baş başa vakit geçirmek yerine bu insanları da planlarınızı dahil edip 4'lü bir grup olarak buluşuyorsunuz ?

Nişanlınızın arkadaşının sizi sürekli övmesi de saçma ve çirkin duruyor. O sizi ne kadar tanıyor da iş hayatınızdan vb örnek verme hakkını görüyor kendinde ? Nişanlınız ve siz, adamın size yönelik iltifat içeren ve yücelten sözlerinden rahatsız olmuyor musunuz ?

Neden bu insanlardan hoşlanmadığınız halde, nişanlınızla baş başa vakit geçirmek yerine bu insanları da planlarınızı dahil edip 4'lü bir grup olarak buluşuyorsunuz ?

Nişanlınızın arkadaşının sizi sürekli övmesi de saçma ve çirkin duruyor. O sizi ne kadar tanıyor da iş hayatınızdan vb örnek verme hakkını görüyor kendinde ? Nişanlınız ve siz, adamın size yönelik iltifat içeren ve yücelten sözlerinden rahatsız olmuyor musun
Nişanlımın çocukluk arkadaşı. Aslında benim de aram çok iyiydi severdim çok yakın arkadastik o yüzden beni övmesi vs art niyet olmadığını biliyoruz ama sevgilisi olduktan sonra bu yüzünü gördüm o yüzden direkt görüşmeyelim diyemiyorum ve zaten bu durumdan rahatsız olan da sadece ben varim

Back
X